Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
F
Bazinga!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a spec. emberek számának növekedésével exponenciálisan nõtt az ereje, és nem arányosan... ezért is volt ilyen látványos az "erõvesztés"... nyilván õ továbbra is földmegmozgató dolgot akart csinálni, holott a megmaradt ereje csak arra lett volna elég hogy egy paró kaviccsal megcsikizze Petert 1 méterrõl 😄
Bazinga!
Amúgy egyet kell értsek tényleg felesleges volt a Hiro -s szál vagy max lerendezhették volna 2jelenetben aztán csá.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
#12129:
#12134:
kiszopkotta a vizet a földbõl oda egyhejre és csinált egy vájatot. enyi 😄
#12138:
http://loal.atw.hu
írd le légyszives spoiler tag -be vagy jelöld, hogy spoiler, hisz ma jött ki a rész, nemrégóta van még csak felirat...stb. 😊
Bazinga!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MikX: azt én sem igazán értettem
remélem, ha egyszer kinyírják Tracy-t a harmadik ikertesónak jobb képességet adnak
Mellesleg nemértem, Tracy hogy hozta ki Claire-éket? Mert azt értem, hogy õ befolyt a vízzel, de hogy vitte ki õket?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
az új fejezetre kíváncsi leszek, remélem nem kaszálják a sorit^^
amúgy
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Szerintem teljesen jo volt. Igazábol tényleg lehetett volna látványosabb, de sokkal rosszabbra számitottam. A végén mikor sam begurul és öére mennek peterrel az azért ott volt. A Hiro szálat meg le kellett valahogy zárni, Sylar is megfelelõ igy jofiuként, azt vártam hogy nagyobbat pukkan a lufi. Ez igy nekem megfelelt, mindent lezárt, kivéve Tracyt, akinek ugye semmi szerepe sem volt már szinte. Az új kötet nyitás pedig wahh, erõltetett szaga volt, fõleg hogy lehetett tudni a promóból. Legalább olyan zárás, hogy folytatni lehet, de ha nem lesz 5. évad, akkor sem marad akkora bazi nagy kérdés nyitva, hisz mind hallottuk már Future-Peter-tõl, mi lesz ha a közvélemény tudni fog a mutánsokrol. Emiatt jött vissza lelõnni a bátyját, ez nem ugrott be Claire-nek?
40 percbõl durván 20 perc semmivel telt el, 15 perc csak hiro-ra meg a bnõjére ment el... az aztán kurva fontos az évad lezárásánál... Jó volt hogy megjött Tracy. Amit central parkban mûveltek... egy kis akció kelett volna bele...
egy nulla volt. Viszont ötletes volt hogy Hero teleportálta el a cirkuszlakókat. Clayr te kis buta picsa hogy tõrted volna ki a nyakad.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem volt egy remekmû ez az éved, voltak benne jó dolgok de kb egyszinten van a másodikkal... a harmadik (mindkét fele) tetszett!
Az nem tetszik hogy jól indul mindegyik évad, szép bevezetés mindent beleadnak jó pár részen keresztül aztán utánna már csak "forgatják a kaját de nem rágják" huzzák halasztják, majd 1 max 2 részben akarják megváltani a világot lezárni az évadot... most is ez van/lesz. :S
Egyébként érdekes Peter hogy belezugott a süket csajba megy megmenteni, na de mikor elment megszerezte gyógyító képességét (hero-t akarta megmenteni), mindenkin segített, visszament a csaj ott volt de hero nem... miért nem gyógyította meg a csajt? hallana akkor... lehet akkor még nem szerette de emberségbõl is meggyógyíthatta volna, fogta is meg már a kezét...
másik: clair arra a fõsulira "jár" ahová az anya is járt... vicces hogy Been mégis egy pincérnõt vesz el... ne röhögtessük ki magunkat...
topp fõsuli aztán pincérnõként dolgozik...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
vagy ült volna ott órákig, hátha visszajön Peter?
Charlie sorsa:
http://www.youtube.com/watch?v=vK4E5_-TsH4
Itt a 0.04 - 0.05 - ig. Erre ügyelhettek volna.
Caitlin pedig egy interjuban lett elmagyarázva, hogy totálisan szándékosan feledkeztek meg rola az írók, nem tudták volna hgoy visszahozni elvileg, mert más irányba ment a sztori a Villains-el. Igy követték el minden idõk legkarakteridegenebb dolgát, hogy a mindenkin segitõ és együttérzõ Peter totál leszarja a jövõbenhagyott nõjét, mikor még Claire is emlitést tesz a 2. évados barátjárol. Itt az interjú része, hogy ténylegesen mi lett volna a csaj sorsa, sajnos az nem derül ki, nem is irtak rola sehol a kutyaütõk.
"An audience member asked about Caitlin, Peter Petrelli's love interest from Season 2, who was last seen left behind in a plague-stricken future – a future that thanks to the re-shot end of "Generations," doesn't exist. Kring revealed that if the strike hadn't cut Season 2 short, the plan was, "to get to
A 2. évadban pedig ír volt a csaj, és kiderült volna a sorsa, ha a sztrájk helyett megcsinálták volna a 3 részes Exodus fejezetet.
e19 promo spoiler
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
na mind1. ok de ez akkoris hülyeség h befejezte ,sztem ugyanolyan fasza lett volna ha nincs befalazva!
spoiler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
ha vki nem látta a 18.részt
na mind1 ezen nem rágodom csak egy bakinak véltem 😄
mondjuk claire -k betemetése is durva 😄 hiszen oxigén az elfog fogyni és megkéne h fulladjanak..
az is vicc,hogy Eli az 5 "haverjával" nem tudta Laurent elkapni mikor ott volt 1 méterre elõtte 😄DDDDDDDD
na film ,élvezzük és kész ^^
Kezd érdekes lenni a dolog!😄
Remélem Sammy bácsit betemetgetik majd!😄
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
steam, origin: ACE_hun