Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha nem akkor legalább annyit írjatok be hogy mostanában ne is számíts rá...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
De én a három részesre gondoltam,sorry hogy nem írtam oda!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ha valaki tudna csinálna nekem egy salakmotoros userbar-t Speedway fan felirattal. A speedway.hu galériájában van elég képanyag.
Elõre is kösz!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ezeket nem én csináltam, interneten szedtem, de szerintem kwa jók!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha valaki nagyon rá ér csinálhatna nekem egy Modern Warfare2 -es userbar-t!
Rátok bízom milyen legyen!
Elõre is köszönöm!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Elárulnátok a userbar-ok default FONT-jénak a nevét? 😊
Konkrétan pl. a #13906-ban látható fontra gondolok.
Elõre is kösz!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

hanem itt
\"You are fucking crazy people!\"
1.Kitudom itt rakni a nevem helyére.
2.Amit máshol is kitudok rakni.
A nevemet pedig a bar jobb szélére rakjátok ki egyedi piros szinnel
ebbõl kéne de vmi télleg ütõs ha kész pls levélben küldjétek el
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
azonban ha megvan még esetleg a psd, akkor nem tudnád inkább úgy megcsinálni hogy a jim beam szöveg mégsem mozog, és a drinker meg középen van? <#smile>#smile>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Valaki ha ráér nem tudna összedobi egy Jim Beam drinker-es, 1 vagy max 2 soros userbar-t? 😊
elõre is köszi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem csinálni akarok,hanem készeket keresek!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.