Bermuda háromszög
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haxoror: ékzár, évzár, mittomén, nem nagyon nézem a csillagkaput<#hehe>#hehe>...mellesleg az biztos scifi volt,mit olvastál és nem vígjáték?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>...eléggé hülye pábeszéd..ja és az óriáspolip elmélet lol..én asszondom:...volt1labor és egy cápa meg pár tudós a tengeren, vmi hülye baleset volt, sugárzás is kiütött és a cápa kiszaabdult és elszökött a Bermudába és ott vadászik az arra tévedt emberekre...lol..meg aztán az hagyján, hogy a Bermuda nagy is, de mély is és kitudja ho lfeküdhetnek a hullák, merre felé a tenger fenekén. De lehet, h télleg van vmi rejtélyes, megmagayrázhatatlan dolog és teljesen máshova távoztak a testek
Mindenkinek válaszoltam, még, ha hülyeséget is, de válaszoltam<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A háromszög elég nagy területen van és nyíltvíz szal ha ott elsülyed/lezuhan vmi és nem pontosan ott keresik ahol eltünt akkor kurva kicsi esélye lesz hogy valaha is megtalálják a roncsait aztán elég pár meggondolatlan megjegyzést elejteni amitõl rögtön beindul a pletyka meg a találgatás.
Van persze egy-két híres eltünés ami elég furcsa meg minden de az ilyen történetek a világon mindenhol vannak, a bermuda-háromszög csak azért extra mert hype-oljál.
No mindegy ezt soha nem tudjuk meg hova tüntek.
Lehet másik világba kerültek ami szebb és jobb.
Én mindenesetre simán egy túra keretében elhajoznék erre a területre.
Next PC upgrade: 2022
Az meg hogy nem kerül elõ pár eltûnt hajó roncsa, nagy ügy, jó tudni hogy a tengeren is vannak biztosítási csalók <#hehe>#hehe>
ufo: Messzirõl jöttünk de hamar ideértünk!
tudós: Oh, mesterséges féregjáraton keresztül?
ufo: Hogy min!? ööö... Nem. Mindegy ez bonyolult a te agyadnak...
HA egyáltalán vannak ufók akkor mibõl gondolod hogy csakis féregjáratokon át közlekedhetnek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az se biztos hogy messzirõl jönnek (ha jönnek)
soha nem figyeltem <#idiota>#idiota>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Itt az igazság nem odaátt van hanem a nagyhatalmaknál õk tudnak mindenrõl.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Erõsen a "dimenziok közötti járatokban" gondolkodom,mert léteznek.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Amúgy yo a topik, engem mindigis érdekelt ez a Bermuda cucc

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Igen, az ufók tényleg gyakran közbeavatkoznak ^.^ Mármint azok akik az ufókban ülnek inkább 😄
Amit megallapitottak hogy a vulkanok aktivitasa nagyobb a bermuda 3-szogben.Ebbol kovetkezik hogy tobb vulknai gaz kerulhet a legkorbe illetve vizbe. Akkor viszont meg kell emliteni,hogy miert is lehetne nagyobb ott az aktivitas?! Mert jogos a kerdes, mashol is vannak vulknaok/kitoresek, gaz kiaramlasok, de ahogy azt mar tobben is emlitettek a viz alatt ott sokkal vekonyabb a szilard kozetburok mint a Fold-on mashol. Mint tudjuk a magmaban eleg nagy nyomas uralkodik ezeknek is koszonhetoek a kitoresek. Koszonhetoek meg beszakadasnak, vizbearamlasnak... stb de ezek most lenyegtelenek. Ahol a legkisebb az ellenallas ott tud a legkonnyebben a felszinre torni... egyik kovetkezik a masikbol...
Es hogy miert vekonyabb ott a kozetburok? Nem reg elegge esszeru magyarazatot talaltak a Dinoszauruszok kipusztulasara , ugy nez ki komoly "bizonyitekkal"
Ez pedig a muhold felveteleknek koszonheto (majd megprobalok kesobb kepet keresni <#vigyor2>#vigyor2> ) Ha megnezitek Florida vonulatat es Kuba elhelyezkedeset akkor barmi fele kulonleges muhol felvetel nelkul kitunik,hogy egy nagy kraterra hasonlit ... hat ezert ...
Remelem elegge vilagosan fogalmaztam <#idiota>#idiota>
ezt a baromságot meg honnan szedted?
eddig nem költöttem drogokra,de most szivesen vennék tõled abbol,amit te szedsz <#buck>#buck>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
és lassan, óvatosan, a szóközöket ne felejtsd el, és pontosan XD
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
igazán leszálhatna egy ilyen "metánfelhõ" valamelyik mnagyar nagyvárosra <#vigyor1>#vigyor1>
meg hû de nehéz egy mûholdat átalakítani h a metángázokat figyelje, ...
miért menne olyan helyre az ember ahol... hát, meghalhat, nem? 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
de tök szívesen elmennék oda 😉
amolyan expedíció képpen 😊