Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nincs új a héten?
Lunki88
Azt én se bánnám ha látnánk megvalósulni ezt a híres holdszem tervet, de erre kb. 5% esélyt látok. :)
tigeroo
nem, nekem erõsen a kedvenc karakterem lett.

a tisztázatlan dolgok miatt (you let.... die) még mindig szimpátiát érzek felé:D vesszenek a narutok!
Lunki88
Csak szerintem egyre gyengébb "Tobi" karaktere? Sokkal jobban tetszett amikor még nem derült ki hogy kicsoda valójában...
tigeroo
argh fasza, végre beindult erre jövõ héten szünet
Systore
Systore
lol

Klemice
ijij

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tigeroo
na idén úgytûnik csak filler lesz
Lunki88
Vagy,
az is lehet hogy valamilyen vérvonalképessége volt, és emiatt volt értékes a teste.
Szerintem azért mondta úgy mert

a mostani fejezetben az ellenséges shinobik közül az egyik azt mondta, hogy legalább a lány testét szerezzék vissza, mert nem juthat az ellenség kezére. Ebbõl vagy az jön le,hogy tényleg kém volt, vagy az,hogy valamiféle genjutsut használtak rajta, amit nem akarják, hogy megfejtsenek, ha valóban így volt, akkor Tobi azért okolhatja Kakashit, mert hagyta, hogy használják a technikát Rinen.
tigeroo
áh valóban:D

de akkoris, még ottvan az hogy.

rin szerintem kém volt, de obito úgymondta a flashback elõtt kakashinak hogy hagyta meghalni, és nem megölte. hnn. nameg ottvan madara is, lehet hogy õ genjutsuzta meg kakashit? áh megõrülök mire kiderül:D
NEOreg3
a fél teste megroncsolódott, ezért az 1. Hokage mesterséges testét erõsítették hozzá, így volt képes újranöveszteni a végtagjait és mellékhatásként mokutont is képes használni valamilyen szinten (Danzou-hoz hasonlóan)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
nekem nemis az ilyen rövid semmilyen részekkel van a baj, hanem hogy megint ahelyett hogy megválaszolna egy kérdést a sok közül, feltesz 1 újat (obito mokuton használó? wtf??)
Lord Nomak
Kissé zavaró, hogy nem csak az animet butítják le töltelék részekkel, hanem a manga is néha átmegy olyanba ami igazából semmi tartalommal nem rendelkezik :\
Azt nem értem így sem (és soha nem is fogom), hogy miért kell filler az animebe.. Ha nem raknának bele, így se tudnánk beérni a mangát még akkor sem, ha leállna a gyártása egy évre :(

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

tigeroo
nah az ilyen semmilyen részek az én halálom.
Lunki88
Azt nem hiszem, mert Zetsu a technikáját nem tudta volna lemásolni, az pedig egy chidori volt. Szerintem Madara mûve lesz ez, mert elõre megmondta Obito-nak hogy vissza fog jönni és ezúttal rendesen meg fogja köszönni neki a segítségét.
tigeroo
sztem zetsu volt kakashi alakját felvéve vagy valami csavar még tuti lesz
kakaoskalacs
manga 604 spoiler

hm kakashi , nemértem mivel pár mangaval ezelott kakashi meglepodve tapasztalta , hogy jéé obito te éélsz?! akkor valszeg a kö részben nem találkoznak...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

tigeroo
szerintem is csak kihasználta obitot, rin meg végülis csak madara útjában volt. még kiderül madara igazi szándéka is, meg az okok..túl kevés még az info szal majd meglátjuk
Mit gondoltok, Madara és TObi jofiuk mint Nagato, vagy velejéig romlottak? :D
MOndjuk eddig ugy tünik hogy tobi jo fiu. A kérdés az hofgy RInt egy noname shinobi ölte meg, vagy Madara sunyiba és igy taszitotta sötétségbe obitot

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

tigeroo
ja tudom énis ,azért kérdezem:D
Klemice
tnj és obito madara ellen fordul

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

piros mogyi
jól mondod.

Ne etesd a trollt!

ToCsEk
lehet sehol, úgy emlékszem leszedték, mert kiadták itthon, de aztán lehet tévedek, vagy összekeverem valamivel :D

de valakinek csak megvan

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

tigeroo
off:

az elsõ 20 kötetet hol találom meg magyarul a neten?
tigeroo
manga:

sztem azlesz hogy a legvégén megtér és jó lesz, de meghal, mint mondjuk ahogy darth vader... mert aki utálja õt az azt nem fogadná el ha végül happy end lenne, aki meg szereti azok vitáznak hogy most jó vagy rossz karakter, igazából ez még mindig nyitva van, sztem ezlenne az a megoldás ami a legtöbb embernek megfelelne, akik utálják tudnának örülni a halálának, aki meg szereti az tudná dicsõíteni
piros mogyi
Erre gondoltál?

Ne etesd a trollt!

Mazarex
üdv, érdekelne, hogy azt a kis zeneszerüséget, amit nem igazán tudok leírni, de pölö http://indavideo.hu/video/naruto_87_resz_MAGYAR_SZINKRON
itt a 10. percnél kezdik, meg tudnátok-e nevezni?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

kakaoskalacs

vagy Gai kinyitja a 8. kaput

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Drephis
szerintem Tsunade fog meghalni, hogy megmentse a többi kaget. mint Chiyo

help

Lunki88
Remélem meghal végre valaki a jók oldaláról is, nem csak a tucat shinobik. :)
kakaoskalacs
601-es manga odavág : )

ezt miért nem lehetett spoilerbe nyomni?

kakaoskalacs
SPOILER!!! MangaSpoiler
ITT A KÉP

tigeroo
Hát a 600. fejezet jön, szép kerek szám. Biztos készült rá valamivel Kishimoto.
piros mogyi
Szerintem maradunk itt. A multbarévedés után jön a lelkifröcs pro és kontra. Már alig várom<#hehe>

Én szeretem a dumálós részeket is.

Ne etesd a trollt!

KÖvetkezö fejezet szerintetek sasukéra vagy madarára fog összpontositani? :D
Biztos vagyok benne hogy pár honapig jegelve lesz ez a történet száll.

tommyknockers
Ugye nem...
Obito? Mivel egyik haverom csak a legutóbbi mangát olvasta, és így kilogikázta, hogy õ az, és nekem elmondta..és logika alapján tényleg õ az. Én nem olvasom a mangát. Szóval kb. mintha kiheréltek volna, mivel eszembe se jutott volna hogy õ lenne az, rég elfeledtem. Fuckmylife

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Kint az új fejezet. Micsoda meglepetés <#whatever> azért reméltem, hogy valami csavarosabb lesz... ez túl egyértelmû...
kakaoskalacs
Monduuk elég sokaknak van ilyen sharinganja
Itt

kakaoskalacs
érdekes volt a manga

NEOreg3
annyi már biztos, hogy Obito szemét használja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A fögonosz visszatért. :D Jo lenne megtudni pár dolgot a multjárol, eddig csak annyit lehet hogy soakt kisérletezgetett. :D

Lord Nomak
Jó a szál maga, csak a nyócezer részen keresztül vontatott de utálom a falut.. ez kicsit sok :D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

az én véleményem:
s z a r az egész...utálom a sasuke szálat

kakaoskalacs
Mangához kapcsolodo velemenyem.
De most komolyan mi a f@sz egész vegig ott lapult , majd elszippantja kabutoo keservesen osszegyujtott erejet és lelép sasukéval nemáár jah és még neki semm icelja a haboruval famn.