Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Hülye ez a Sasuke... Már elõre látom mi lesz ennek a vége.
piros mogyi
Kijött az új manga rész, egy rég várt fordulattal.

http://mangastream.com/read/naruto/46686274/15

Ne etesd a trollt!

Hát azért néhány karakternek elõbb szólhattál volna, és akkor ha tudják talán nem haltak volna meg. Még mindig jobb az elhalálozási aránya a "jók" oldalának mint pl. a Bleachben
Lunki88
Ha Sasuke is jó útra tér akkor nem olvasom tovább ezt a mangát. Kezdi elveszteni a hitelét teljesen, na meg mindig csak a "rosszak" közül halnak meg.
Dehogy szivták meg, a kagéknak már vagy 8szor elfogyott az összes csakrája, már vagy ötször voltak a földön de mindjárt legyözik Madarát. Mit számit hogy sebezhetetlen, és végtelen csakrája van. Madara el lö még pár ultra high tech tecfhnikát, utána meg kinyirják. Oonoki talán meghal, de persze csa ka harc után végelgyengülésben.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

NEOreg3
jól megszívták Madarával

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hát de nem értem amúgy mi a tököm volt ez... még ha lett volna benne 1-2 betekintés olyan dolgokba amiket az eredetibe nem mutattak, akkor még csak-csak elviselhetõ lett volna, de hogy ugyanazt leadták... felháborító

wander01
reméljük mert ez nagyon ratyi-gagyi, ráadásul bleach minusz, ez maradt heti betevõnek :(

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

elvileg csak 4 ilyen visszaemlékezõs epizód lesz, utána folytatódik tovább a rendes sztori

CharrDen
Most akkor leadják a teljes naruto sorozatot újra fillernek? (a mai rész az volt, konkrétan betették az egyik régi részt kicsit megvágva)

kakaoskalacs
Mindensesetre elég frank ovideok : ) elöttem szolo velemenyet adom énis.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Na, megnéztem az elsõ videot. Még mangában se volt a Madara vs Hshirama harc.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nem néztem meg a videokat, de a játék története tovább fog tartani mint most az anime.

2. videoval, emlékeim szerint itachi és kisame nem harcolt se animében se mangában. :S

Drephis
ezek benne vannak az animében, vagy ez valami special a naruto játékhoz?
2 perctõl
http://www.youtube.com/v/YRW2XiCbWQA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
itachi vs kisame
http://www.youtube.com/v/5VW27R_bjgQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

help

Klemice
-.-

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kakaoskalacs
hm.. érdekes :D

Drephis
394-be elég amaterasutól a kígyó.

help

kakaoskalacs
nemegészen
http://i1000.mangareader.net/naruto/393/naruto-7932.jpg

Drephis
de orochimaru még él, nem? csak itachi elzárta susanooval

help

Férfi megérzésem szerint most vette át Kabuto teste fölött az irányitást Orochimaru. :S

:D

kakaoskalacs
várható volt mi lesz vele : ))

piros mogyi
Most meg már tárgytalan.

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Kis galád vagy. Sõt ez már überspoiler.

Ne etesd a trollt!

kakaoskalacs
SPOILER
SPOILER KÉP

vixo
majdnem :D majd a következõben remélhetõleg

Na, követkzõ fejezetben Itachi és Sasuke. :D

Igen, ez az. :D
Pedig még meg is néztem hogy jó a linkem, csak a képet elmentette a firefox, és úgy láttam hogy mûködik. :D

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Lunki88
Ja jól mutat ez a jégbe fagyott béka. :D
Lol, találtam egy nagyon durva képet. Megtekintése csak saját felelõsségre. :

Itt

Holland Kemence
lol

szerintem õ arra gondolt, hogy Tobi ki is valójában :)

piros mogyi
konan es tobi

majd jön nemsokara az animeba is

Ne etesd a trollt!

Szerintem következõ fejezetben lesz egy ugrás. Tobi seregének annyi, és ott áll elõtte Bee, Kakashi, Gai és Naruto. Szerintem jövõhetén látunk egy Madara-kagék harcot, vagy talán Itachi összefut Sasukeval-Kabutoval. :S

Azért, mert tényleg nincs semmi infó :D

Csak annyit lehet tudni, hogy Madarának adta ki magát és részben birtokában van Madara képességeinek. De biztos, hogy nem õ Madara, ugyebár az igazi a feltámasztott zombik között volt. Továbbá nemrég azt mondta, hogy hívhatják nyugodtan Tobinak. Viszont érdekes, hogy az igazi tudott az imposztoráról, sõt, még a tervérõl is, amirõl úgy beszélt, mintha közösen találták volna ki. A fanok között megy a találgatás, hogy õ vagy Madara valamiféle klónja, vagy az öccse, vagy a tanítványa.
kakaoskalacs
572 manga (Y) jovolt . )
ezmeg egy spileres kép aki magngát rendszeresen olvassa nyomon követi tippek hogy ki lehet õ mégis? probaltam visszolvasni utannanezn ide semmi info : D
Link

upsz sorry

Kíváncsi vagyok hogy sasuke milyen új képességet kap majd. Mert eddig mindig erõsebb volt mint naruto. Talán az eternal mangekyou sharingant tovább fejleszti rinnegáná? :S

Srácok, ami még nem volt animébe azt spoilerbe írjátok.

Drephis
naruto vs sasuke így már várós

help

kakaoskalacs
Valoszinu , hogy kifog fulladni a Bijuu form hasznalata miatt , és/vagyu jra jönnek a békák és a sage mod ,nah meg ha vegez is a maradek 5 jinchuurkivel akkor még ottvan a maszkos tag meg a szobor ami beszippantja a bijuuk erejét : D

Ezerfelé mehet még a mester a sztoriban :D

zsír kis mangarész volt :)

bár a lényege ugyanaz volt mint amikor remete formában visszajött Painék ellen

hihetetlen nagy erõ, nagy sebesség...elgyepálja a népet és majd megküzd a maszkossal, aki túlnõ az erején, de majd megjelenik sóska és valami olyan történik, amibõl Narutó még erõsebb lesz :D

avagy sóska nem jön még és pl meghal kakashi :D ezen bedurcázik Narutó és keresztbe lenyel mindenkit

piros mogyi
Ez nem egy olyan dolog, ami gombnyomásra történik. Ha így ment volna, akkor Nari olyan lenne mint a többi szuperhero.

Kishimoto-nak általában van érzéke hozzá, hogy adagolja a dolgokat.

Ne etesd a trollt!

Kishimoto már erre készült 10 éve. :D

Mondjuk következö fejezetben szerintem már nem ezt a csatát fogják mutatni. Vagy folytatja a kagék/Madara harcot, vagy Itachit amikor Kabutot keresi, és közben találkozik Sasukeval. :D

Black Hawk
Manga: NA VÉÉÉGRE X év után vééégre :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

NEOreg3
mert az a rendes Saiyan neve, amit a születésekor kapott

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Vegita egyébként miért hivta ugy? :D

Szoval ha én csinálnék egy mangát nem nevezhetném el az egyik karaktert Dávidnak, mert a világon szinte mindenki ismeri "Dávid és Góliát" történetet? :D:D

NEOreg3
a rendes neve úgyis Kakarotto<#idiota>

kakaoskalacs
amugy igen a Son goku név egy mitologia hõs vagy népi karakter neve

Lunki88
Ennyi erõvel a Kurama név meg biztos a Yu Yu Hakusho-ból jött. :D