Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak szar lesz megint látni, a lúzer narutot , azok után, hogy nem rég meg verte pein-t
úgy sz*rom ketté irukát, ahogy van
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerencsére csak 4 részes lesz , hála istenek , több nem is kell belõle !
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Még szerencse , hogy nem egy 10-15 részes , filler arc-ot kapunk , szerintem jó ha lesz, 4-5 rész És pont elég is lesz !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
464es fejezetben volt.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nemtom.. a narutokun teamje angolról fordítja, ugye?
Mint pl. ez:

úgy gondoltam, hogy az ellenségnek majd lesz valami köze ahhoz, hogy gyerekkorában hogyan kapta azt a sebhelyet, a filler története természetesen a jelenben fog játszódni
a címbõl meg azon kívül, hogy iruka lesz a középpontban, nem sok mindent lehet leszûrni
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A filler elsõ címe, meg tanársegéd, szal én kizárnám ezt :
Ha filler történetben örõkitik meg
Nem lehet össze vissza fillerezni , a senseijé a döntõ szó .ki tudja talán még felhasználná azt a részt
A róka támadása ,meg pl minato gyerek kora is ilyen
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
erre tippelek
Ezektõl a fillerektõl , se fog leesni
2010.08.26. ~ 175. rész # Konoha hõse /Filler-story kezdés/
2010.09.02. ~ 176. rész # Iruka, a tanársegéd
2010.09.09. ~ 177. rész # Iruka próbái
Elõre érzem , hogy rohadt unalmas lesz !
Ám találtam egy érdekességet ebben a részben - egy ülve repülõ embert 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."