Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Hát már én is eléggé untam a mangát,viszont az eheti rész vége felkeltette az érdeklõdésemet.

nah én is leszedtem, meglessük mit csinál coffos

Kövesdi A
Én meg nézem majd , azt a 4 rész kibírom , bár az tuti hogy kin szenvedés lesz !
Csak szar lesz megint látni, a lúzer narutot , azok után, hogy nem rég meg verte pein-t

NEOreg3
eddig minden fillert megnéztem, de ezzel most kivételt teszek

úgy sz*rom ketté irukát, ahogy van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kövesdi A
Na kezdetét vette , a Iruka Shippuuden
Szerencsére csak 4 részes lesz , hála istenek , több nem is kell belõle !

Klemice
elég unalmas már ez a manga...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NEOreg3
Konan-nek amúgy sem lenne sok esélye, na de esõben? ha papírjutsun kívül nem tud mást, akkor eléggé megszívta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hát jah, már várom a kage találkozót mozgóképben 😊 remélem normálisan meg fogják csinálni és nem cseszik el úgy, mint Naruto vs. Pain egyes részeit.. a looneytoones-t hanyagolják.. 😄

Kövesdi A
Tényleg jó rész volt, bár én ezt a sok vissza emlékezést annyira nem tekinteném fillernek , jók voltak azok ott !
Még szerencse , hogy nem egy 10-15 részes , filler arc-ot kapunk , szerintem jó ha lesz, 4-5 rész És pont elég is lesz !

Jó volt ez az anime rész, egész megható volt ez a visszaemlékezés 😊 szinte már ez is full filler volt és tényleg az lesz a köv. részekbe, hogy Iruka hogyan fogadta el Narutot.

Áhááá 😄 Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról volt itt szó, hogy Gaara támadása ellen ilyen formált amaterasuval (entonnal) kellett védekeznie és ez meglepte 😄

464es fejezetben volt.

Ez melyik manga fejezet, mirõl van itt szó? 😄 Nem olvasom a mangát, de ez a kép felkeltette az érdeklõdésem.
jah én már láttam ezt, ennél elõbb volt egy shippudenes videó is.. az is jó volt 😊

Ha igy szóba jött a naruto kun, akkor a honlapukon van egy nagyon jó "sima" narutos . videó.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

az animéhez ha letöltök fordítást, akkor csakis HLT-s verziót töltök le, szerintem az õ fordításuk sokkal jobb.. bár embere válogatja..

Lord Nomak
Biztos külön órákat vettek magyar nyelvbõl.. 😊 De amúgy most már én is szívesen nézem magyar felirattal, már tényleg csak néhol vannak fordítási ütközések.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

jah, kb a 450. manga fejezettõl kezdtem, ott még volt pár elütés, de így már a 470 környékén nem is igen látok, csak éppen fordításbeli problémákat..

Lord Nomak
Elvileg angolról, de azt is nehezen ahogy néha látszik.. de legalább a helyesírásuk javult már, és nem minden második mondatban van elütés.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Bár, lehet az angol fordítást rontották itt el, ha jobban megnézem.. mivel ha a másik bubit nézzük, akkor meg jól fordították és a magyar fordítással jobban összefügg, hogy kitudta védeni - jó a védelme...
Nemtom.. a narutokun teamje angolról fordítja, ugye?

Belekezdtem a mangába és ahogy így olvasgatom ezt a magyar fordítást meg mellette az angolt is.. hát van benne pár elég fail fordítás..
Mint pl. ez:

jah értem, remélem nem lesz túl unalmas... és hosszú.. 😄

NEOreg3
lehet nem voltam elég érthetõ

úgy gondoltam, hogy az ellenségnek majd lesz valami köze ahhoz, hogy gyerekkorában hogyan kapta azt a sebhelyet, a filler története természetesen a jelenben fog játszódni

Szerintem tanársegéd nem lehet egy genin.. de majd meglátjuk, hogy mi lesz 😊

NEOreg3
szerintem akkor már volt olyan idõs, hogy genin lehessen, a küldetések alatt meg bármi történhetett

a címbõl meg azon kívül, hogy iruka lesz a középpontban, nem sok mindent lehet leszûrni

azt vágom, akkor inkább úgy fejezem ki magam, hogy amikor iruka még gyerek volt, meg kakashi, meg asuma ...

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

a mostani fejezettekbe volt. Szóval animébe nem most lesz. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Én úgy emlékszem még egyszer mikor Irukáról volt szó, hogy az a vágás már gyerekkorában ott volt, mikor meghaltak a szülei a róka által és a 3.hokage vigasztalta, na ott úgy emlékszem már akkor is megvolt neki ez a vágás...
A filler elsõ címe, meg tanársegéd, szal én kizárnám ezt :

NEOreg3
manga 500-504. fejezet

CharrDen
ohh, mindegy, eszembe jutott, én arra gondoltam, ami még a sima narutoba volt..

CharrDen
mangában? elég régóta olvasom, de nem emlékszem ilyenre.. leírnád spoilerben, hogy mi vóót?<#vigyor>

Kövesdi A
Akkor úgy tûnik , a sensei a kukába dobta irukát ,mint karaktert
Ha filler történetben örõkitik meg
Nem lehet össze vissza fillerezni , a senseijé a döntõ szó .ki tudja talán még felhasználná azt a részt
A róka támadása ,meg pl minato gyerek kora is ilyen

NEOreg3
nem fogsz, mert a mangában pont nemrég volt részletesen elmondva, hogy mi is történt valójában akkor

a róka támadás korából szívesen néznék dolgokat 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

CharrDen
Háát, ezek szerint (gondolom) bemutatják Iruka múltját :/ Dejó

NEOreg3
filler fõgonosza az a ninja lesz akinek iruka a sebhelyet köszönheti az orrán

erre tippelek

Kövesdi A
már mint az állam , ez le maradt a végérõl <#idiota>

Kövesdi A
Hát
Ezektõl a fillerektõl , se fog leesni
2010.08.26. ~ 175. rész # Konoha hõse /Filler-story kezdés/
2010.09.02. ~ 176. rész # Iruka, a tanársegéd
2010.09.09. ~ 177. rész # Iruka próbái

Elõre érzem , hogy rohadt unalmas lesz !

Jó rész volt most ez, fõleg a vége, nem hittem volna, hogy Nagato így megtér és feltámasztja azokat akiket nemrég megölt, na így jön vissza Kakashi is az életbe.. ki hitte volna 😄

Ám találtam egy érdekességet ebben a részben - egy ülve repülõ embert 😄

tessék már kint is van az új mangalica 😄

Lelouch
De türelmetlen valaki. 😄 Valószínüleg majd holnap lesz.
CharrDen
na mi van mangával, most megint nincs?

jaja, már itt is beszúrtam kicsit jobb minõségben: #24 ->
videó

ToCsEk
durvaaa<#wow1><#wow2>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

van jobb dolga is mint velem csevegni, és a mondat többi része rám is igaz, sajnos nekem sincs egyik sem, csak byakuganom.. de hát ez már eléggé ósdi dojutsu 😞

CharrDen
hát, kérdezd meg a történetalkotót, hogy õ hogyan gondolja, én nem tudom sajnos mivel nincs se sharinganom, se rinneganom... 😞

hát a genjutsuból kitud élve kerülni, de abból a rinneganos képességbõl nehezen ha egybõl meghal..

CharrDen
de azt ne felejtsd el, hogy amikor ránézett, még aktiválódott az a képesség, míg a sharingannál elég, ha ránézel és RÖGTÖN genjutsuban vagy

hát.. de Rinnegannal még Nagato gyerekkorában ránézett mérgesen egy átlag ninjára és máris megölte.. azért a Sharingannal még sem lehet így gyilkolni..

BEAST
A Narutoval pont az a bajom, hogy egyre kevesebb "átlag ninja" van benne. Ehelyett kb mindenkinek van valamilyen hihetetlen egyedi és titkos képessége ami lehet egész életében a bal heréjében volt elrejtve.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."