Tony Hawk\'s Project 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
xboxos ingame vidi
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
2.:THPS2
3.:THPS3
4.:THPS4
5.:THUG1
6.:THUG2
THUG2 remix
7.:THAW
THDJ
8.:THP8
😄 ez részletesebb
Lássuk csak:
1.:THPS1
2.:THPS2
3.:THPS3
4.:THPS4
5.:THUG
6.:THUG 2
7.:THAW
8.😛roject 8
nolám, kijött! 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Na szóval én is megijedtem az elején, hogy ez csak eg egyszerû uncsi szimulátor lesz, elsõ videok alapján. De ez a játék meneti video alapján úgy tûnik, hogy megpróbálják azért a középutat, hogy valóságosra tervezik a trükköket (mozgásokat felveszik, meg mindent), de azért mégis lehet emelet magasságokba ugrándozni, trükközgetni 😊 , remélem nem csak ilyen konkrét deszka parkok lesznek!
Egyébként a TH Downhill Jam -et nem fogják kiadni pc-re, ez szinte biztos. De a TH Project 8 a th sorozat része, és az összes kijött pc-re. Az hogy nincs bejelentve az activision által, szinte semmit se jelent, hisz a THPS 4, és a THAW -ot is az aspyr adta ki (pc-s megjelenését ha jól emlékszem a konzolos kiadása után tudtuk csak meg, és thaw-nál kb. fél évre rá lett kiadás).
THUG 1-et fogalmam sincs ki adta ki és mikor, én THUG 2 után jóval késõbb tudtam megszerezni pc-re, bár sztem már thug 2 elõtt kinn volt. Furcsa módon sehol sincs írva hogy kijött pc-re, úgyhogy ez még rejtély, hogy 'hogy hogy van'.
Szóval még aki pc-s az se temesse el szerintem!
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
17 Oct - THDJ (GBA)
24 Oct - THDJ (NDS)
1 Nov - THDJ (Wii)
7 Nov - THP8 (Xbox, Xbox360, PS2, PS3, PSP)
De ezek nem biztosak mert kb 3 féle megjelenési dátumot találtam már,de ez a legmegbízhatóbb forrás. REmélem pár hónap és a pc-s verzió sem váratja magát!!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!