Ismerd fel a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
okkééé..én meg go értekezni+melo ehh...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Anubys
(amúgy mindjárt rakok fel én is képeket, csak most éppen espékettõt installálok, mivel behalta magát a pöcém és izé, szóval egy kis türelmet kérek...)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dinomano
Jah-jah..Most alltam neki GIII-nak..teccik... De beszopatott a game "cute-sága" (uj magyar szó); kinyirtak a mókás szörnyek, mivel a latvanyt élvezve, a nagy eksön közepen elfelejtettem gyógyítgatni a kisemberkeim... :-P

Anubys
ja, az az, én is aszondom... 😊
(mijaza grandiahárom?) 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
3. Grandia 3

PSN ID.: Beegabor

Anubys
1. Soul Calibur 3
2. Knights of the Temple
3. ?
4. HALO Zero

dinomano
nah, jöhet a valasz mindre... :-P Jah, az elsö képen levö game akadozva ment, kiirtam RIDATA-ra, megy rendesen...ugy latszik a RIDATA-t birja legjobban az olvasofejem... :-P

Seth
akkor én most nem is mondok semmit😄, pedig mind menne

dinomano
eh-uh; akkor legyen; teszek fel kepeket, csak a te kedvedert... :-P

uccsó fan game pc-re...

Broafka
dinomano nem akarsz felrakni képeket? 😄
te olyan jókat raktál fel, és legalább volt mit letöltenem 😛
de így nem tom mik a jó játékok 😛
pl a Shadow of The Colossus-ra is így találtam rá, és az egyik kedvencem...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Al Age
Battlefield 2: Modern Combat?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

dinomano
1 kép a MASS EFFECT-böl? Itt altalaban mar megjelent game-ket szoktunk kitenni... :-|

dinomano
pici a kép..mi ez; valamelyik SOCOM, ghost recon?

Raptor 2
Ez könnyü:

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

dinomano
ok-ok, nincs mit, én is köszi... Nekem sem megy mindig privi... :-P nah, OFF vége...

Seth
ide írok, mert vmiért a privát üzi nem akar mûködni, vmi gikszer van a rendszerben. SZóval köszi a lemezeket megkaptam, xenosaga-t is kösz ^^

dinomano
Ok... :-P

Igen. Bocs hogy csak most válaszolok.

na itt..pont itt kezdõdött el egy megismételhetetlen csoda

ez már csak azért is elképzelhetetlen mert az EA nem lenne akkora barom hogy 5 játékot egy áráért adjon el 😊

amúgy szerintem is Ocarina
Vagy mégse

PS3 ID: kolb@szman

Seth
dehogy az , ez még vmelyik n64-es, szerintem az ocarina of time

Nem hiszem
A játék meg a Legend of Zeld: Wind Waker átadom 😄

PS3 ID: kolb@szman

Sziasztok! Remélem a következõ hozzászólásom nem számít OFF-nak, de nem találtam más olyan topikot, ahol megkérdezhetném a véleményeteket a következõrõl:
olvastam valahol abszolúte PLETYKA szinten, hogy az EA a következõt csinálja: tervezget/készít/elmélkedik egy olyan projecten, hogy készít egy nagy várost/földrészt/szigetet, amin a játékos egyszerre több, az EA gondozásában lévõ játékkal találkozik! És akkor most érthetõbben😊 :
A szigeten élsz(laksz, dolgozol, családot alapítasz, barátokat- szomszédokat szerzel, állatot nevelsz, tanulsz,stb), mint SIM(S), eljársz általad megtervezett vidámparkba( mint ROLLERCOASTER TYCOON), állatkertbe(mint ZOO TYCOON), kisebb városokba(mint SIM CITY) és esténként vagy napközben versenyezgetsz vagy csak simán közlekedsz, mint NEED FOR SPED.
Nekem az a kérdésem lenne, hogy a NEXTGEN korszakban vagy úgy egyáltalán ez a felvetés/terv megvalósulhatna e valaha valamilyen fomában??? Kivitelezhetõ lenne?

HUNPetya

dinomano
N64-es Zelda...Ocarina of Time?

Al Age
Zelda?

:o

Fido4life
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dinomano
nah,. behalt az a topic rendesen...mindenki lusta kepeket feltenni...én is... :-P

Seth
Nem, az ITT van

sci21
ez itt mostt nem a shadow of the colossus fórum???bocs ha nem.

sci21
ja és létsz i az emailomra irjátok [email protected],egyébként a hard fokozat egyáltalán nem nehezebb csak töbször kell szurni a köcsög colossusokba.és a gyikok farkával mi van?megeszem oszt CSA semmi nem történik csak felmegy (ha lement a hppm) az életem.És a teknõsöket hogyan kell megölni???

Seth
mirõl is van szó?? nem vagy eltévedve??

sci21
császtok végig vittenm a normal fokit és rámentettem a hardot és ez most szívás mert kiírt vlami speed time killt és hogy nyomjam meg a kört

Sziasztok! Rachet&Clankkal kapcsolatos segítség kéne! A Gemlik base pályán megakadtam, honnan tudom kilõni a 3ik zölden világító tornyot? Ha tudtok segíteni, írjatok mailt a [email protected]! Köszönöm!!!!
Fido4life
jaja a NAGY újjítás <#hehe><#szomoru2> húú de kicsaszott nagyott csalódtam abban a játékban..

Te nem logikusan nézted a képet, hanem fröcsögõ nyállal okoskodtál...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

dinomano
talan nezd meg a gamespy-t, megjelenes szerint (2002-2003-ig) vannak fenn képek PS2-game-ekröl, ahtha megtalalod... Én sajna nem tudom mire gondolsz...

Seth
Régen láttam vmi trailert egy szamurájos, kardozós ps2 játékról. Nagyon megtetszett, de azóta se tudom mi volt az. Ha jól emlékszem kicsit olyasmi grafja volt mint most az okami-nak, cell shadinges, csak még kezdetlegesebb. Nem ismerõs vkinek?

dinomano
ott a pont! Tegyen fel más, én most melo... :-) ill. :-|

Seth
Genji?

dinomano
#2325-ebböl a 3. kép az, amit nem tudok; csak annyit hogy vmi 2. része... :-P Tenyleg T.H. american wasteland volt a kép; amiben van mar BMX is, ez volt a "nagy" ujitas... :-) 1. kép még valaszra vár(kardozos, japanos)...

Al Age
No problem.

Broafka
jó, nem basztatás, csak mondom, kicsit furcsának tûnt a tipped
bocsi ha rosszat mondtam volna...

Al Age
Volt egy (szerintem helyes) tippem, amit kinevettél.
Megmagyaráztam miért ezt írtam és én ezzel b*sztattalak Téged.

Érdekes gondolkodásmód. :-)

Broafka
én ezt mindkettõtöknek mondtam, de inkább Fido-nak

Al Age
Remélem ezt konkrétan nem nekem szántad.

Broafka
azaz, lehet b*sztatni, bocsánat hogy logikusan próbáltam meg nézni a képet!

Fido4life
Haggyad, hiszen a Broafka 😊

Al Age
Játszottál a Tony Hawk's American Wasteland-del?
Én igen, viszont az a gyanúm, hogy Te nem. 😉

Igaz, ennek a nevében már nincs benn a Pro Skater, de attól még annak a sorozatnak a folytatása. Egyébként régebben pont én linkeltem ebbe a topikba egy képet, ami ugyanígy bringás volt ugyanebbõl a játékból. :-)
Képek a játékból - GameSpot