Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
kép kell ide, amúgy holnap reggelre kinn lesz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Klemice

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

<#idiota> az utolsó elõttibe xD

CharrDen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UUU igaz emlékszem amikor beszélt az anyjával, hát jó régen volt bocs a sok értelkedésért
<#vigyor>

Az apjától örökölte, mivel annak volt sárga az anyának volt piros.
Klemice
mert nem belterjes

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

CharrDen
Ha az uzumakiknak piros haja van, akkor narutonak miért sárga?

Klemice
http://mangastream.com/read/naruto/81065970/17

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

CharrDen
Miért, mikor derült ki hogy uzumaki leszármazott? Olvastam a mangát, animét is nézem de nem ugrik be.

Klemice
minek tettél vesszõt a mondatodba? 😄

Kövesdi A
De õ szerintem , nem tudta hogy uzumaki leszármazott

jah, most érdekes részek fognak jönni a mangában. (remélem)

Igen, úgy tûnik, szóval egy láttunk egy Uzumaki házi csatát már.

<#nyes>

Milyen cool maszkja lett Madarának 😄 úgy néz ki így mint egy droid 😄
Amúgy akkor most Nagato is Uzumaki volt?!

Kövesdi A
Hát én azért meg nézem õket , soha nem lehet tudni, hogy van a benne , nem filler rész 😊
Nah meg , a jövõ héten jelenik meg az új mangája , ami bár csak egy részes lesz
De pl pilotnak elég is !

Egyébként kishimoto már nem hiszem hogy sokáig huzza majd a mangát.

Az akatsukinak annyi, és csak madara, és kabuto/orochimaru hibrid van, és ök is harcra készülnek.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

NEOreg3
remek, akkor azt sem kell megnéznem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Még az elsõ részekböl, amikor még zabuza ellen harcoltak. A hidépitõ unokája. Mangába nem kapott jelentöseb szerepet,szóvalszerintem ezis filler lesz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Klemice
inari?

jövõ héten lesz vége a fillernek, aztán jön az inaris epizód

ToCsEk
ezen a héten nem volt anime ha jól tudom, de filler még folytatódik, bár múltheti rész végén mutatták sóskát

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

NEOreg3
anime fillernek vége van már?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nagy a punnyadás itt srácok 😄

Lord Nomak
Na ez gyilkos 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

egy kicsit mintha elrontották volna kakashi fejpántját a mostani animeben:

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

wolf magic
Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy nem tudnám egy weblaprol rar ba letölteni egy egész évadot egyszerre vagy esetleg egy torrent oldalról?
mert találtam egy oldalt de ott csak egyesével lehet leszedni...
és az ugy macerás lécci irjatok

Érdekes volt a manga.

jah, a Samsarával megzabáltatja Tobit😄

Télleg, erre igazán nem is figyeltem fel a mangában, azt hittem csak felveszi a kesztyûjét, vagy valami 😄

Klemice
nem figyelitek a korábbi manga részeket vagy szimplán elfelejtitek mik történtek?

Drephis
majd zetsu csinál neki új kart, mint múltkor 😄 http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/486/Naruto_486_05.png

help

CharrDen
Vagy megkéri hogy élessze fel paint (ha tudja) és ö helyrerakja a testét 😄

Nagyon komoly volt ez a rész :o Érdekes újdonság, hogy Nagato Madarától kapta a szemeit, de mikor? Már kiskorába beültette?:S Érdekes, remélem bõvebben lesz róla infó!
Madara amúgy majd úgy is visszavarja valahogy a kezeit, sztem egy másik idmenzióba meg fogja találni a kezeit, ahová a robbanást is küldte 😄 Max megkéri Kabutot, hogy idézze meg Kakuzut aztán õ majd visszavarja 😊 de sztem maga is meg tudja oldani.

NEOreg3
tépte már le a saját karját, amikor Danzo embereivel harcolt, szóval nem újdonság neki, arra viszont kíváncsi vagyok, hogy hogyan növesztett egy újat

Lord Nomak
De most akkor letépte a robbanás Madara jobb karját ? Az elég masszív úgy.. Sharinganhoz nem nagyon kell kéz használat de ez kicsit visszaveti a terveiben szerintem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

vixo
Az eheti manga nekem nagyon adta! 😄

Nah a manga végére értem, hát meg kell hagyni nagyon durva események történnek a mangában ami még az animében nem törént, érdemes volt elolvasni õket 😊) egyre érdekesebb harcok kezdõdnek..

igaz, igaz :o én eddig azt hittem, hogy a kilencfarkú szülte és belepecsételte magát Narutóba, de megbánta és ezért mérges rá :o

szerintem azért mert már lehet tudni hogy benne lesz az anya. (igaz ez a kép vissza emlékezésböl van), de már 100% tudják hogy benne lesz 😄 to be continued

ez a spoiler a mostani manga

folytatom 😄 pl. miután lefejezték kisamét a raikage és a tesó, és utána lenne egy kép amikor a szigeten harcol, az furcsa lenne 😄

BEAST
Nem tudom, én például még csak nem is sejtettem, hogy Naruto-t is anya szülte. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hmm, hát én ilyenrõl még nem hallottam :o

EnxTheOne: nem hiszem, hogy az sok spoiler lenne, hogy Naruto hajjal született, más meg nem igazán van a képen.. szerintem

NEOreg3
pedig van olyan, hogy a kisbaba sok hajjal születik, ami utána ki is hull

szólj egy moderátornak hogy törölje :S Hátha nem látták még sokan. :S

hát és?😄 +1hónap egy normális szülés helyett ennyire kinõ a haja?😄 a savak benn kushina hasában lemarták volna a haját =DD

Klemice
10 hónapig volt az anyjában 😄

hopsz.. azt hittem a kép is spoiler alá kerül, aki nem olvassa a mangát attól elnézést kérek, hogy egy ilyen komoly spoilert benyomtam..😄 hajasbaba

hát ebbe a részben elég furcsán rajzolták meg Sarutobi fejét 😄

A vége tényleg érdekes volt, mondjuk szeritnem jobban meglehet volna csinálni amikor itachival találkozik kisame. :S A manga végére visszatérve, szerintem konan valami kamikáze jutsut fog használni. Tudtomal vizben nem tud harcolni, és nagato is meghalt.