Fórumra toborozzunk lányokat!?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Ide már senki sem jön

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

HiPPoNaX
megelnek, amennyiben az iq-juk nem szobahomersekletnyi es az eletkoruk 14 folott van

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

idézet Paris Hilton topic #138 üzenete

fszidonia16 <-- topicnyitó

"srácok nagyon csúnyákat írtatok, szégyeljétek magatokat.
még nytok egy témát a másik kedvenc sztáromról, ha így viselkedtek mint itt nem jövök soha erre a fórumra."

kezdek kételkedni hogy lányok egyáltalán megélnének-e fórumunkon, amennyire szívóssak az életben annyira nyámnyilák netes környezetben

ok, de mit tartalmazzon az üzenet?

:) azért mert amúgy a kutya sem jönne ide
szájbarágósan kell mindent elmagyarázni, különben semmit sem értenek meg

PíszLávJuniti
de mi értelme van honlapot készínteni a honlapról?<#nemtudom>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Palinko
támogatom
Végül is kivitelezhetõ lenne egy hadjárat, csak kellene egy csali, vagyis egy "Mit nyújt neked az SG" gusztán összedobott honlap (olyasmi mint a szexoldalakon amikor beletekinthetsz hogy mit kapsz ha elõfizetsz)
Ott leírva hogy saját képed elhelyezhetõ a fórumozók fényképalbumában, saját topicot indíthatsz ami csak rólad szól, gyakran látogatott témáidat kedvencekhez adhatod...
Mindig vidám társaság vár rád Sun Shine! napfény minden... esetleg még egy kamu chat is lehetne a lapon ahol mézes-mázos dolgokról menne a beszéd, természetesen a mi beírt szövegeink gördülnének folyamatosan a kamu chat-en.

:) lehet beteg dolog, nem tudom, szerintem jó móka lenne
de kellenek olyanok aki elkészítik ezt a weblapot igényesen

az elkészült oldalt pedig több közösségi oldalon szétküldeném több 10 ezer példányban

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Igen? És ha ilyen csajok jönnének? <#eplus2> <#wow1> <#vigyor1>

több kép

jobb is :/

Aquir
:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Flamer
ebbõlse lesz semmi..

http://loal.atw.hu

rágógumi
ya felpörögne. toborozzunk :D

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

PíszLávJuniti
ligetre!

80-20ra tippelek a lányok javára :D

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

SLICK
kb semmi

Loál János
Jertek, Lyányok.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ez az új baba design vonzani fogja a tizenéves kiscsajokat <#hehe>
kiváncsi vagyok pár hónap múlva mennyi lesz a nemek közti arány...

SLICK
jó csak közöltem a tényeket :D
amúgy jöjjenek olyan lányok ide akik 20 23 év felettiek, de megjegyzem ebben a korosztályban is vannak elég alacsony értelmiségi szintûek...

Nem bántani akartalak, csak feldobtad a labdát :) Én is egyetértek azzal, hogy nem kellenek 12 éves lánykák fantasztikus topikjai ide.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

SLICK
én is voltam újreg, meghát mindenki keresett de akkor még nem korlátlan netem volt ne lehettem itt mindig...
nins mit tagadnom

CattiBrie
hmmm.. .)

[/spam]&#8482;

egyetértek.<#duma>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tertovan
egyetertek.

Azért a "Miért kerestek?" topik is odavág <#hehe>

SLICK
sztem hülyeség... szvsz el lesz baszva az SG,ne mhiányozna ide, mert tényleg kis sok tizenéves hülye csaj ide nyitja mag az olyan topikokat, hogy ma miylen színûre fessem a körmöm??? :|
szal nem kell ide toborzás

Itt vagyok "25+ pasi"-nak
<#integet2>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Zillo
nekem nem hianyoznak a lanyok:C

Alah Alik Ya Sidi!

Várj két évet <#ravasz1>

CattiBrie
inkább több 25+ pasi kéne .)

[/spam]&#8482;

várjuk meg a szeptemberi új design-t, utána indíthatunk egy nagyobb toborzó-hullámot, ha benne vagytok

CattiBrie
(:

[/spam]&#8482;

PíszLávJuniti
toborzás?

jáj, ez ijesztõ <#wow3>

köszi, nagyon fárasztók <#bee1>

CattiBrie
vagyis éppenhogy pont én nem vagyok a normális :D

[/spam]&#8482;

DJ Skyline
tessék
és a lányok oldala!:)

Catti Te normális vagy <#eljen> tõled elvonatkoztatva írtam a lányfórumot

jah, nekem is tetszik a videó! <#circling> (ha tudtok még jöhet a link)

CattiBrie
nem is annyira rossz :D

"lányfórum"?

hát még vagyok regelve a szamitogep.hu-n, a prog.hu-n, a desingprog.net-en, meg a hvg.hu-n.. hümm :)

[/spam]&#8482;

DJ Skyline
cigivel denszelek,laza vagyok! <#hawaii>

persze, mert majd ilyen csajokkal lesz tele a fórum, vagy ilyenekkel...? :) <#whatever><#crazya>
dehogy, csak az fórumozik itt aki normális és ad magára annyira hogy ne csak a "lányfórumokon villogjon"
én inkább azon aggódok, hogy mégtöbb vérpistike jön és méginkább szétcseszi a legkört

PíszLávJuniti
ige (Y)
bár 8 éves a legszebb kor ^^

CattiBrie
szóval általában a lányok picsákok és 10-16 év között vannak :D

[/spam]&#8482;

Palinko
már ketten is írtátok ugyanezt.elhiszem,hogy ti ilyenek vagytok,de én + próbáltam általánosítani...
PíszLávJuniti
fórumozzunk tobor lányokat.

igazad van, ez nem nemtõl függ, hanem az egyén lelkivilágától
én pl. utálom a tuningolt autókat (csak a gyáriak jönnek be), mások viszont megvesznek érte

PíszLávJuniti
:D

1600 hozzászolás, vazz.

Nem tehetek róla, ilyen fejem van :D

Oldal 1 / 5Következő →