Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tisztázatlan dolgok miatt (you let.... die) még mindig szimpátiát érzek felé:D vesszenek a narutok!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de akkoris, még ottvan az hogy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azt nem értem így sem (és soha nem is fogom), hogy miért kell filler az animebe.. Ha nem raknának bele, így se tudnánk beérni a mangát még akkor sem, ha leállna a gyártása egy évre :(
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
MOndjuk eddig ugy tünik hogy tobi jo fiu. A kérdés az hofgy RInt egy noname shinobi ölte meg, vagy Madara sunyiba és igy taszitotta sötétségbe obitot
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de valakinek csak megvan
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
sztem azlesz hogy a legvégén megtér és jó lesz, de meghal, mint mondjuk ahogy darth vader... mert aki utálja õt az azt nem fogadná el ha végül happy end lenne, aki meg szereti azok vitáznak hogy most jó vagy rossz karakter, igazából ez még mindig nyitva van, sztem ezlenne az a megoldás ami a legtöbb embernek megfelelne, akik utálják tudnának örülni a halálának, aki meg szereti az tudná dicsõíteni
itt a 10. percnél kezdik, meg tudnátok-e nevezni?
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ITT A KÉP
Én szeretem a dumálós részeket is.
Ne etesd a trollt!
Biztos vagyok benne hogy pár honapig jegelve lesz ez a történet száll.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Itt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
s z a r az egész...utálom a sasuke szálat