Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"NBC NOT Cancelling Heroes... I just got this link from a fan and thought to send it out"
4x16 promó
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.petitionspot.com/petitions/saveheroes/
Angela halála +1 😄
Hiro részeken meg még mindig tudok nevetni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
steam, origin: ACE_hun
Angela elhalálozását én is támogatom
amikor Angela beállított és Emma elment én is néztem egyet, de így már világos #11982
de attól függetlnül dögöjjön meg a vén muff 😄
http://loal.atw.hu
Szerintem Samuék karneválja egy másik dimenzióban van, és az iránytû az átjáró, amivel oda lehet jutni. Ezért van az, hogy nem találtak ott semmit Bennették és hogy hirtelen megszûnt a nyomkövetõ jele.
Peter álma pedig érdekes. Az szinte biztos, hogy a tükrös szobában amikor játszik (v. játszani fog) a csaj, akkor felerõsíti a képességét, és Samu vagy arra fogja használni, hogy speckó emberkéket hozasson a karneválba, vagy nem speckó embereket küldjön a halálba (pl egy hely ahol felrobban egy bomba...stb). Ezért is mondta Peter v. az anyja, hogy emberek ezrei fognak meghalni a csellós csaj miatt.
A Hiros rész pedig most tetszett 😊 Ando "I'm SWIMMING" -je komoly volt 😄
Bazinga!
Ha petert sikerült akkor neki is kell a cuccból 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
amikor kedve van öl..most olyan kedélyállapotban van,hogy nem akart ölni 😄 meg még bezavar Nathan emlékei 😄
most meg bedepizett vagy wtf? a végén úgyis kinyír mkit sztem
ja és: szeretnék egy Claire-mentes részt!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A sok "különleges ember" meg nem hiszem, hogy túl sokáig mellette fog állni, ha rájönnek, hogy milyen igazából, szerintem a fél karnevál elhúz onnét.
A heavy cost. I pay it gladly.
Sajnos a sztori drámai része került elõtérbe, igy nem kell hatalmas csihipuhikra számítani, tuti valami tök egyszerû módon fogják elintézni Samet meg Sylart is.
Micsu: Samunak csak mákja volt. 😄 Nem tudom, hogy mi ez a "Sylar nem tud ölni" dolog, de nekem nagyon nem jön be. Épp elég "elmebeteg"-es epizód volt vele... Samu meg szerintem nem tudta volna megölni, mert szinte azzonal regenerálódik Sylar. Ráadásul nem tudja, hogy hol van a gyengepontja.
akkor most hogyis van ez?
#11953: Ha jól tudom, halottat nem tud feltámasztani, hisz akkor feléleszthette volna a szüleit is. Továbbá Peter hasán volt egy nagy lyuk (hála a shotgunnak), az pedig begyógyult, szóval szerintem nem csak életet képes visszaadni.
Peter régi/új képessége: Szerintem maximum Matt fiától kaphatja csak vissza. Claire vére szerintem max annyira tudná visszaadni, mint az életadó gyerek. Persze, lehet, hogy bevezetnek valami új képességet, ami visszahozza, vagy kitalálják, hogy "a bátyja megölése miatt keletkezett düh által tért vissza"... Majd kiderül. De remélem visszakapja a képességét.
Sylar legyõzéséhez: Rengeteg megoldás létezik arra, hogy legyõzzék, pl:
-Jön egy feketelyukas képességû ember, és beledobja.
-Haiti leblokkolja.
-Elássák. (Jó mélyre. Ebben például Samu is segíthetne. 😄)
-120 helyen megszúrják késsel, hátha eltalálják azt a pontot, amit kell.
-Valami új képességet bevezetnek...
-Peter felerõsödik, azt elveri. (Ebben reménykedek én is, persze még mindig fenn áll a veszélye egy újabb kulcslyukas küzdelemnek. :/)
De majd holnap (után) talán több minden kiderül. 😄
Azzal hogy Peter apja elvette a képességet Petertõl a képességre való hajlama megmaradt csak olyan lett mint egy amnéziás, nem tudta már elõhívni a képességeket mert odalett a másolós képesség odalett az összes.
A második évadban se tudta hogy mi van, mert Haiti törölte az emlékeit, de pont Claire regenerációs képessége ami rendbehozta az agyát elkezdett emlékezni a képességek hasznáklatára majd késõbb az összes emléke visszatért. Ugyanez történt most is visszakapta az alap képességét azzal hogy a teste regenerálódott mert má övé a képesség az agyának azon része is helyrejött ami a másoló képességért felelt.
A Hirót meggyógyító srácról valóban nem tudunk semmit de ahogy Idavid is írta:
akinek elvették a képességét, az nem vesztette el örökre!!! Ez a lényeg!
Vagy az injekció általa keletkezett képessége fejlõdött fel, mert ez is lehetséges. Emlékszem az elsõ évadban azt hitte csak arra képes hogy adott pillanatban ha olyannal tartózkodik egy helyiségben akinek képessége van akkor azt másolja de csak addig míg ott van az illetõ. A többit tudjuk. Az új képességrõl is kiderülhet ez az, lehet hogy csak most tanulta meg uralni.
De én amondó vagyok az alapképességét kapta vissza ahogy Hiro is visszakapta már korábban.Persze ez mind találgatás de nagy a valószínûsége.
Ahogy a junkien írta valaki:
Távolabbról nézve a dolgot, ha Peter nem erõsödik vissza, ki más tudna a két nagyágyú ellen eséllyel kiállni?
Hirot a gyerek gyógyította meg, Petert meg Claire képessége
De ha tévedek még mindig fennál annak a lehetõsége hogy az új képessége fejlõdött fel, ergo hogy most már ezzel is meg tudja tartani a képességeket. De amikor a háztetõn Claire megkérdezte tõle hogy miért kell neki West száma Pete meg mosolygott nekem egybõl ez jött le hogy újra tud gyûjteni. De nem csak nekem a sorozatjunkien is jópáran erre tippelnek plussz a heroes websiton is egy csomóan. Szóval nem csak én találtam ki. Meg az elõzetes és az álom is ezt erõsíti. Meg végre történik is valami újra!😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://karakterharc.wordpress.com