Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vazzeg pár résszel ezelõtt is volt az az életadó csávó meg haláladó, az is meggyógyította, és akkor nem jött vissza neki? Komolyan mondom úgy túlcsavarod a fonalat hogy kész... Sõt szerintem a Claire-nek is régebben már átvette a sérthetetlenségét, szóljatok ha nem jól emlékszem...
Szerintem spike te túlkombinálod a dolgokat...
Arról meg hogy értelmetlen a sérthetetlenség lecserélése csak annyit tudok mondani, hogy úgy legalább tud mozogni, mert sérthetetlenséggel csak buszozni tudna... 😄

steam, origin: ACE_hun

Ugye Sylar szavaival élve a képesség titka az agy. Ot mennek végbe a dolgok ott mûködnek. Petrelli papa ezt törölte Peterbõl egyszóval durván fogalmazva Peter elfelejette hogy kell másolni mint egy amnéziás....De most hogy meggyógyult ujra tudja hogy kell, vagy mondom az új képessége fejlõdött fel. Szépen ki van dolgozva Peter szála és sztem ha az írók tökösek ezt bevállalják.

Muszáj hogy így legyen mert a történetnek haladnia kell. De amúgy is hangulatos és jó az évad csak egy kis Peter vs. Samuel vs. Sylar harc megdobná méginkább.Valahol az elsõ és a második évad között van eddig ez az évad sztem. A 3-ikat nem kellett volna túlbonyolítani. Na majd meglátjuk mi lesz.

Bulykin
értem😊
van benne valami és jó lenne ha beigazolódna az elméleted><

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ott van Hiro esete.
Peter apja elvette tõle is képességeket, Matt fiacskája meg meggyógyította, visszadta neki. Igaz hogy annak ára lett. De itt is hasonló dolog történt. A képesség a dns-ében van csak nem tudta használni elõhívni, az injekció segítségével sikerült de csak részben. Gondolkodtam is hogy miért nem vette át soha Claire képességét és ha átvenné mi történne....Én tartom magam az elmélethez, de majd meglátjuk mi lesz.

Nathantõl meg azért nem tudta átvenni anno a sérthetetlen cuccot sztem mert mindig az utoljára használt képességeket vette át tõle. Van még egy olyan elméletem is hogy nem az alap képessége tért vissza hanem az új képessége fejlõdött, vagyis most már érintéssel tud képességeket gyûjteni amik meg is maradnak. Szóval vagy alapképesség vagy az új fejlõdött fel. Mert azért ha Sylarrel le akar számolni gondolj bele a repülés kevés szóval értelmetlen lett volna lecserélni a gyógyulást. Itt többrõl van szó. Remélem igazam lesz de én ezt tartanám logikus lépésnek!

Bulykin
de miaz hogy meggyógyult? mi baja volt? az apja vette el a képességeit nem? nulla lett és kész..ez a képességelvevõs meg úgy lett h benyomta magának a Suresh cuccát nem?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Eltûnt a Haitis képesség igen mert átvette Clairét, de azzal hogy azt átvette ,meggyógyult. Olyan ez mikor amnéziája volt a második évadban de a gyógyító képessége helyrehozta az agyát hiába törölte a Haiti az emlékeit. Na most Claire képessége meg nemcsak arra volt jó hogy meglegyen ez a képesség hanem arra is hogy visszatérjen a másolós képessége ami az alap. Gondolom Õ se tudta hogy ez történik, de nekem gyanús hogy a sérthetelenséget hirtelen lecserélte és rejtélyesen mosolygott, nem nem itt képességgyûjtés folyik. . Utalásnak meg az álmok ott vannak, ami utoljára csak az elsõ évadban mûködött nála hogy megálmodta a jövõt. Nézd meg a kövi rész elõzetesét, abban is álmodik ja plusz a kezén lévõ iránytû is megjelent újra.

Szerintem ez csöppet sántít, amit írtál... Eredetileg a haiti-nek volt a képessége nála, el is kábította vele az egyik rendõrt, utána meglõtték, és mikor átvette a Clair-ét, akkor meggyógyult, de semmi nem utal arra hogy a másolgatás meglenne neki, mert a haiti-é eltûnt. Eztán a repülés meg azért volt mert összehozta a repülõs sráccal. Semmi nem utal arra hogy több képessége lenne...

Bulykin
hmm, ha így lesz akkor hell yeah!😄

Ok srácok volt egy kurva nagy wtf a részben ami most esett le. Ugyebár Peter állandóan cserélgette a képességeit, de Clairét nem vette át ezidáig. Igen de amint átvette meggyógyult vagyis az eredeti másolós képességét visszakapta. Ugye ez a képesség vele született csak a papa elvette tõle. A végén azért repült mert a srác képességét is átvette. Hogy mi az ami ezt alátámasztja? A következõ részben már álmodik a szirén csajról mint annó az elsõ évadban Nathan balesetérõl. Ergó megvan az eredeti képessége és most elkezdett gyûjteni. Meg bolond lenne a hallhatatlanságot repülésre cserélni és ezért is vigyorgott olyan sejtelmesen.Itt is az ideje hiszen Samuel bácsit és Sylart is le kell fegyverezni. Bár Sylar megint kicsit sötét ló lett. Mi ez a nem tud ölni wtf ezt nem értettem?

Fresh Duke
Ha annyira be akarnák fejezni a sorozatot, akkor amúgy se érdekelné õket, hogy hogy ér véget, szóval a befejezés szerintem maradni fog.

A heavy cost. I pay it gladly.

jah persze a nézettség a lényeg 😊 ahhoz köthetõ a nézettség amit mondtam 😄

Nyugodj meg a nézettségen kívül semmi se érdekli a csatornát, nagyot esett a nézettség de még így se olyan alacsony hogy kasza legyen max ezért él még a sorozat, egyébként meg Greg Grunbergnek semmi köze ahhoz hogy kasza lesz e vagy sem, lehet pár hónap múlva forgathatnak új befejezést a sorozatnak 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ma estére várható a felirat

en tudom miért nyomják ennyire a sorit... 😊 - mert az amcsik nagyon szeretik - tizenéveek pl meg mittomén, de beszéltem is egy párral meg minden, népszerû a sorozat attol függetlenül h voltak szar dolgok nem egyszer benne

lol

Flamer
igen épp akartam kérdezni hogy nem vette észre hogy 2 részt nyomtak?😄😄

http://loal.atw.hu

Bulykin
csak simán Bulykin<#bohoc>

atya úr isten

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bulykin
"Greg Grunberg Twitter-én megírta, hogy befejezték a Heroes 4. évad forgatását, nincs lezárás, van cliffhanger és minden bizonnyal ez azt is jelenti, hogy a Heroes vissza fog térni az 5. évadra."

ámen

DONGUBA
thx mar meg akarom nezni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

még erre a hétre ígérte a fordító
DONGUBA
sracok miko lesz a 14. resznek magyar felirata?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

5c0rp330n
en meg ugy vagyok vele hogy mar sehogy sem nezem. igazabol az elso evad volt talan az egyetlen ami emlitesremelto volt, annak a veget is elbasztak.

én is így vagyok vele
Így már beugrott. Hát mit ne mondja, nem valami emlékezetesek a részek. Már csak megszokásból nézem :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Athletic  Bilbo
Klicskótól olyat kap majd............ 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

precision
<#ravasz1>

Bazinga!

Flamer
megakarja dugni klert.

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sok nem nagyon derül ki a 2 részböl, max talán annyi uj infot kaptuk, h a süket csaj egy szirén 😄
de már megint megy a kavarás, már nincs sok rész hátra sztem
mennyi részböl is fog állni ez a fejezet?
mert jó lenne már látni a végét, h mire számithatunk

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ScarY MAN
Öreg Petrelli papi meg is ölte 😊 Hála neki "éledt újra"

...

Bulykin
váá tényleg :o

Bulykin
a-a😊
biztos jól telnek a napjai odalent😄😄

Shiwo
látom bealudtál a sorozat egynéhány részén...már rég kihozták, azóta Petrelli-papa el is szívta a képességét, aminek hatására gyors öregedésnek indult, s mint jó vámpír a napfelkeltét nézve hamuvá omlott

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Koporsó, tenger, karó a fejbe, etc, annyi lehetõség van.
Tényleg Hiro hallhatatlan barátját kihozták már a koporsóból ? 😄

Bulykin
be kellet volna õt is zárni egy koporsóba...

szerintem csak kihasználja õket, biztos meg vannak neki a maga kis hátsó szándékai
dehisz halhatatlan :o

(ámbár, ha a fejét levágnák, akkor meghalna, de ugyanez a helyzet sylarrel is. nem?)
Bulykin
nah igen...de mit?XD
Samu célja meg szerintem egy olyan közösség kialakítása ahol a bestebb hõsök vannak😄 Hirózfalva

Mennyivel jobb lenne a sorozat, ha Claire-t megölték volna még úgy 2 évaddal ezelõtt :s

precision
én majdnem elaludtam a mostani két részen...
Samuel célja még mindig nem világos számomra

Bazinga!

Golyo69
nézd meg az utolsó részt 😄 12 😊 az öreg csinált vele vmit és behülyült 😄

GGMU

Bulykin
hiányzott már a hiróz, de...a 13.rész lapos, a 14 meg jól indul és sokkal jobb de a végére az is ellaposodik😞
azért kíváncsi vagyok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mi a keci van Hiroval? az agytumor hatása?
és Sylar mit akar Clairtõl...vagy még õ se tudjaXD?

ja és elõször a duplarész második részét fordítják le! <#idiota>

mosoporr
Beszarás 😄

hihi tényleg duplarész 😊 jólecc - remélem mamár az 1ik részhez meglesz a sub 😊

Bulykin
FFFFUUUU egy helyen üdülnek...tuti tukja<#zavart2>

duplarész powa<#vigyor2> el is felejtettem h lesz hiróz

Flamer
ték.4

ez dee szaarr 😄DD ahelyett h en kurhatnam szet 😊 /elfut nem röhög 😊

Micsu: 😄DD teh 😊