Bermuda háromszög

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
#32 <--- Az elsõ rész jó, vszeg sok igazság van benne, + még hogy ugye ott nagyobb a gravitáció, és még a talaj is közel van a maghoz, és onnan gázok szabadulhatnak fel, az is befolyásolhatja a dolgot, a mûszereket, jármûveket

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a bermuda háromszög egy nagy segglyuk. A hajók azért süllyednek el, mert beleragadnak a kiáramló kulába.

PrasCo
Elvileg ha ott sokkal több a víz, mint "amennyi föld", és a víz fajsúlya nagyobb az alatta fekvõ rétegeknél, a nagyobb tömeg tényleg fejthet ki nagyobb tömegvonzást ugye, de nem hiszem, hogy ez egy hajót lerántana. de igazán a sarkos pontja nekem az, hogy azért a gravitáció nem szokott pillanatszerûen felerõsödni és gyengülni, hogy "randomra" szippantson magába mindent.
ColdFire
100

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Minél közelebb vagyunk a föld középpontjához, annál erõsebb a gravitáció. Szerintem a bermuda háromszögben van egy nagyon nagyon mély "gödör" a tengerfenéken, és a víz meg valahogy jobban átengedi a gravitációt, ezért hiába van a bermuda háromszög normális távolságra a föld középpontjától, a gravitáció nagyon erõs ott.

Ezt az elméletet még sok sok éve találtam ki, de talán van benne igazság.
PrasCo
???
Öö, én mondjuk nyomoronc vagyok az ilyenhez, de mi az összefüggés az "elektromágneses zavar" és a levegõelszívás között...?
sweech
faszom amcsik a faszér titkolják az 51es körzetet? érdekelne mi van ott 😄

ColdFire
lehet hogy kitaláció, lehet hogy az 51es körzet is az, az ottani agyasok téves infókat attak arról a helyrõl, közbe lehet hogy csak egy reptér, és az igazi kutató központ lehet hogy egy szimpla amcsi kocsma alatt van, ott senki nem keresné... (ha keresnék is, elfelejtenék, mert részegek) 😄

Aha, ok, elfogadom a gázkitöréses elméletet a hajókra nézve, de mi történik akkor a repülõkkel? Az elektromágneses zavar elszívja a levegõt körülöttük és lezuhannak? <#vigyor2>

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

sweech
ufonauták munkálkodnak ott -.-

Truck Driver001
😄DDDDDDDDDDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hamed
A legelfogadottabb elmélet a gázkitöréses, azt már egy magyar szerzõ is megírta kb 10 éve a könyvében.

Az a lényege, hogy feltörõ gázoktól sokkal ritkább lesz a víz és nem marad fent a hajó. Ezt egy kísérlettel be is mutatta vmi lavórba tett kishajóval😄

Repülõk ugyanígy lezuhanhatnak ha a felszálló nagy kiterjedéû gázfelhõtõl leáll a hajtómûvük mert nem kap oxigént.

A szellemhajókra meg olyasmi magyarázatot adott, hogy a legénység elhagyta a hajót mikor süllyedni kezdett, de megfulladtak a gázban, míg a hajó valahogy kiért a zónából mielõtt elmerült volna.

Akkoriban inkább víz alatti vulkánkitörésre gyanakodtak, de az origo-s cikkben már metángáz került képbe ami ésszerû is lehet a sok lesüllyedt döglött alga meg moszat termékeként.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

GetRedy
sztem egy nagy Ánusz szippantja be a hajókat 😄

órás mutáns retkek 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mehetünk részemrõl is :]

Truck Driver001
Szerintem csak mérges Jeges macik.

Kész vagyok <#hawaii>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Óriáspolip!!!!!!!! <#csodalk>

Truck Driver001
Ha én valamelyik nagy hatalomnál fejes lennék,rég Atomot dobtam volna oda😛.Megnézni mi történik😄

Ahelyett hogy...

Te meg ahelyett hogy nekem adnád a pénzed elköltöd kajára meg ilyenek! <#idiota>

A Bermuda-háromszöget nem igazán lehet kikerülni mert a világ egyik legforgalmasabb helye kurva nagy hajóforgalommal szal az eltûnések a nagy számok törvénye miatt érthetõek, a szellemhajós meg eltünû repcsirajos történetek érdekesek de nem bermuda sajátosság, a világ minden részén tünnek el hajók, repcsik, emberek stb

DJ Skyline
na,akkor mikor megyünk? <#gonosz1>

o_O
mi meg átkerülünk egy olyan bolygõra a bermuda háromszögbõl ahol humanoid ember-alaku nõk vannak többségben és jól néznek ki és ki vannak éhezve (<#hehe>)

A szép új világ 😊

nem mert a pótlás jön, az újregek elõjönnek a barlangokból és benépesítik...

Akkor kihal az SG <#wilting>

így hogy jobban belegondolok igen😄

a winrar is you <#eljen>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DJ Skyline
szervezzünk egy sg túrát a bermudába,és akkor mindannyian megbizonyosodhatunk róla,hogy mi is van ott!😄

Talán az összes? 😄

végülis a gravitáció miatt nem 1 repülõ zuhant már le, csak nem csak a bermuda háromszögben 😄

Truck Driver001
Ha jól tudom az elszívja a levegõt elég nagy részen,és ezáltal megöl minden lélegzõ élõlényt.Tehát ha egy városra dobnánk le,semmi nem történne.Csak secperc alatt szellem városba menne át😄

Sok hülye tudós nem tud magával mit kezdeni. Ahelyett, hogy megoldást találnának a halálos betegségekre és egyéb fontosabb problémákra, inkább ezzel a szarral foglalkoznak, amibõl semmi haszunk nem származhat(illetve nekik igen az emberiségnek nem). Ki kell kerûlni a gecibe és megoldódott a probléma. Vagy ha állandóan kikerülik akkor az ufo-k direkt átköltöznek egy forgalmasabb helyre?

lehet ezt nálunk okosabbak írták és tényleg van a kettõ együtt :o <#idiota>

ez egyre vadabb... hidrogénbombát még nem is mondtál, az indokolná a csak "élõ sejtek eltünését" vagy mi a szöszt... (asszem<#idiota>)

Truck Driver001
Olvastam valahol.Egy kicsit énis furcsáltam😄.De ezek szerint van😮

ez igaz 😛

Truck Driver001
Ja,biztos oda építették át az Amerikaiak az 51 körzetett,és Ocean Area 21 nevet kapta😛.LOL.Tehát ha bármi is megközelíti,akkor Termo Nukleáris Atom bombát lõnek föl?😄

Ez olyan vagy-vagy kapcsolat lenne sztem. Vagy az egyik, vagy a másik 😊

A gázos elmélet közelebb áll hozzám.

"mágneses tömegvonzás"? nem hangzik furcsán? vagy tényleg van ilyen?

Privi ment , mert szétoffoljuk a topikot és leharapják a fejünket <#vigyor1>

Truck Driver001
Állítolag ott sokkal nagyobb a Földnek a mágneses tömeg vonzása.Ha ez igaz,megvan oldva.

<#hehe><#idiota> 😄DDDDDDD

akyyy
lófaust, franciák, és lefejelték mindet!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mék középiskolába jártál, ha szabad tudnom? 😄

szorgalmas én sem vagyok, mázlim van, meg jól tudok számolni 😛
(bár ehhez egy KICSIT több kell 😄 )

Na ja, de én sosem voltam ilyen szorgalmas <#rinya>

én sem 😄 bár kis-részben OKTV-hez meg OSZTV-hez az is kell 😛
(vagyis nekem ezek aktuálisak😊

Csirke4
A németek voltak!<#idiota>
queen elizabeth 0.5? 😛