Tony Hawk\'s Project 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem rohadtul nem érdekel hogy lessz-e vagy sem mert majd veszek boxot és
tok vele jáccani.
tok vele jáccani.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
aham csak nem hinném hogy mindneki venne gamepadot.
Konzolra sokkal egyszerûbb, arra van kitalálva, és lehet hogy olyan gamepadot veszel ami éppen nem támogatja.
Konzolra van a játék és kész vagy elviseled vagy sírhatsz.
Kösz.
Konzolra sokkal egyszerûbb, arra van kitalálva, és lehet hogy olyan gamepadot veszel ami éppen nem támogatja.
Konzolra van a játék és kész vagy elviseled vagy sírhatsz.
Kösz.
Nem tom Gamepadról nem hallottál?
Azon is két Analóg kar van.(Már ameilyken természetesen.)
Azon is két Analóg kar van.(Már ameilyken természetesen.)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
meg amit neten láttam dollin montage abban is a korlátok tök mások meg a downtown pálya is más...
\"fordított visszafele gondolkodás\"
hú énnekem a jézuska tojta és csak annyi lenne,h már énis a downhillnél tartok, de az eddigi tony hawkoktuol eltérõen itt sztem kicsit közelebbröl mutatja a karaktert a játék és a régebbiekben a mode-al átlehetett állitani itt meg mért nem?...amugy a screenshotokon a kereken is volt minta ..itt nemtudok állítani...a függõ szine is volt sárga vagy piros....na most ez miért....?
\"fordított visszafele gondolkodás\"
jah és még valami tudom hogy már sokadjára írok csak most jutott eszembe... sztem ide passzol a legjobban...szóval régebben volt a psxre az a játék, hogy TRASHER: SKATE AND DESTROY az nincs meg valakinek mert azt amióta anno 10 évesen nyomtam a metróban 😄 (áruház) azóta meg akarom szerezni... sztem ha meglesz akkor végignyomom simán az naon hangulatos kis dolog volt... szóval ha megvan valakinek az feltölthetné vagy seed vagy stb elõre is köszi
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
aztmondod 😄 bár az is igaz, hogy már nem tud sajna annyira lenyûgözni egy saktes játék sem mint anno a thps2 amkor kijött valamint az MTVskateboarding meg a thps3...kicsit jáccottam a thps el is azis naon faja volt csak szaggatott még anno emulátoron 😞
NEM LESZ!
én eddig minding PC-n jáccottam vele és naon bejött most kiváncsi vagyok arra a húdenagy konzolos fílingre... remélem lesz is. 😄
Ilyen trükköt még nem láttam benne,és nehéz?
Lesz PC-re ....
OMG gondolj már bele hogy irányítanád ezt PC-n?
A JÁTÉK ÚJÍTÁSA A nem tudommia neve trükk amit a két analóggal kell csinálni amit PC-n elképzelhetetlennek tartok<#puszi>#puszi>
OMG gondolj már bele hogy irányítanád ezt PC-n?
A JÁTÉK ÚJÍTÁSA A nem tudommia neve trükk amit a két analóggal kell csinálni amit PC-n elképzelhetetlennek tartok<#puszi>#puszi>
NEM LESZ PC-re.Ez direkt konzolos játék.
Bááázeg senki sem tudja hogy lesz PC-re vagy nem???? fasz kivan máár válaszoljatok máár!!! Ha meg megint csak annyit tudtok hogy aha akkor szopjatok ketté senki sem, tudja hogy kb mikor lesz kint PC-re????????!
TÉK
199. hsz
Utsó pályán tartok, downhillen...
Kevés pálya van a játékban sajnos...
De nem tudom hogyan leygek elsõ a listán
Kevés pálya van a játékban sajnos...
De nem tudom hogyan leygek elsõ a listán
És lehet benne parkot csinálni?Nem találtam ezt az opciót sehol sem😞
Thx,magamtól sosem jöttem volna rá.
az nem, spanyol hanem francia de mind1
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A ps2 verzióban hogy lehet leszállni a deszkáról?
Nem tudjátok hogy mi annak a számnak a címe ami a trailer alatt megy?
Én is aszt töltötem le😊véletlen sajnos nem lehet nyelvet választani
csá.
Gondolom ti angolul játszátok 😄 Nemlehet vhol nyelvet választani mert nekem spanyol, amit nemnaon vágok <#nemtudom>#nemtudom>
Gondolom ti angolul játszátok 😄 Nemlehet vhol nyelvet választani mert nekem spanyol, amit nemnaon vágok <#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
Na én már szóltam a moderátornak, azt a fajtát ahol alatt ott van a fórum jel :S
De szerintem jó ezis meg azis.
De szerintem jó ezis meg azis.
Game Overben (fix tv) most mutatták be a pordzsekt nyócat😄
Halálra röhögtem magam hogy bénázott a gyerek 😄D
Csinált egy 180 olliet és el volt ájjulva :d
Halálra röhögtem magam hogy bénázott a gyerek 😄D
Csinált egy 180 olliet és el volt ájjulva :d