Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
én már vártam a végét, ez csak kínszenvedés volt...azért még a befejezésre kíváncsi leszek, remélem normálisan lezárják...
Én is sajnálom mert hiába esett a színvonal vártam a részeket.
Valahol várható volt a kasza, de reménykedek abba az 1-2 órás filmbe a végére.
ProGabe
sajnos a legtöbb sorozat így ér véget :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

davidka003
Én a 4. évadból egy részt sem láttam. Érdemes megnézni? A 3. évad is már elég unalmas volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

"Update: Deadline Hollywood is reporting that while Heroes is indeed cancelled, NBC is still "working on a way to wrap up the show," and may soon commit to a two or four hour special event for midseason that would end the story."

IGN-rõl

Elnézést, a caps lock miatt!

HÁT EZT NEM HISZEM EL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH

pont most olvastam egy külföldi siteon áhhh nem hiszem el

DE MOST GONDOLJATOK BELE, mekkora szar hogy ÚGY ÉR VÉGET AKÁR BARMILYEN SOROZAT IS HOGY NEM TUDTUK ELÕRE H VÉGE LESZ STB STB STB - sõt õk maguk se tudták

és hiába úgy zárták le a 4. évadot h akár vége is lehet ez akkor se olyan mint mikor rendes befejezést csinálnak

MÉG LEGALABB 1 ÉVAD KELLETT VOLNA ÁHHHH

ez olyan kurvaszar érzés

tudjuk h lett vége az uccsó évad és áhhhhhhh ilyen hirtelen befejezés áhhhhhhh

én is így gondolom
Zomil
Igazábol szvsz a sztrájk volt ami tönkretette a sorozatot, addig kb. mindig elöre be volt tervezve minden, és valóban nem tünt ugy mintha részröl-részre kéne irni a sorozatot, viszont ugye a sztrájk miatt meg kellett változtatni a történetet mikor már a fele lement és onnantol kezdve szvsz nem tudták a készitök mit kezdjenek a sorozattal.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bulykin
HIvatalos!! Heroes kasza

hát igen...sajnos :/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Victor1103
Ez volt a legnagyon csalódást keltõ sorozat amit egész életemben láttam. Az elsõ két évada fantasztikus volt, de ami azután kezdõdött szavakban nehezen kifejezhetõ. A Prison Break volt hasonló "addig üsd a vasat amíg forró" koncepció. Nem igazán fog hiányozni. Kár érte pedig micsoda potenciál lett volna benne de sajna a készítõk nem tudtak felnõni az elvárásokhoz. Sebaj majd 10 év múlva hátha kitalálnak egy remaket és akkor talán...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

vége, talán lezárást még kapunk :/
szucsy89
😄ASDASD:ASDasd😄:dsaASD😄
nud

szucsy89
"Eyes" by Rogue Wave, which was featured in the first and fourth episode.

megvan, köszi😊
melyik az a jó? itt nincs a felsoroltak közt?
szucsy89
annak a jó számnak mi is a címe asszem season 2bõl akit mindenki kér?😛

MikX
Tény, hogy színvoonalilag shol nincs pl az elsõ 2 évadhoz képest, vagy hovatovább, a Lost-hoz képest...
De én bírom azért...
Csak ha lesz follytatás, erõltessék már meg magukat, mert ez így nemjó...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát aki a Heroes-on kívül mást is látott 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fresh Duke
Van olyan, akinek nem a Heroes a kedvence? 😄 Hát szégyelje magát!

A heavy cost. I pay it gladly.

én is. a Heroes szerintem kicsit biztosabb
hát én inkább chuckra :|
sztem aki voksol ugyis a kedvencére fog voksolni 😊
egyébként én a Heroesra nyomtam.
Fresh Duke
Itt lehet szavazni, hogy mely sorozat maradjon életben. Kérek mindenkit, hogy szavazzon a Heroes-ra! 😊

Fresh Duke
Mikor láttam azt az epizódot, nem hittem a szememnek. 😄

ugly betty feeling <#idiota>
precision
😄DD

Bazinga!

mosoporr
Jól elkúrták.. nem kicsit,nagyon 😄

fixon
az lesz egy csajjal, ha össze áll Klicskóval 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Cirkuszosok mondták is, hogy "we're gypsies..."
ScarY MAN
ezt így végig olvasva..... igazad van<#szomoru1>

...

predator1982
Hát nem tudom miért mindenki Peter-tõl várt csodát. Nekem már nyálasnak tûnik, az is csak szenvedni tud mindentõl. Claire macival meg már tele a tököm, egyszer már valaki elvehetné a képességét annyira hogy amikor leugrál kitörje végleg a nyakát, csóri apját is sajnálom, azt is érzelmileg állandóan zsarolja. A legjobb valóban Syler volt ebbõl többet is ki lehetett volna hozni, azt hittem hogy nagy mészárlást csinál a végén....Samueltõl meg kiráz a hideg, mint valami csöves banda úgy néztek ki a cirkuszosok. Ennyi.

pred

wikin az epizódismertetõkbõl a lényeget talán megtudhatod
Hehe..majdnem eltaláltad XD
ám tud vki olyan oldalt ahol a 2 és 3 évad összefoglalója van,,1 és 4 évad megvolt😮😄D..de a 2 és 3 kimaradt,szal érdekelne mi tortént..

ám az elsõ évad legjobb,,4. nagyon gyenge,,

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LOOOL
a 19.rész volt az uccsó? én hülye meg azt hitem h láttam azt a részt 😄
mondom miért nem jön a 20.rész
gondoltam belenézek a 19.részbe azt látom h nem is láttam 😄DDD
na mindjart pótolom 😛
Tower Guard
Szevasztok!

Szerintem sokkal jobban is elronthatták volna. Nem volt azért az annyira rossz. Vannak ennél annyira rosszabb dolgok is más sorozatoknál, hogy hihetetlen.
A Sylaros dolog nekem is tetszett, meg a végén Claire atrakciója, ideje volt már. Szép volt, jó volt, ha foltytatják tuti megnézem, kíváncsiságból is.
Bye

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Bulykin
ha lesz 5.évad akkor szerintem tuti visszatér😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

F E R I
Nekem bejött a végére, hogy Syler-bõl jó fiú lett, tök jól állt neki 😊

Ez a Robert Knepper (alias Samuel) pedig olyan jól tudja játszani a negatív szereplõt, prison break-ben is bírtam ezt az oldalát, de a végén ott is megszívta 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

szucsy89
én is így vagyok vele, csak ha már elkezdtem nézni befejezem, nem szeretek úgy abbahagyni egy sorozatot hogy nem tudom a végét, akármilyen szar is az😊
yesname
Most néztem meg az utolsó részt és õszintén szólva örülnék neki, ha nem folytatódna. Az írók egyszerûen képtelenek kilábalni alkotói váságukból. Megint elrontották az egészet, mint annó az elsõ évad végét. Megy a harc, hogy meg kell menteni ezt és azt, mert megmenti a "világot", aztán végül semmi köze nem lesz hozzá az illetõnek soha. És ez az inkonzekvencia megfigyelhetõ az egészben. Magam részérõl sajnálom, hogy ennyi idõt szántam rá, de hát a remény - ami utoljára hal meg - végül meghalt. Akik kitartanak mellette, azoknak kívánom, hgoy kapjanak egy új évadot!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Te nem káromkodtál volna, ha igy oldják meg, hogy bezavarják a haitit a cirkuszba?
A téli szünet elõtt mikor a haiti erejével felvértezett peterrel megoldották a bossfightot, mennyien ki voltak már akadva? Különben is, elég baja lehet a földrengés miatt a fekának.
szavazzunk egyet

Szerintem nagy rá az esély, hogy nem lesz folytatás.

Aki pedig kíváncsi rá, hogy vajon mi történhetett velük késõbb, az nézze meg az X-Men filmeket! 😊

Shiwo
nem hinném, hogy pár km-nél messzebb sétáltak volna el a cirkusztól a bátyjával

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mint már említettem, a felturbózott Hiro meg lehet a föld másik felére vitte el a csapatot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ok, de akkor hogy ölte meg a tesóját, ha elvileg senki sem volt a közelében? Vagy ennyire számított, hogy pl. Hiro igen?

A medve nem játék.

ha lesz, akkor õsszel
DONGUBA
Es most akkor szunet lesz egy jo ideig vagy hogy lesz?Mikor lesz folyt?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

precision
ennyi erõvel odamehetett volna a Haiti és fejbelövik Samut

annyi képesség van, és az írók talán mindig a leglátványosabbat akarják kiválasztani (mint most pl Peter vs. Samu) de pénz hiányában csak ennyire tellett sajnos

Bazinga!