Fórumra toborozzunk lányokat!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
???
hát ez mi a retkem? 1.) Kit ütöttem ki? 2.) Hová tûnt a topic? :Ð
PrasCo
szerintem nem csak trendy-im lányok ülnek a gép elõtt 😄
azokat lehetne összeterelni valahogy 😛
ez igaz lehet :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Miért csodálkozol, egyértelmûen a férfiak ülnek többen és többet a gép elõtt és ennek az eredményét láthatod az adatokban is. Nem hiszem, hogy ez csak kimondottan az sg portáljára vonatkozik. Hála az égnek, hogy legalább a csajok nem kockulnak.. Akiket(szvsz) ide lehetne csábítani az pont az tizenéves korosztály ami képviselteti már magát bõségesen más egyéb oldalon is(imnet pl.). Nem hiszem, hogy az õ megjelenésük okos döntés lenne(persze ez csak az én szerény véleményem), bár biztos megugranának a statisztikai adatok(mondjuk ha csak a médiaajánlatot átböngészed is világossá válik a lényeg: Célcsoportunk:
18-39 éves férfi
).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CattiBrie
😄

[/spam]™

Itt nem fognak tömegesen elszaporodni a gyengébbik nem kéviselõi.
Egyszerûen a témák többsége nem az õ érdeklõdési körükrõl szól.
Ha többet akar valaki az menjen oda ahol többen vannak 😊
Egyébként a lányok inkább chatelni szeretnek szerintem és nem fórumozni.
Nincs türelmük kivárni, hogy reagáljon valaki 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Fülüke
Megnyitottam a klubbot: Sg klub néven! ( Egyébként csak 1 hónapig ingyenes)

De k*rvajó géped van istenem....

terveztem újregeknek való kézikönyvet, csak nem tudtam mennyire van rá igény :Ð

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

akyyy
én már nemtom minke regeltem, de mikro láttam h van regem ide, elkezdtem fórumozni😛

ill mikor már szinte minden nap ide jövökjk, kérdeznek tõlem vmit, itt lehet aleggyorsabban válaszokat lelni rá..hiába google, mikor az ottani keresõ is eg yinnen való topicot emel ki ahol meg van a válasz.... fõleg a"mi ennke aszámnka acime" topik, mert sok kiscsaj kérdez meg h tudjam meg mi ennbek aszámnka acime, amibe ez meg ez szol!

néha megkérdezik h honnan tudom meg illetve stb... és már regelnek õk is, aztán sír aszájuk h miért nem írhat egybõl miért kell várni 24 órat:CC

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DJ Skyline
ingyenes

Fülüke
Jó nyitoki klubbot! DE én nem fizetem ! 😄

CattiBrie
akkor sem
legalábbis magamból indulok ki

én anno egy haverom miatt regeltem mert láttam h ott írogat a csetre a fõoldalon...
nem érdekel, hogy mi van itt, hanem, h tudjak írni neki én is

miért te megjegyeznéd a sok értelmetlen balomságot, amit elédnyomank reg alatt?

szvsz elég ha tudja hova forduljon ha nem megy valami

[/spam]™

UnknownAsshole
:ASDF <#idiota>
Dying Soul
<#gonosz1>

DJ Skyline
😄 <#eljen>

Dying Soul
De ha regisztrációnál a képébe nyomják?

CattiBrie
pfff 😊

[/spam]&#8482;

DJ Skyline
nyiss a myVIP klubban egy sg klubot,és a leírásba meg írd,hogy mindenki jöjjön az sg-re <#idiota>

CattiBrie
tejóégmiez

[/spam]&#8482;

PrasCo
"Ön regisztrációjának aláírásával elfogadja és tudomásul veszi, hogy egóját három nap alatt lerombolhatják, egyéniségéért kiröhöghetik, stílusát topic-ként fogja a gumiban viszontlátni és önérzetét nemegészen két perc alatt tapossák bölénycsorda-módjára a sárba. Továbbá két évig minden második hozzászólásának válaszát a "Na mi van, újreg, nem megy, NEM MEGY?!"-gyel fogják indítani, hozzávetõleg átlagosan havi 1,67 büntetõpontot fog kapni keresõhasználat elmaradásáért és 0,34-et anyázásért, mindemellett túltrendysedik és habzószájú zöldszar-rögeszmés lesz.

<_> Elfogadom, még jó.

Üdvözöljük a SuperGamez fórumán, kellemes idõtöltést."
^^
CattiBrie
nem hiszem h elolvasá egy újonnan regisztált

esetleg ha problémája van, nem ért valamit, akkor ide fordulhat (faq féle), ahol megtudja hogy mien szlengek vannak...

[/spam]&#8482;

Loál János
Itt is lehetne toborozni. :-C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Fülüke
Hmmm. A myvipen híresztelni kéne a csajoknak, hogy gyertek az SG-re!

Dying Soul
Szerintem kéne írni valami bemutatkozó szöveget, amiben fel vannak sorolva, hogy legrosszabb esetben mire számíthat az ember/a lány. Leírni az elõbb említett rituális topikbezáratási kísérleteket, leírni, hogy mi is az a gumiszoba és mikor járjon oda az ember/a lány (már ha akar is), mire számíthat ott<#gonosz1>, meg hogy ne ijedjen meg pár vérpistitõl, stb. Ezt mondjuk a regisztrációhoz, vagy külön menüpontba.<#nemtudom>

Atkamon
Ezt beveszik a csajok...
😄

QuippeR
minek kapcsolod akkor be a gépet? a kikapcsolt monitort is lehet nézni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

modellmaker
De az miért lenne jó ill szükségszerû hogy sok lány legyen ezen a fórumon? Úgyis csak egy monitort nézünk mindannyian.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

CattiBrie
a kukac konkurencia 😛

[/spam]&#8482;

modellmaker
ja az "újregek" is belejönnek a voltamzáráselõttbe egy hónap alatt... és fõként azért õk csinálják.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sir Quno Jedi
Mond valamit a barátunk! MERT a férfiak azt sem szeretik, ha horgászni mennek velük a jányok! Mindenki kitalálhatja miért...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CattiBrie
"keveseket érdekel mégis megvan"

végül is tök nyolc h konkrétan mennyi emberkét érdekel, a "kommentszám a lényeg" (mármint egy topik pörgését illetõen)

- lehet 3 ember egy topikban és írkálhat hetente egy-egy üzit
- lehet 3 ember egy topikban és írkálhat percenként egy-egy üzit
- lehet 30 ember egy topikban és írkálhat hetente egy-egy üzit
- lehet 30 ember egy topikban és írkálhat percenként egy-egy üzit

😊

[/spam]&#8482;

hajrá! 😊 <#szeret>

CattiBrie
fúj nõk! 😄

éjjenek a férfiak!!!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nekem ha van egy témám, amirõl szereték csacsogni, akkor leginkább beírom a saját topikomba, és nem nyitok új topicot hozzá. oda úgy is olyanok járnak, akiket többnyire már személyesen is ismerek és mehet a duma

ha meg, nagyobb általánosabb témáról van szó, akkor csak találok valami topikot.. ld. BKV 😊

mostanában csöves és helyesírás topikon elmélkedtem.. van is már olyan topik, aminek van hozzá köze.. jól "beköltözöm", azt átneveztetem 😊

[/spam]&#8482;

ha szûk réteghez szól, akkor sem kell szétütni, amúgy sok téma van ami keveseket érdekel mégis megvan

Kaszi46
ne gyöjjenek ide! elõlük menekülök sg-re meg a netre is😛

amugy is itt sg-n van kb10 nõ, abból az 1ik miatt mindíg veszekedés van, a másik 3 miatt letiltották a hozzászólások számának kijelzését, a maradék meg ki tudja mit csinált. szal maradjanak ott ahol vannak😛

*Posse*T.W.D*

CattiBrie
reklámszöveg: SG CSAK 16+ éveseknek! 😄

[/spam]&#8482;

igen a chat kulcskérdés, a legtöbb lány chatfüggõ, majd késõbb térnek át a fórumra, ahogy kevesebb is lesz az idejük

CattiBrie
de igazából "minek" a kép? az sg nem társkeresõ, nem? 😊

vagy ha igen, akkor teszek fel képet és pósztfikszbe beírom, milyen pasit szeretnék <#idiota>

[/spam]&#8482;

Blasta
Ez egy olyan dolog, hogy ha a népet érdekli a téma, akkor elmondható róla, hogy az általánosságban ÉRDEKES.
Ha a nép szétbarmolja, szétoffolja a topikot, elmondható, hogy általánosságban baromságról vagy nagyon szûk rétegnek szóló témáról van szó, ami esetleg nem erre a fórumra való. A nép dönt 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gladiator
És ha elözönlik ilyen 12-13 éves kislányok, és jönnek a Tokio Hotel, meg Paris Hilton, meg melyik a kedvenc szemceruzamárkád, meg a..... topikok, akkor mi lesz? szentem jó ez így, eddig csak az értelmesebb lányok találták meg és ez bõven elég.

CattiBrie
hát ja, ha én is feltennék magamról képet, én is eltûnnék pár hónapra 😄

[/spam]&#8482;

igen, mindig a negatív hozzáállás, mondjuk ha volt már olyan téma akkor sajna én is lealacsonyodok néha pedig nem kellene
az a rosszabb amikor új, értelmes témát barmolnak szét, mert nekik nem tetszik, de ezért vannak a modik, hogy ezeket büntessék

Sir Quno Jedi
Ez olyasmi, mint katonáéknál a kopasz/öreg katona rituálé!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Hja, jósok flémet, privianyázást és közutálást kell átélni ahhoz, hogy rutinosan kezelje az emberfija a kis droidok pattogását 😊)))

QuippeR
igen, errõl beszélek, folyamatos újregezés, voltam zárás elõtt és hasonlók.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

DJ Skyline
sok új lány csak a csetet használja,vagy feltesz magáról egy képet,és eltûnik 1 hónapra

Blasta
Júúúúj jááájjj, dizájncsere? <#wow1> Dejsz oan csúcsszép így 😄

CattiBrie
nem, nem a cél a lényeg (az ok, nem kell 100 uolyan topig, ezt értem, ez oké), hanem a módszer, az, ahogy a userek eltanulják a "hülyeséget" és hogyan nyilvánulnak meg a z új topiknyitó felé...

[/spam]&#8482;