Fórumra toborozzunk lányokat!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
fszidonia16 <-- topicnyitó
"srácok nagyon csúnyákat írtatok, szégyeljétek magatokat.
még nytok egy témát a másik kedvenc sztáromról, ha így viselkedtek mint itt nem jövök soha erre a fórumra."
kezdek kételkedni hogy lányok egyáltalán megélnének-e fórumunkon, amennyire szívóssak az életben annyira nyámnyilák netes környezetben
szájbarágósan kell mindent elmagyarázni, különben semmit sem értenek meg
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ott leírva hogy saját képed elhelyezhetõ a fórumozók fényképalbumában, saját topicot indíthatsz ami csak rólad szól, gyakran látogatott témáidat kedvencekhez adhatod...
Mindig vidám társaság vár rád Sun Shine! napfény minden... esetleg még egy kamu chat is lehetne a lapon ahol mézes-mázos dolgokról menne a beszéd, természetesen a mi beírt szövegeink gördülnének folyamatosan a kamu chat-en.
:) lehet beteg dolog, nem tudom, szerintem jó móka lenne
de kellenek olyanok aki elkészítik ezt a weblapot igényesen
az elkészült oldalt pedig több közösségi oldalon szétküldeném több 10 ezer példányban
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
kiváncsi vagyok pár hónap múlva mennyi lesz a nemek közti arány...
amúgy jöjjenek olyan lányok ide akik 20 23 év felettiek, de megjegyzem ebben a korosztályban is vannak elég alacsony értelmiségi szintûek...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
nins mit tagadnom
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
szal nem kell ide toborzás
<#integet2>#integet2>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
jah, nekem is tetszik a videó! <#circling>#circling> (ha tudtok még jöhet a link)
"lányfórum"?
hát még vagyok regelve a szamitogep.hu-n, a prog.hu-n, a desingprog.net-en, meg a hvg.hu-n.. hümm :)
[/spam]™
dehogy, csak az fórumozik itt aki normális és ad magára annyira hogy ne csak a "lányfórumokon villogjon"
én inkább azon aggódok, hogy mégtöbb vérpistike jön és méginkább szétcseszi a legkört
bár 8 éves a legszebb kor ^^
én pl. utálom a tuningolt autókat (csak a gyáriak jönnek be), mások viszont megvesznek érte