Fórumra toborozzunk lányokat!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
18-39 éves férfi).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyszerûen a témák többsége nem az õ érdeklõdési körükrõl szól.
Ha többet akar valaki az menjen oda ahol többen vannak 😊
Egyébként a lányok inkább chatelni szeretnek szerintem és nem fórumozni.
Nincs türelmük kivárni, hogy reagáljon valaki 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De k*rvajó géped van istenem....
ill mikor már szinte minden nap ide jövökjk, kérdeznek tõlem vmit, itt lehet aleggyorsabban válaszokat lelni rá..hiába google, mikor az ottani keresõ is eg yinnen való topicot emel ki ahol meg van a válasz.... fõleg a"mi ennke aszámnka acime" topik, mert sok kiscsaj kérdez meg h tudjam meg mi ennbek aszámnka acime, amibe ez meg ez szol!
néha megkérdezik h honnan tudom meg illetve stb... és már regelnek õk is, aztán sír aszájuk h miért nem írhat egybõl miért kell várni 24 órat:CC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
legalábbis magamból indulok ki
én anno egy haverom miatt regeltem mert láttam h ott írogat a csetre a fõoldalon...
nem érdekel, hogy mi van itt, hanem, h tudjak írni neki én is
miért te megjegyeznéd a sok értelmetlen balomságot, amit elédnyomank reg alatt?
szvsz elég ha tudja hova forduljon ha nem megy valami
[/spam]™
<_> Elfogadom, még jó.
Üdvözöljük a SuperGamez fórumán, kellemes idõtöltést."
^^
esetleg ha problémája van, nem ért valamit, akkor ide fordulhat (faq féle), ahol megtudja hogy mien szlengek vannak...
[/spam]™
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De k*rvajó géped van istenem....
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
végül is tök nyolc h konkrétan mennyi emberkét érdekel, a "kommentszám a lényeg" (mármint egy topik pörgését illetõen)
- lehet 3 ember egy topikban és írkálhat hetente egy-egy üzit
- lehet 3 ember egy topikban és írkálhat percenként egy-egy üzit
- lehet 30 ember egy topikban és írkálhat hetente egy-egy üzit
- lehet 30 ember egy topikban és írkálhat percenként egy-egy üzit
😊
[/spam]™
ha meg, nagyobb általánosabb témáról van szó, akkor csak találok valami topikot.. ld. BKV 😊
mostanában csöves és helyesírás topikon elmélkedtem.. van is már olyan topik, aminek van hozzá köze.. jól "beköltözöm", azt átneveztetem 😊
[/spam]™
amugy is itt sg-n van kb10 nõ, abból az 1ik miatt mindíg veszekedés van, a másik 3 miatt letiltották a hozzászólások számának kijelzését, a maradék meg ki tudja mit csinált. szal maradjanak ott ahol vannak😛
*Posse*T.W.D*
vagy ha igen, akkor teszek fel képet és pósztfikszbe beírom, milyen pasit szeretnék <#idiota>#idiota>
[/spam]™
Ha a nép szétbarmolja, szétoffolja a topikot, elmondható, hogy általánosságban baromságról vagy nagyon szûk rétegnek szóló témáról van szó, ami esetleg nem erre a fórumra való. A nép dönt 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az a rosszabb amikor új, értelmes témát barmolnak szét, mert nekik nem tetszik, de ezért vannak a modik, hogy ezeket büntessék
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.