Fórumra toborozzunk lányokat!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
hidd el, a lányok is sokat neteznek, és adott esetben kockábbak egyes fiúknál is
anyám pl. a laptopomon netezik a konyhában fõzés közben, na erre varjatok gombot <#wow1>#wow1>
jó ez így ahogy van, meghát én pl nem vagyok arra kíváncsi h az itteni chaten kinek mekkor nemiszerve van, vagy éppen nem vok szûz, meg kivok éhezve, jajj én még kicsi vagyok nem lehet de azért kavarok veled mert akkor nagy lány leszek, meg akkor itt siránkoznak h jajj elahgyott a barátom...
jó nekik a chat meg a sok iwiw meg my vipes gyíkság...
ez az én véleményem az egészrõl, lehet kritizálni, h áá nem ilyen lesz. lehet h az elején amikor idejönenk még ismeretlen, de majd leadják egymásnak a drótot h mi jó dolgok vannak itt és tessék egybõl megfertõzik az SG-t...
mindegy é ncsak jót akarok, jó ez így ahogy van.
Miatököm értelme van? 😄
Felállni a gép elõl ha barátnõzni akartok wakkerö
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
a gép elõtt ülnek, hogy lennének má az interneten rajta! 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
S hogy ne offoljak, mondtátok sokan hogy az itteni témák többsége nem foglalkoztatja a lányokat.
Szerintem Fiúk lányok... és Saját részlegben csak akad számukra is érdekes téma.
Ha meg nem akkor nyitnak újakat.
- Tertovan többször fog köszönni a chaten ha meglát egy nõi nicket
- Tertovan többször fogja megkérdezni egy "akár nõi is lehet nicket"-tõl, hogy te lány vagy?
- 3x több "ki akar dugni velem" post lesz a chaten 10 éves kamaszoktól
- napi 5 új britney speras és társai topik, barbi rózsaszín háttérel
és végül, még több nyálazás a chaten
Szerintem azért nem kellene kapmányolni, hogy legyen több lány (mert páran itt akarnak barátnõt találni), majd jönnek ha akarnak.
I will use google before asking stupid questions.