Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
2010-Jan-18 Heroes 04x16 Pass/Fail
2010-Jan-25 Heroes 04x17 The Art of Deception

[merlinw.org]

Bulykin
használj addig btjunkie-t

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
nemtom én se hogy mi van, de meggyógyulhatna már
kb 1 hete már nem megy

Bazinga!

Zomil
off: eztv.it oldallal nem tudjátok mi van? általában onnan szoktam tölteni a sorozatokat és már jópár napja nem jön be :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jugen
Hello boys! 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Plussz gyanús volt hogy azt mondta megtartom ezt a képességet, rögtön utána meg egy másikat is lemásolt...ahhhhaa. Sztem minden egyes másolásnál már megtartja a képességeket. Lehet hogy Nathan halála okozta ezt nála, de nekem ez a tippem. Persze ugyis kiderül.

Erre csak azt tudom mondani hogy várjuk ki a végét, egész pontosan az évadzárót. Nekem gyanús a Peter fiú. Egy biztos Samuelnek nagyon kellett Peter és a tetkós csajnak is aki kapcsolatba lépett vele. Szóval sztem megy a susmus Peter meg a vigyorgása óta sztem titkol valamit! <#ravasz1>

na jó, csak vaklárma volt 😊
"NBC NOT Cancelling Heroes... I just got this link from a fan and thought to send it out"

4x16 promó
tudom, de ez két dolgot jelenthet: vagy tud valamit Grunny, vagy csak szopatja a népet
Bulykin
deezmiez? még szó se volt kaszáról...habár igaz h sokkal gyengébben szerepel mint annó.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Zomil
ha végre le tudnák zárni rendesen a történetet, normális végsö harccal minden maradék pénzt beledobva és olyat kapnánk amit nem felejtenénk el egyhamar, nem bánnám, ha ez lenne az utolso évad 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

most mér' tweetelte ezt Grunberg?? nemár
http://www.petitionspot.com/petitions/saveheroes/
Zomil
jó kis rész volt.
Angela halála +1 😄

Hiro részeken meg még mindig tudok nevetni 😊

ForzaInter
Áá kár hogy Hiro magához tért, kegyetlen volt amit mûvelt😄

Yo, Bitch!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most legalább kiderült hogy a feltételezések hogy megint gyûjti Peter a képességeket, baromság, azért álmodott mert anyu közben meglátogatta...

steam, origin: ACE_hun

Hiróék mekkorák voltak már 😄D

Janice-t meg alig ismertem meg elõször, hosszú hajjal jobb volt
Angela elhalálozását én is támogatom
amikor Angela beállított és Emma elment én is néztem egyet, de így már világos #11982

Flamer
csakhogy tisztázzuk. péter táhivta a csajt a saját házába. ottvolt nála a cikk. ne ma csajnál. egyértelmû 😄
de attól függetlnül dögöjjön meg a vén muff 😄

http://loal.atw.hu

precision
ez a rész nem volt annyira rossz

nemtom mér, de mikor megint megláttam Petrelli mamát felment bennem a pumpa... azt nem értettem, hogy a csellós csaj otthon volt, odahozta magához Petert, aztán megjelenik az anyja, a csaj meg csak úgy elmegy? A saját házából? 😊 No mind1, Petrelli mama fejét le kéne már tépni és feldugni a szottyadt ráncos valagába.
Szerintem Samuék karneválja egy másik dimenzióban van, és az iránytû az átjáró, amivel oda lehet jutni. Ezért van az, hogy nem találtak ott semmit Bennették és hogy hirtelen megszûnt a nyomkövetõ jele.
Peter álma pedig érdekes. Az szinte biztos, hogy a tükrös szobában amikor játszik (v. játszani fog) a csaj, akkor felerõsíti a képességét, és Samu vagy arra fogja használni, hogy speckó emberkéket hozasson a karneválba, vagy nem speckó embereket küldjön a halálba (pl egy hely ahol felrobban egy bomba...stb). Ezért is mondta Peter v. az anyja, hogy emberek ezrei fognak meghalni a csellós csaj miatt.
A Hiros rész pedig most tetszett 😊 Ando "I'm SWIMMING" -je komoly volt 😄

Bazinga!

Athletic  Bilbo
sylar azert ment klerberhez 😊, hogy meggyógyítsa õt is 😊
Ha petert sikerült akkor neki is kell a cuccból 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

funból öl...
amikor kedve van öl..most olyan kedélyállapotban van,hogy nem akart ölni 😄 meg még bezavar Nathan emlékei 😄
tudom
Bulykin
most is elvette úgy a tetkós csaj képességét

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

de mi az anyja picsájáért szórakozik (elnézést :Ð) már, a 2. évadban is el tudta venni Elle képességét anélkül, hogy megölte volna, de aztán mégis kinyírta.
most meg bedepizett vagy wtf? a végén úgyis kinyír mkit sztem

ja és: szeretnék egy Claire-mentes részt!
a vége biztos ez lesz de samu az számító, megjátsza magát, manipulatív, attól még hogy azt mondta hogy Syler megölhette volna nem biztos hogy igaz is, csak nem akarja felfedni valódi erejét, célját

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fresh Duke
Akkor más irányból közelítem meg a dolgot: Ha Sylarnek nincs ez a "nem tud ölni" dolga, akkor elõbb lenyeste volna Samu fél koponyáját, mire az észbe kapott volna.
A sok "különleges ember" meg nem hiszem, hogy túl sokáig mellette fog állni, ha rájönnek, hogy milyen igazából, szerintem a fél karnevál elhúz onnét.

A heavy cost. I pay it gladly.

Peter nem fogja visszakapni az eredeti erejét, mivel mikor megvolt neki és a költségvetés is jóval nagyobb volt, akkor sem tudtak egy rendes fightot rakni az elsõ fináléba.
Sajnos a sztori drámai része került elõtérbe, igy nem kell hatalmas csihipuhikra számítani, tuti valami tök egyszerû módon fogják elintézni Samet meg Sylart is.
Sztem meg fullra le tudta volna reszelni a föld segítségével 1cmes darabokra (akkor már nem hiszem hogy újra tudná építeni magát mint egy t1000es), már elég sokan vannak a cirkuszban, õ meg egyre erõsebb, sztem lesznek még itt meglepetések Samu erejével kapcsolatban

Bulykin
akkor lehet h rosszul gondolod és nem halott

Fresh Duke
Akire gondolsz az Eric Doyle, de nem õ feküdt a kocsiban, hanem a kötözködõ jóember.

Micsu: Samunak csak mákja volt. 😄 Nem tudom, hogy mi ez a "Sylar nem tud ölni" dolog, de nekem nagyon nem jön be. Épp elég "elmebeteg"-es epizód volt vele... Samu meg szerintem nem tudta volna megölni, mert szinte azzonal regenerálódik Sylar. Ráadásul nem tudja, hogy hol van a gyengepontja.

12.rész végén lehet látni,ahogy az az irányító koma (aki barbinak hivja clair-t) fekszik a kocsi hátulján (gondolom halott), most a 13.részben meg õ találja meg clairt ahogy samuel kocsijában matat.
akkor most hogyis van ez?
Samu ha akarta volna már most darabokra szedhette volna Sylart

Fresh Duke
#11962: A gyerek ereje, hogy beindít dolgokat. (Esetünkben egy képességet.)

#11953: Ha jól tudom, halottat nem tud feltámasztani, hisz akkor feléleszthette volna a szüleit is. Továbbá Peter hasán volt egy nagy lyuk (hála a shotgunnak), az pedig begyógyult, szóval szerintem nem csak életet képes visszaadni.

Peter régi/új képessége: Szerintem maximum Matt fiától kaphatja csak vissza. Claire vére szerintem max annyira tudná visszaadni, mint az életadó gyerek. Persze, lehet, hogy bevezetnek valami új képességet, ami visszahozza, vagy kitalálják, hogy "a bátyja megölése miatt keletkezett düh által tért vissza"... Majd kiderül. De remélem visszakapja a képességét.

Sylar legyõzéséhez: Rengeteg megoldás létezik arra, hogy legyõzzék, pl:
-Jön egy feketelyukas képességû ember, és beledobja.
-Haiti leblokkolja.
-Elássák. (Jó mélyre. Ebben például Samu is segíthetne. 😄)
-120 helyen megszúrják késsel, hátha eltalálják azt a pontot, amit kell.
-Valami új képességet bevezetnek...
-Peter felerõsödik, azt elveri. (Ebben reménykedek én is, persze még mindig fenn áll a veszélye egy újabb kulcslyukas küzdelemnek. :/)

De majd holnap (után) talán több minden kiderül. 😄

Lehet, de sokan, köztük én is adok-kapok harcot várunk!<#hawaii>

Dynamic
Millió módon le lehet gyõzni Sylart, csak a forgatókönyv írók fantáziáján múlik. Nem kell feltétlenül adok-kapok harcot elképzelni. Az elõzõ évad végén is - amikor Peter az elnök képében bedrogozta - csellel gyõzték le, hiába volt Sylarnak legalább 120 gyilkos képessége.
Majd elválik, kár ezen filózni

Az az egész lényege hogy minden képesség a legtöbb nem hétköznapi embernél veleszületett dolog. Az agynak van egy része ami irányítja a képességet.
Azzal hogy Peter apja elvette a képességet Petertõl a képességre való hajlama megmaradt csak olyan lett mint egy amnéziás, nem tudta már elõhívni a képességeket mert odalett a másolós képesség odalett az összes.
A második évadban se tudta hogy mi van, mert Haiti törölte az emlékeit, de pont Claire regenerációs képessége ami rendbehozta az agyát elkezdett emlékezni a képességek hasznáklatára majd késõbb az összes emléke visszatért. Ugyanez történt most is visszakapta az alap képességét azzal hogy a teste regenerálódott mert má övé a képesség az agyának azon része is helyrejött ami a másoló képességért felelt.
A Hirót meggyógyító srácról valóban nem tudunk semmit de ahogy Idavid is írta:
akinek elvették a képességét, az nem vesztette el örökre!!! Ez a lényeg!
Vagy az injekció általa keletkezett képessége fejlõdött fel, mert ez is lehetséges. Emlékszem az elsõ évadban azt hitte csak arra képes hogy adott pillanatban ha olyannal tartózkodik egy helyiségben akinek képessége van akkor azt másolja de csak addig míg ott van az illetõ. A többit tudjuk. Az új képességrõl is kiderülhet ez az, lehet hogy csak most tanulta meg uralni.
De én amondó vagyok az alapképességét kapta vissza ahogy Hiro is visszakapta már korábban.Persze ez mind találgatás de nagy a valószínûsége.
Ahogy a junkien írta valaki:
Távolabbról nézve a dolgot, ha Peter nem erõsödik vissza, ki más tudna a két nagyágyú ellen eséllyel kiállni?

Ja és honnan veszitek hogy a gyerek gyógyító? Ennyi erõvel akkor a halál, élet adó másik srác is lehetne az, mert a gyerekrõl nem tudunk semmit, csak azt hogy visszaadta a képességét Hiro-nak. Ha volt ilyen, hogy valaki elvette a képességet, lehet hogy a Mat kölök meg épp az ellenkezõje, Õ meg visszaadja a képességeket... Sehol nincs arra utalás, hogy a kölök gyógyítana...

úgy értette, hogy akinek elvették a képességét, az nem vesztette el örökre, csak meg kell "gyógyulnia", hogy újra tudja használni

Hirot a gyerek gyógyította meg, Petert meg Claire képessége
Eleve a MATT fiacskája egész más képességgel rendelkezik, mint a csaj, hiszen a fiúcska érintéssel hozta helyre Hiro-t, a csajnak meg egyszerûen regeneráló képessége van, nem tud érintéssel semmit csinálni... Sza'l nemértelek hogy miért vonsz párhuzamot...

az erõsebbeket nem tudná õ sem sokáig blokkolni
Ja de a Haitit meg simán le lehet lõni mondjuk!😄😄

Mégvalami: Mi a fenének akarna Peter annyira repülni, ha nem azért, hogy egyrészt Nathan elõtt tisztelegjen másrészt meg minél több képességet szerezhessen minél hamarabb. Na de a következõ részekbõl majd úgyis kiderül. Hajrá Pete ujra te leszel a legnagyobb powa!😊)

Ja és nem vette át Claire képességét idáig egyszer sem.
De ha tévedek még mindig fennál annak a lehetõsége hogy az új képessége fejlõdött fel, ergo hogy most már ezzel is meg tudja tartani a képességeket. De amikor a háztetõn Claire megkérdezte tõle hogy miért kell neki West száma Pete meg mosolygott nekem egybõl ez jött le hogy újra tud gyûjteni. De nem csak nekem a sorozatjunkien is jópáran erre tippelnek plussz a heroes websiton is egy csomóan. Szóval nem csak én találtam ki. Meg az elõzetes és az álom is ezt erõsíti. Meg végre történik is valami újra!😊

Zomil
igazábol a haiti simán el tudna intézni mindenkit 😄

Csak mivel "rokon" lelkek valszeg ezért van még Samuel életben.

Az életadó csávó képessége csak arra jó hogy a halálból hozzon vissza embereket vagy öljön meg, de ha speciel ha levágják a karját valakinek ezzel a képességgel nem regenerálódik a karja. Pete azt csak sebgyógyításra tudta alkalmazni. Claire képessége ennél bonyolultabb. Mert szó szerint regenerál. Hiro a jó példa erre az Õ képességét is hiába vette el Petrelli papa mert igazából az benne van veleszületett dolog csak épp használni nem tudta amíg nem jött Matt fiacskája. Claire képességé meg viszahozta Peter képességét. Sztem tuti. Különben Sylar gyõz kiirnák hogy haha és hülyén érne véget a sorozat.Senki más nem tudja legyõzni Sylart Samuel se. Mert Sylar az Õ képességét is átveheti bármikor gyilkolás nélkül.

Dynamic
Nincs itt semmi extra. Egyszerre csak egy képesség lehet nála. Ezeket cserélgeti.
Shiwo
én is arra tippelek, hogy Nathan emlékére szerette volna a repülést..az álomlátós dolog meg lehet onnan jön, hogy a köv rész elején megtapogatja anyucit

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok! Kerestetik a legjobb sorozatos karakter! Akinek kedve van, nézzen be erre a jópofa játékra, talán épp a Heroes szereplõje lesz a végsõ gyõztes!

http://karakterharc.wordpress.com
precision
szerintem a repülés egyszerûen azért kellett neki, mert szeret repülni és mert Nathan képessége is ez volt... rá akar emlékezni, ilyesmi... 😊

nincs számára kilátásban semmilyen fight, hogy kelljen neki a sérthetetlenség... a munkájához viszont a repülés jól jön

Bazinga!