Rhapsody

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kokler69
oh, ok en csak jot akartam

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Dying Soul
Topik is van róla. Mindenki tud róla.

Kokler69
tisztaban vagytok vele hogy a gitarosnak van mar sajat egyuttese? tisztaban vagytok vele h eszeveszett jo zenekar? tisztaban vagytok vele hogy ez a nevuk: Luca Trulli

Dying Soul
Ahogy mondod, de leginkább Luca. Alex a szimfónikus dolgokért, a korosukért és az ilyesmikért felel inkább.
Szerintem egyébként egy neo-klasszikus metál lemezt kapunk a fantasy világából.

Õ és Luca szokta írni a számokat a Rhapsody-ban nem? (így emléxem) 😄 mert ha igen, akkor a saját albuma is nagyon jó lesz remélhetõleg

Dying Soul
Gondolom tudjátok, hogy Alex saját szólóalbumán dolgozik, ami elméletileg még idén kijön. Én rettenetesen várom!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kokler69
nemtudja valaki veletlen, h honnet lehet leszedni a legujabb lemez lyrcs-et?

Dying Soul
Így van.<#eljen>

zakika
en jobban szeretem a regieket. talan a rain of a thousand flames a legjobb - nem albumnak keszult, pedik tobb mint 40 perc es az a 7 dal ami rajta van vegig lekot es nincs olyan hogy unatkoznek mert valamelyik dal gyenge rajta

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

nekem nincs sorrend 😄
Dragonlands river , March of Swordmaster most ezek jutnak eszembe XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kokler69
az albumok kozul pedig a Dawn of Victory a legjobb szerintem

Kokler69
a gondom a szavazassal h az osszes szam eszmeletlen kiraly:S😛 de ha mar donteni kell: 1. Emerald Sword 2. March of the Swordmaser 3. The Mighty Ride of the Firelord 😉

Dying Soul
Rain of Thousand Flames is nagyon bejön, fõleg, hogy szinte végig szól alatta a lábdob, nagyon kemény az alap Rhapsodyhoz képest. 😛

Dying Soul
Természetesen! 😊

uccso 2 Legendary Tales ugye ? 😊

Dying Soul
Nálam a Knightrider of Doom, Rage of the Winter és a Warrior of Ice. 😊
Albumok, háát, ez nehéz. 😛

Shiwo
esetleg számba lehetne top 5, mert sok jó szám van, nehéz dönteni 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
csinálhatnánk szavazást, hogy itt a fórumot nézõk között mi a top 3 legjobb album és legjobb szám

jókor xD

Kokler69
ehe! nekem megvan az uj rhapsody cd végre, es eszmeletlen kiraly😄 mindenkinek ajanlom, foleg a Silent Dream cimu szamot!😄

sztetek Velencei karneválon van Rhapsody ? 😄

A hivatalos oldalon (a kép alatt nyomjatok az enter the site-ra) van egy inderjú... nem láttam még XD még nem néztem végig, de nagyon érezhetõ benne az olasz akcentus 😄

már én is kezdek leszokni xD de még mindig jó azért

Shiwo
nem kevesen hallgatják, csak kevesen járnak ide, akik hallgatják 😊

Igen, azt én sem tudom, hogy miért hallgatják ilyen kevesen. Pedig egy-két szám simán lehetne sláger. Mindesetre én büszke vagyok, hogy ilyen közösségnek tagja vagyok😊
Ez tényleg érdekes. Annyit sikerült kideríteni, hogy ezen van két bónusz szám, ami nem az album szerves része.
Dying Soul
Több hónapja kint van egy norvég lemez, de még az adatbázisban sincs, ne csodálkozz. 😊

bonus a legocslobb ? 😄

Nem az a gáz hogy olasz és lassan hanem az hogy jó és lassan. 😞
sajnos. És nem is halgatják túl sokan ismét sajnos

Most hívtam a cdpince-t, csak jövõ héten lesz.
Azért elég gáz, hogy egy olasz együttes ilyen késve érkezik Magyarországra...
Az LP ugye bakelit lemezt jelent?
Egyelõre nem találtam infót, hogy miben térnek el a cd-s verziók
Köszi, a cdpince-nek már benne van az adatbázisában.
Itt van a választék:
RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OF AGONY
2006-09-29
Formátum: LP
Ár: 7190 Ft.

RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OR AGONY
2006-09-21
Formátum: CD
Ár: 5290 Ft.

RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OR AGONY -LTD.ED.
2006-09-21
Ár: 6290 Ft.

RHAPSODY OF FIRE
TRIUMPH OF AGONY + 3
2006-10-25
Ár: 7890 Ft.

Rhapsody of Fire
Triumph Or Agony (Bonus Tracks) (Spec)
2006-09-26
Ár: 4590 Ft.

Dying Soul
Cdpince, Headbanger?

vhonnan rendelni ?

Spanok, szép dolog, hogy már torrent link is van az új albumhoz (Triumph or Agony), de mint igazi rajongó eredetiben szeretném megvenni. Tud már valaki lelõhelyet Budapesten? (Tegnap a MOM parkban nem volt).
Dark Secret ben csak Unholy Warcry van ?

Dying Soul
Egyetértek, de talán csak a kezdeti götenburgi színtéren találsz hasonló vokálokat.

Cannibal Corpse meg jó banda 😄 egyik kedvencem XD de térjünk vissza a témához...

amúgy van benne valami, abban, amit mondasz... 😄

armageddon666
dehogyneeeem, ugyanugy hangzanak 😄😄😄😄 amugy Dying ez a csatateres kiáltozásos elképzelés nem is rossz 😄 bár nemtom hogy ennyire eltorzított hanggal kiáltoznál 😄 szerintem ez a picit death metalos éneklésmod az a démoni hangulatot hivatott egteremteni.
(CC-t meg poénból hoztam fel 😄)

@

Dying Soul
Ez brutal death metal, kultzenekar amúgy. 😊

na azért pont Cannibal Corpse-ra nem kellett volna hasonlítani azt a számot... ennyire azért nem (õõõ) "vad" a When Demons Awake 😄

Dying Soul
Inkább olyan, mintha kiáltozna össze-vissza a csatatér közepérõl. 😄

armageddon666
muhaha
asszem ez is death metal 😄 vagy doom... vagy black... de tökre ugyanolyan nem ? XD de a When Demons Awake tényleg olyan (az ének miatt) mint a death metál egy picit. olyan aggresszivan énekel, meg... szal érted 😄😄😄 én egyetértek GTvel

@

jólvanna... 😄 azért tényleg van (egy "kis") különbség 😄 de ettõl függetlenûl sokkal agresszívabban énekel, mint a többi rhapsody számban 😄

armageddon666
most hallgatom (meglepett mi? 😛) és tényleg tökre úgy énekel 😄😄 sztem nem áll ez jol neki 😄 ettõl függetlenül teccik 😄

@

Dying Soul
...nem azt mondtam, hogy death metal... azt mondtam, hogy death metal hangulatú. ez alatt azt értettem, hogy eléggé agresszívan énekel benne 😄

Dying Soul
"In 1997 Rhapsody released their debut album, Legendary Tales. Co-founders Luca Turilli and Alex Staropoli created an epic sound with this first album. Rhapsody incorporated classical music, baroque and heavy metal styles in a new sub-genre known as "Hollywood metal" or "film score metal" because of its resemblance to movie soundtracks."

Dzsiti, nem tudom honnan veszed, hogy abban a számban death metal van, mert sehol nincs benne. Semmi.