Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ha valakinek van egy kis szabad ideje,csinálna nekem egy V8 Supercars-os Userbar-t!
Nagyon tetszik ami három darabból van összerakva és hogy a lényeges kép ki van emelve!
Elõre is köszönöm!
Jah és Grat mindenkinek!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Ezekbõl kellene valamit összehozni:
És még valahogy ráírni hogy: Rebugra.net
Ha valaki nagyon ráér, és van ötlete, azt nagyon megköszönném! Üdv
<#wave>#wave>
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

csinálna nekem valaki kettõ egy 3 soros userbart??? elmondom mi kellene rá:
jobb felsõ részébe az Arizona Cardinals logója, a bal alsó részbe pedig a New England Patriots logója, és mind a kettõ mellé odaírni, hogy: NÉV fan
nagyon megköszönöm, ha valaki megcsinálja!!
Egyébként Katt
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
bocs a hülye kérdésért de ilyeneket hogy tehetek fel a felhasználói adatlapomra?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
..és arról az együttesrõl akiket régóta szeretek és hallgatok mostanában.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
Készítenétek egy logót a nevemmel?
Piros-kék villogó háttér(rendõrségi sziréna) elõtt elrohanó sötét alak, ami után beúszna a Wanted felirat, vagy valami hasonlót tudnék elképzelni. 😊
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A link: http://mr-kuti.labrute.fr/
Köszönöm
Megfejtettem az anomáliát a nevemmel kapcsolatban Te erre a weblapra gondolsz, aki pedig ezt viszi nem más mint Hunnenkoneig aki szintén sg fórumozó.
Kajak jobb vagyok mint Vilma a Scooby Doo-ban <#nyes>#nyes>
Egy GTA IV -es Userbart szeretnék Privátban.
Az legyen ráirva,hogy : GTA IV PC Játékos vagy Player.
Ilyesmire gondoltam. 😄
Elöre is köszönöm!
Üdv!
Hogy lehet egy mondjuk 1024x768 méretû képet bepakolni userbarba? mert ha lekicsínyittem mondjuk 22x19-esre akkor nagyon eltorzult az egész kép😞
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?