Fórumra toborozzunk lányokat!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
huncut?
az egy gonosz mosoly - én látom rajta 😊))

[/spam]™

Nem értettem félre, ezt a huncut mosollyal próbáltam szemléltetni a hozzászólásom végén.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CattiBrie
nono!

nem tecceni férreérteni!

nem azért vagyok olyan mint amilyen, mert én "meg akarok felelni" pasiknak.. úgy értem, hogy direkt meg csak azért sem állítok be pl hátteret.. hanem azért mert nekem ez jön be, ez tetszik - ily eccerû

[/spam]™

Nyugi, ha feldobsz egy hátteret azért még nem kövezünk meg <#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CattiBrie
"...every guy is guy, and some guy is gay, and every little boy..."

😛PP

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"3.Desing (ugyebár szeretik,a csilli villi dolgokat,meg szép oldalakat.én csak megnézni szeretem azokat az oldalakat,mert a sg
-n egyszerû elmenni.és minden kéznél.ezt el ne veszítse az sg,mert akkor még kevesebben lesznek a fiúk is 😄.de mondjuk ez a probléma megoldva õsszel...)
"

mindig mondtam, hogy nem vacgyok jó nõnek... mert érdekes úgy tom, hogy nõbõl vagyok és mégis utálom a "csilli-villi" dolgokat
például semmilyen spec skint nem haszálok az xp-hez, még hátterem sincs - nem, nem azért mert nem tudom beállítani 😄

[/spam]&#8482;

Palinko
"where every girl is guy"
És mi van azokkal, akik azt állítják magukról, hogy lányok? <#fejvakaras>

Lál 😄

Ron Ragm
"Welcome at the internet, where every girl is guy, every guy is guy, and every little boy are FBI agent"

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

és mit néz? velvet.hu vagy origo.hu/nõilapozó ? esetleg nõklapja.hu?

" : Kedves Nasa! Én már nehezen értem meg az sg.hu világát, azért megnéztem és bele fogok még nézni, mert lehet találok én is érdekes dolgokat rajta. Szerintem a lányok nem tudják, hogy fiúkkal a fiús helyeken kell ismerkedni."

pfff. tessék, kell ez nekünk? ismerkedni vágyó tizenévesek, akik még az internet fogalmát sem értik meg. Ezeket várjuk "informatika és tudomány fórumunkra"??

Még mindig nemértem mér jó ha vannak itt lányok dögivel. Ha ennyire igényetek van a haveri sörözéshez is vigyetek el egy nõt.

deeeejjjjóóóó, mennyi tinííí!

SLICK
ki az a nasa? de ez egy nagy faszság volt tõle :|

Dying Soul
Annyira nevet, hogy már a billentyût sem tudja lenyomni rendesen. 😊

Azt értettem, hogy valami hahota féle lehet, de azt hittem, valaminek a rövidítése vagy ilyesmi. Köszi. (Azért se thx.<#beka2>)

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

GabcsiManó
háá 😄 végre.. kiderült 😊 engem csak gépíró óráimra emlékeztetett " gyerekek, NEMNÉZAKEZÉRE, asdfg hjkléá 😄"

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

NEOreg3
:ASDDASDASFDFASF ->ha ilyet látsz, akkor az illetõ nagyon röhög valamin😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Raffaello
jaj jönnek a szõke nõk

Raffaello
:C

Gyerekek, Ti komolyan gondoljátok, amiket írtatok?
Hogy a lányok a rózsaszín dizájnt, a csilli-villi felületet, és a bugyuta chatet szeretik? Meg az aranyos csacsogásukkal feldobnák az SG-t. Én is nõ vagyok, és pont az tetszik az SG-ben, hogy átlátható, nem villognak mindenféle szem-fájdító idióta reklámok. A rettenetes szlenget is sikerüt az idõ alatt megfejtenem, míg az újreg miatt nem lehetett írni, csak olvasgatni. (Az :ASDF még mindig rejtély, de majd rájövök erre is, hogy mi a f**)
Tény, hogy nem árasztom el az okos hsz-aimmal a fórumot, de rendszeresen nézegetem a Partyarcokat meg más tápigokat.<#vigyor2> Szóval Tótha Laci és társai elmehetnek a búsba ez elõítéleteikkel, hogy a nõket csak az iwiw meg az imnet érdekli. (Az utóbbiba én is bekukkantottam és tényleg hulladék)<#wow3>
És még valami: aki azt hiszi, hogy minden internetezõ nõ/csaj 10 és 16 közötti, nézzen szét jobban. Valszeg azéret hiszik ezt, mert csak a saját körikben mozognak és a szûk látókörükbe nem fér bele, hogy máshol is lehetnek nõk.

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Tuvok
Alap, de azért mégis egyszerûbb lenne . 😊

Biztos Tertovan volt, aki évek óta csak hümmögni tud!! 😛PP

<#integet2><#puszi>

Calver
mert egy szinten van az ottani felhasználókkal...

"The trees move. Do you not see it?"

DE AZ INTERNETEN NINCSENEK NÕK!!!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Palinko
jaja errõl is van a szó... azt hiszem azt is írtam,hogy az sg desingileg nem a legszebb,de hasnzálhatósága a legjobb.még a desingen ha javítanak nagyon jó lesz,de NE MEnjen a hasnZÁLHATÓSÁG KÁRÁRA. kül az sem ártana,ha egy pár modi átolvasná a megjegyzéseinket,vagy aki a fórumot alakítja...
nyamiag
szia, te lány vagy? -.-

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

SBmedia
hi

www.sbdesign.atw.hu

GabcsiManó
<#nevetes2> toborozni egyébként felesleges, ha nem akarunk úgysem jövünk.. én is magamtól jöttem 😊)

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Még egy ilyen puhapöcsû bagázst! Lányokra igenis szükség van még itt a fórumon is, mert megszínesítik az életünket (mégha rózsaszíre is), a csacsogásukkal, a hozzá nem értésükkel, a butaságaikkal.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

"ugyebár szeretik,a csilli villi dolgokat" Ezalényegsajnos :c

3.: Nézd meg az IM-net fórumot. Ocsmány design, átláthatatlan felület, semmit sem tud, technikailag alulmúlhatatlan, mégis használják.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Palinko
ja.szerintem is kevés a lány.és szerintem sem jó ez így.hát minden érv fel lett sorolva nagyából.
1.Kevés az úket is érdeklõ téma.(Könyû,regelés után mindenki nyithat témát)
2.Idióták (hát ez mindenhol van,akinek csak a billentyûzet mögött vab nagy hangja 😄)
3.Desing (ugyebár szeretik,a csilli villi dolgokat,meg szép oldalakat.én csak megnézni szeretem azokat az oldalakat,mert a sg
-n egyszerû elmenni.és minden kéznél.ezt el ne veszítse az sg,mert akkor még kevesebben lesznek a fiúk is 😄.de mondjuk ez a probléma megoldva õsszel...)
4.Modik (nekem még nem volt velük gondom,de sokan azért nem járnak ide,mert sz.tük túl van moderálva.hát néha tényleg nagyobb hülyeséget csinálnak a modik,mind a témanyitók,bár ez elég ritka.és hát külön tématár nem lehet így: Lányos témák,mert ez az ovodai értelmiségi szintet súrolná.ez a modikon múl)
5.Nem hallottak róla (ez elég lehetetlenül hangzik,de meglehet... ha megtanált neki megfelelõ oldalt,akkor lehet nem keres tovább.)

Nagyából ennyi,lehet rajta vitázni...
Pedig a kérdés jogos, a csókolózás mellékhatásától könnyen lehetnek terhesek. :9

SLICK
emléxem hogy én is olvastam hasonlókat itt, de én ha jól tom a vicc topikba szúrtak be ilyeneket

DJ Skyline
a legjobb az amikor "terhes leszek-e a csókolózástól" kaliberû levelekkel bombázzák az ilyen oldalakat!😄 asszem a gumiban volt is egy topik,amiben ilyen beszólások voltak,de lehet még mindíg megvan az a topik!

Ez az a pont, amely után már csak egy kisebb lépés a Hardware fórumban megnyitott "online szexualitás, avagy hová dugjam?" topic. Ismerkedni nem a számítógéppel kell (azzal majd infóórán), hanem emberekkel. Disco, strand, bulik, vagy akár egy villamos, egy lift, falusiaknak egy kapualj, vagy az ezerszer bevált fonó... de akkor is, élõben, szemtõl szemben látod, hallod, érzed, nem a géped mondja meg, hogy mire gondol a másik...

fú deszerettem én régen ilyet olvasni 😄
"még nem volt barátom, nem is csókolóztam még, pedig már 16 vagyok" - Hát hallod ez szörnyû. Mintha valmi törvényszerûség lenne a lányok között, hogy aki 16 évesen szûz, az láma 😄 :S

The FlashBack
<#wow1>

sweech
"sziasztok! még mindig hasonlóval jövök, de már vannak fejlemények 😊)
szóval, aki nem akar visszaolvasni, annk röviden a lényeg annyi, h még nem volt barátom, nem is csókolóztam még, pedig már 16 vagyok és sokan akarnak velem járni, de én nem találkozom velük, mert valamilyen szinten csalódtam az életben, .és félek egy szerelmi csalódástól..meg az is zavar, h még nem csükolóztam , sé félek, h leégek. Na szóval , van egy srác, aki már hónapok óta rám van kattanva, le vakarni nem lehetett, nsygon tetszek neki, néha smsmeztünk, de én nem találkoztam vele. nemrég viszont dumáltunk msn-en, és meglepõen normálisnak tûnt, mármint nem iszik, nem cigizik, és az életfelfogása is hasonló mint nekem....jó látni, h még van ilyen fiú...megbeszéltük, h talizunk.csak annyi, h randitippeket kérnék 😊) tudom, h nemkell oda egy bezsélgetõlistával menni, de azért mégis.elég sok dolgot megduáltunk msnsen, nem szeretném ha kifogynánk a támából, tudnátok mondani pár dolgot?😊 és bár msn-en egész jól eldumáltunk, félek h beáll az a kínos csönd....tudjátok...ilyenkor szerintetek mit dobjak még fel?😊)
lécci, csak beszélgetéstémát!!😊) azért msnene nem ugyanaz mint élõben...!"

micsoda problémái vannak egy mai fiatal lánynak :c

sweech
még sose láttam ezt az oldalt, most meglesem :p

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sweech
msnen is minimum 200 partner felvéve

Sadist
Fú, ugye lesz pretty pynky skin is? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sweech
+msn

pedig ojjan kis cukis lenne a pink! <#puszis>

sok mindent nem értetek még :/

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Blasta
Mér, ezek a szájtok hol vannak, nem a neten?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"