Ismerd fel a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
Primal :-P

Seth
good luck 😄

PSN ID.: Beegabor

BenedekFeco
Okés.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Seth
Ring of Red

BenedekFeco
Hát akkó ez mi?:

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Seth
<#eljen>

BenedekFeco
Resident Evil😄ead Aim

Seth
naemmi..

Seth
Pikmin

Tekken5
Igen, az. Ugye nem priviztél senkivel sem? 😉

Tekken5
Tekken5
könnyen

sacano1
king kong

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Seth
ez....ez....fantasztikus, hogy csinálod?

Tekken5
Képzeljétek, ma még csak egy pohár narancsszörpöt ittam semmi mást! 😛

Tekken5
Te ne válaszolj, mert tudod! 😄

Tekken5
Lol!

Tekken5
Seth
akkor rakjál képet bébi 😊

Tekken5
Nem, csak szarakodok a képfeltöltéssel 😄

Seth
már itt is kezded? 😄

Tekken5
Nos, mi ez? 😄

dinomano
jah, a drogos õrült kisgyerek; eleg beteg volt az egesz game; annyi szent... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
azaz, Galerians: Ash. Elsõ résznek volt egy olyan különleges,bizarr hangulata, nagyon tetszett

dinomano
A PS1-es Galerians-t ismertem/ismerem nagyjabol...

dinomano
Aham...Akkor talan Galerians egy ujabb része? :-O

Seth
Az elsõ az Okage igen, viszont dreamcast-ra soha nem jelent meg.Második a Fatal Shadows,ez is talált. Harmadik egy ps1-es game folytatása (ami nekem nagyon tetszett),nem so3

dinomano
1. Okage-Shadow King
2. Vmelyik ujabb Tenchu(fatal shadows, vagy mi az alcime ha jol emlekszem...)
3. Szerintem Star Ocean 3

mind3 PS2...az elsö asszem dreamcast-on is volt...OKAGE rpg, S.O.3 is; 2. lopakodos akcio-kaland...

Kupo
2: Ez valamelyik újjabb Tenchu.

Broafka
hmm, ezek közül egyébként melyik jó játék? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Seth
na én is rakok párat

aha

Seth
Ogre Battle (vagy Tactics Ogre ,mind1), snes-re

Jójáték.

Broafka
nem tom hogy jött, csak eszembe jutott, mert én hasra estem tõle! 😊

tudod mi tetszik PS-ben amit a PC-ben nem találtam meg?
a NAGYSÁGOKAT és a SEBESSÉGET, na jó a sebességet megtaláltam PC-n is, azt nagyon ügyesen megtudták csinálni, viszont én imádom az olyan játékokat ahol látványosan, és hátborzongatóan lehet érezni a nagyságokat, és ennél a Colossusnál pl megtaláltam ezt...
és iszonyat hangulata van a játéknak!

SC3-ra visszatérve pedig... hát nem is tudom, játékterembe nagyon bírtam... itt egy kicsit vesztett a feelingbõl számomra, viszont tényleg szép, de egyszerûen nem bírok úgy kombózni mint a gép, hogy azt ne védje ki... az iylen verekedõs játék csak egy másik ember ellen érdekes szerintem...

Al Age
Hát azért ez erõsen emberfüggõ, nekem például nagyon bejött a hangulata. Eleinte nem tetszett félretettem, úgy kezdtem el vele játszani, hogy épp nem volt semmi más és ez került a gépbe. Meg kell tanulni a harcrendszert, a mozgásokat, ki kell ismerni a gépet és akkor menni fog. :-) Nekem a kedvenc verekedõs játékom. A Shadow of the Colossus, na az nem tudom hogyan kapcsolódik a Soul Calibur 3-hoz, hogy pont ezt hoztad fel ellenpéldaként. :-\
Attól sokan ájuldoznak, hogy ígyúgyamúgy mekkora játék, nem mondom nekem is tetszik, de annyira nem estem hasra tõle.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Broafka
hát szép, de hangulata annyira nincsen sajnos 😞

Shadow of the Colossus, nah az egy jó játék 😉

dinomano
de durvaszép a 3, mikor elöször neztem, kerestem az állam...a napos helyszinek, olyanok hogy ihaj... :-P

Broafka
jézus, ez a Soul Calibur olyan rohadt idegesítõ néha!
a gép ellen egyszerûen lehetetlen a végén már játszani!
nem enged felállni, meg ilyenek :-/

dinomano
aham; akkor thx a megfejtest... :-P Ki nem talaltam volna... :-P

Anubys
Nem csak NES, volt az mindenre... Amúgy Times of Lore... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dinomano
mááá' csak 1 van...de sajna nem tudom, NESben nagyon nem vagyok otthon...

dinomano
megvan! Agony volt a game cime(baglyosnak), 6 palya; scrollozos lövölde..megtalaltam a psygnosis oldalan...

Anubys
oda is egy pont... (mellesleg ez az elsõ szoba, csak jobbra kell fordulni a starttól)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Az 1. az Eye Of The Beholder 1. Legalábbis a pc-s verzióban vannak ilyen helyszínek, csontival 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Anubys
(na, ha délig nem fejtitek meg, megmondod - amúgy mind remek játék, illik kipróbálni õket)

Anubys
Egy pont oda, Alien Breed 3D (méghozzá a CD32-verzió, csak hogy konzolos legyen... 😉
Az elsõ egy pc-s/Amigás dungeon cralwer prpg SNES portja, a második egy C64-es / Spectrumos Zelda-klón NES verziója, a negyedikhez meg Dino már adott helpet... 😊

Seth
hát passzolnom kell mindet. Mindegyik ismerõs de címeket nem tudnék mondani

dinomano
bammeg,de ismerös mind! Uccsó Psygnosis baglyos game-je amigara; cimet nem tudok... A doom-clone rohadt ismerös; talan Alien Breed 3D? Az elsö kép: dungeon-os rpg rohadt ismerös... :-P

Anubys
Na, lássuk, ki mekkora spieler... Az alsó egy amgás game (a többi mind konzolos / van konzolos portjuk is), csak úgy bónuszként megfejthetõ... 😊