Tony Hawk\'s Project 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesster
aha 😄

KisPaksi
Gyerekek valaki írja máármeg hogy lesz e pc-re ez a game mert jo lenne már tudni...:!

Prince of Máté
fasza, szóljak a moderátotnak h berakja?

nesster
nesster
Most mennem kell fizikát tanulni, de utána megpróbálok egyet megint csinálni 😄

Prince of Máté
Szerinted....
Szerintem meg nagyon jó TH lett.
Kivették a hülye értelmetlen dolgokat és új pályák trükkök mozgás és karakterek lettek.
ÉS a Carrier mód is fasza lett.

nah jáccottam még vele 1et free skate-ban a pálya egész jó volt viszont ráébredtem h. ez kész ez gyengus és rohadt sunyi dolog h. ugyanazt akarják bekajoltatni velünk immár 8-asdszorra....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nah ma kipróbáltam igazából hangulatra az AW sokkal de sokkal jobb volt egyszerûen egy sima semmitmondó toni hók rész semmi új a realitásról le is lehet mondani ugynaz mint az AW a videóbsan látott grab és slide közbeni kapálózás nincs benne a grafika gyenege úgy ahogy van és a lényeg hoiányzik belõle a HANGULAT!!!! egyszerûen száraz semmitmondó vasárnapdélutáni szenvedés ez a gamma és azt már csak halkan jegyzem meg h. haverom a francia verzsönt adta kölcsön szal még hogy a sztoriból v.mi is átjönne az is kizárva........errõl ennyit de lehet h. x360 on jobb lesz mint ps2-n

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ÉS pc-re mikor lesz vagy Nem is lesz <#szomoru1>?
Prince of Máté
elirtam bocs😛

Prince of Máté
Bocs elrontottam ez a jó :
banner

Prince of Máté
Na várjatok meg is csinálom 😊

Prince of Máté
Hát én ellentétben úgy vélem hogy a második azért jobb mert ott van Tony feje és az a jellegzetes, de:
Az lenne a legjobb ha a második bannerba beleraknál egy két képet az elsõbõl.

Fido4life
az elsõt tegyétek be, klafa lett ! azt hiszem nekem is megkéne szereznem a játékot, ha már én indítottam a totyikot 😄

sztomy69
Szentem az elsõ nagyon király, a második már kevésbé.

lckrz.try.hu

nesster
v1
v2

Azt is mondjátok meg ha egyikse jó!

Prince of Máté
én meg Ps2-n<#beka3><#beka2>

zola2000
Bi bi biii én meg dsen.

A

Bibííí, én már psp-n nyomom az új Tony-t!!!
zola2000
Most szedtem le a downhill jamot gbara, jó 3D motort írtak hozzá de lassú (dsen sokkal szebb és jobb)

A

Prince of Máté
ja

És a carrier módban itt is "amatõrrel" kezdjük mint a többi TH-ban?

Prince of Máté
nem tudom elmondani, ezt ki kell próbálni

sztomy69
Mert milyen ez a karrier mód? Miben különbözik a régitõl?

lckrz.try.hu

Prince of Máté
van carrier mod, van free skate, és van 2 playeres nmód,
a carrier nagyjából olyan mint a thug 2-tõl kezdve de azért másabb, de azon belül is vannak emberek akik classic küldetéseket adnak, mint a régi THPS tony hawkokban, de azokat nem muszály megcsinálni

Ebben van rendes carrier mód(mint pl.:undergrund),vagy olyan mint a régebbi THPS játékok?Mert ha olyanok nincs értelme 10 percnél többet rááldozni.

nesster
Válasz 'stream man' üzenetére (#133)

Prince of Máté
na ja PS2 30 ezer Xbox 360 80 ezer... Még jó hogy kidolgozottabb..

sztomy69
Akár mit is mondtok, szerintem a legjobb tony hawk az elsõ rész volt, még annak idején ps1re!

lckrz.try.hu

nesster
az x360es* sokkal jobban kidolgozott mint a playstation-ös verzió.

elnézést annak aki nem érte velem eggyet

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

én személy szerint lesz@rom hogy melyik néz ki jobban nem vagyok annyira konzol-buzi

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Prince of Máté
ezaz... a két konzol összehasonlíthatatlan mivel 6 év van köztük

amugy is minek kell ps2 verziot összehasonlitani x360-as verzioval?

Prince of Máté
nagyon sok különbség van köztük...

nesster
xbox meg xbox360 között nem annyi a különbség hogy a 360 ujabb? Mert akkor tök mindegy mit irok, az meg magától értödõ hogy csak újra dolgoznak..
Tehát ps1-re nem fog megjelenni..

pc killer
Nem úgy szóltam le,hogy a játék full szar mert nem az.Én csak azt mondtam,hogy aki játszott az elõzõ részekkel és nem 1 baxott nagy tony hawk fan aki pályánként képes lenne tizenakárhányezret fizetni a játékért annak már unalmas.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Prince of Máté
De a PS2-es változatban sokkal jobb hogy nem olyan tûélesek az árnyékok, a való életben is homályosak.

Prince of Máté
MÁr nem is azért de te nem látsz?
az NEM X-boxos video hanem X-Box 360 az tuti!
nézz meg egy x360-as videot tökre ugyanolyan, mellesleg az X-box hogyan tudna ilyen grafikát csinálni?

Prince of Máté
Csak PC killer szólta le, mi a többi tony hawkot szóltuk le

Prince of Máté
A THAW ban szar se volt azt nagyon megutáltam, legalább új dühöngéseket raktak volna bele, de áh, az is ugyan az lett.

nesster
az elsõ xboxos a második ps-es

ez x360-as verzio meg ps2-es?

nesster
1. Nektek melyik banner tetszik? (#108)
2. Most már rendesen leszóltátok, azt se tudjuk mire számitsunk ha lesz pc-re.
3. THP8 xbox-os videót láttál? ez egy xboxos ez meg ps2-es)
Nézd meg mennyi különbség van közte..

Fido4life
errõl van szó, az AW nagyon egy elbaszott Tony Hawk lett, az U2 se jött be annyira, az U1-nek volt 1 nagyon hangulata szóval nekem az jött be a legjobban, a TH 3 után...

pc killer
Én az underground 1 után untam meg a deszkás gameket.Ettõl függetlenül végignyomtam az u2-t,aw-t és lehet,hogy ezt is végig fogom szenvedni.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
Az se volt nagy szám

Fido4life
az aw-ben milyen jelentõs újjítás volt, a biciklin kívül ? (mert az aztán nagyon fasza újjítás volt D😊

pc killer
Azt nem mondtam,hogy rossz csak nincs benne elég újítás thug és aw-hez képest.