Call of Duty 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
nekem megvan, de ugye nem gond ha vírusos😊?
csak 10kb lesz😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dinomano
Nekem megvan...Most jött ki mult heten egy GOLD verzió, tegnapelött a SPECIAL EDITION, elötte meg egy DIRECTOR'S CUT...raadasul a köcsög konzolosok beszopták, a PC-s COD3 380 extrapalyat tartalmaz!!! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

császtok valakinek megvan a call of duty 3 pc-re??
HA VALAKINEK MEGYEAN AKOR LEGYEN SZÍVE ELKÜLDENI A [email protected] RA ÉN CSAK A MULTIJÁT TUDOM LESZEDNI
kis Cicaa
Üdv😊

♥kis Cicaa♥

Nem annál a résznél vagyok ahol egy társat kell kísérni..itt 4-5 ember van velem aki szintén lövi az ellent.3 gépágyúval lehet lõni.egy van középen és a másik kettõ pedig jobb és bal old(a házban) ha ide bejövök akkor csak a gránátokat dobálják befele.és vissza kelle dobálni vagy nme tudom.a mission object-nél sem ír semmi küldetést😞(
dinomano
Ok, sok sikert a tovabbvitelhez...elakadni nagyon nem lehet...

Animefox
Ezer köszi, igazad volt, hisz így kevesebb mint 30 másodperc alatt átjutottam a túlpartra.... én meg mint a hülye köröket írtam le folyton... tényleg az ábra csak felest jelzett.... :S

Animefox
Beülünk egy ladikba és egy repcsi áll ki a folyóból és szivárog az olaj belõle, elõtte nem volt még ilyen evezés, mindenki kezében van evezõ és két csóka elõl mondja hogy Vous Avez ill. Continuez Ramer.... félkört nem csináltam hanem egészet, hátha az a baj... megyek vissza a géphez... köszi

dinomano
Ha jol emlekszem, félköröket kell analog karral csinalni..Ha rosszul csinalod, akkor (ha jol emlekszem) kiesik a kezeböl az evezö; ill. elengedi egyik kezevel...)... Nagyon egyszerü rész, nem értem miert nem megy...

Drocax: Nézz egy leirast, ha tudsz angolul a GAMEFAQS.COM-on... Nem tudom már mi volt annal a résznél, de nem elakados... Nem annal a résznél vagy, ahol fedezni kell 1 tarsat; aki bemegy az ellenseges területre? -Eh, régen jatszottam, nem emlekszem...

Animefox
DE szomorú és csalódott vagyok. Vissza olvastam és látom valaki azt kérdezte hogy mit csináljon az evezõs résznél.... A válasz meg csak annyi hogy gyorsabban kell evezni. Én a Rayman óta fasza gyerek vagyok az analóg kar pörgetésében de így se ment nekem és folyton eltalált egy bomba a folyón, próbáltam így is úgy is evezni, de folyton meghaltam. Úgy néz ki hogy fel kell adnom a játékot mert nagyon nem megy. Ráadásul franciául hablatyolnak szóval... 😞(((

szevasztok!
nekem lenne egy kérdésem a cod3-al kapcs...elakadtam egy olyan résznél amikor körbe vagyok kerítve és van 4-5 csapattársam és 3 gépágyú..van egy lerombolt ház.ha oda bemegyek ezen a kerítésen belül akkor bombákat dobálnak befele,amiket vissza tudok dobálni.ez lenne a feladat vissza kell dobni a bombákat???..annyi elelnfél jön mint az oroszok.néha elszáll a fejünk fölött egy repülõ és lebombázza a népet..a missin object-ben sincs semmi küldetés csont üres kép..PLZ!!valaki segítsen mit kel csinálni mert már itt szenvedek pár napja.
mike0013
majd szólj légyszi ha megjelenik, vagy írd le mikor jelenik meg, köszi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ewergo
Ewergo
COD-1,2,3,4. 😊

mike0013
kipróbáljuk, aztán megtapasztaljuk😊
gondolom + küldetés vagy valami

Örm
Hello!
Mostanában fog megjelenni egy Gold verzió. Tudja valaki, hogy miben fog különbözni ez az alap COD 3-tól?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Prince of Máté
sose

mike0013
nem is lesz-.-
only konzol
csak a cod4 lesz pcre

Brolly28
még

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Seth
nincs pc-re

PSN ID.: Beegabor

le lehet vala honnan tölteni teljes játék formájában? pc re
kösz, szerzek vhonnan inkább origit. 😊

SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93

dinomano
Hmm...VAgy elirta a srac; vagy a 3 nyelvû valtozatot rippelte le egynyelvûre... Vagyis kiszedte a masik 2 nyelv feliratait ill. hangjait; h. kisebb legyen a méret...

rippelt verzió - Call Of Duty 3 de nincs benne semmilyen nyelvválasztás az elején. ki érti?

dinomano
Elmeletileg az elejen kellene tudnod valasztani; ha multilanguage a cucc... Ha nem tudsz, akkor az gáz, lehet hogy valami oylan verzió, ami total egynyelvû...vagy oylan kiadás, vagy RIP...

nekem olyan változat van ami elvileg angol/spanyol és francia, de alapból franciául jön be minden. hogy kell rajta nyelvet választani???? ps2 verzió.

Prince of Máté
kössz mindenkinek!
és be is rakták már!

dinomano
Jóóó a banner!

ez télleg jó😄
mehet

Nuno88
nájsz 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Prince of Máté
kössz

Hát az egyszer biztos hogy jobb mint az elõzõ amit csináltam (ami most van )

mike0013
pörfikt😉

Prince of Máté
bannernak?

mike0013
az volt, sajnos nagyon rövid😞

LPKENJI
Hali
csak én gondolom h rövid volt a játék vagy télleg(amolyan 2 napos játék)😄

Nem lessz PC-n😛 Ha lenne is, azt még naggyából tudnám h az evezésnél az egérrel kelhetne mozgatni, deaz aknavetõ irányítása érdekes lenne, ha pl billentyûket kéne körbe-börbe nyomogatni 😄😄😄😄😄😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

mike0013
visszatértél😄DD??????
ÉLJEN😊
Néha napján nézz be a topicomba😄D
amúgy igen, nagyon jó játék😊

Nuno88
nekem is tetszik bár még nagyon az elején vagyok de elnyerte a tetszésemet 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

dinomano
nem fogják kiadni, majd csak a negyedik részt...

mike0013
100% hogy NEM adják ki!!!
Amúgy végigjátszottam én is, mit ne mondjak, nagyon jó volt és élvezetes, mégegyszer újra nekiállok (majd)

LordAdam911
hy all
nem tudja valaki BIZTOSRA hogy a cod3-at ki adjak e pc-re? de csak akkor valaszoljatok ha biztosan tudjatok!
eore is thx!!!
dinomano
belejössz idõvel :-P

Nuno88
csak szombat óta van ps 2-m de nagyon fura rajta a cod 3-t nyomni 😄

kell egy kis idõ míg megszokom

de tetszik 😊

dinomano
"CoD 3 télleg csak PS-re lesz?:S:S" Izé... mááá' rég megjelent... :-D Xbox/PS2/X-box 360/PS3/WII verziókról tudok...

én xboxon játszom vele

Télleg nem lehet rajta 2-en nyomni,mármint 2 gamepaddal?

CoD 3 télleg csak PS-re lesz?:S:S

mike0013
elmehetsz
köszönjük

dinomano
Szehhintem nem...nem unalmasabb, mint az elsö 2 rész volt... Alap II VH-s FPS jo graffal... Sok ujdonsagot már a mûfaj berkein belül nem tudnak nyújtani; ill. ami ujat lehetett, az a 3. részben bent volt/van szerintem... :-)

unalmas