Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol várható volt a kasza, de reménykedek abba az 1-2 órás filmbe a végére.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
IGN-rõl
pont most olvastam egy külföldi siteon áhhh nem hiszem el
DE MOST GONDOLJATOK BELE, mekkora szar hogy ÚGY ÉR VÉGET AKÁR BARMILYEN SOROZAT IS HOGY NEM TUDTUK ELÕRE H VÉGE LESZ STB STB STB - sõt õk maguk se tudták
és hiába úgy zárták le a 4. évadot h akár vége is lehet ez akkor se olyan mint mikor rendes befejezést csinálnak
MÉG LEGALABB 1 ÉVAD KELLETT VOLNA ÁHHHH
ez olyan kurvaszar érzés
tudjuk h lett vége az uccsó évad és áhhhhhhh ilyen hirtelen befejezés áhhhhhhh
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De én bírom azért...
Csak ha lesz follytatás, erõltessék már meg magukat, mert ez így nemjó...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A heavy cost. I pay it gladly.
egyébként én a Heroesra nyomtam.
A heavy cost. I pay it gladly.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
pred
ám tud vki olyan oldalt ahol a 2 és 3 évad összefoglalója van,,1 és 4 évad megvolt😮😄D..de a 2 és 3 kimaradt,szal érdekelne mi tortént..
ám az elsõ évad legjobb,,4. nagyon gyenge,,
a 19.rész volt az uccsó? én hülye meg azt hitem h láttam azt a részt 😄
mondom miért nem jön a 20.rész
gondoltam belenézek a 19.részbe azt látom h nem is láttam 😄DDD
na mindjart pótolom 😛
Szerintem sokkal jobban is elronthatták volna. Nem volt azért az annyira rossz. Vannak ennél annyira rosszabb dolgok is más sorozatoknál, hogy hihetetlen.
A Sylaros dolog nekem is tetszett, meg a végén Claire atrakciója, ideje volt már. Szép volt, jó volt, ha foltytatják tuti megnézem, kíváncsiságból is.
Bye
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ez a Robert Knepper (alias Samuel) pedig olyan jól tudja játszani a negatív szereplõt, prison break-ben is bírtam ezt az oldalát, de a végén ott is megszívta 😊
Csirkemell nélkül nincs élet!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A téli szünet elõtt mikor a haiti erejével felvértezett peterrel megoldották a bossfightot, mennyien ki voltak már akadva? Különben is, elég baja lehet a földrengés miatt a fekának.
Szerintem nagy rá az esély, hogy nem lesz folytatás.
Aki pedig kíváncsi rá, hogy vajon mi történhetett velük késõbb, az nézze meg az X-Men filmeket! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!