Tony Hawk\'s Project 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg nagyon jó TH lett.
Kivették a hülye értelmetlen dolgokat és új pályák trükkök mozgás és karakterek lettek.
ÉS a Carrier mód is fasza lett.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
banner
Az lenne a legjobb ha a második bannerba beleraknál egy két képet az elsõbõl.
A
a carrier nagyjából olyan mint a thug 2-tõl kezdve de azért másabb, de azon belül is vannak emberek akik classic küldetéseket adnak, mint a régi THPS tony hawkokban, de azokat nem muszály megcsinálni
lckrz.try.hu
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Tehát ps1-re nem fog megjelenni..
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
az NEM X-boxos video hanem X-Box 360 az tuti!
nézz meg egy x360-as videot tökre ugyanolyan, mellesleg az X-box hogyan tudna ilyen grafikát csinálni?
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD