Tony Hawk\'s Project 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
nem tom de akkor semnkinek sincs meg az a szám?olvassatok párat vissza

Prince of Máté
Mikor jön ki pontosan?

Fido4life
Csak hogy ez is, a Baluman félelme ellenére, ez se lesz totál realisztikus, sõt szerintem egy THAW-ot kapunk, szebb grafikával... Na de ne legyen igazam..

dinomano
...agyon jo, hogy a deszka trükközesnel (raközelitesnel) nagyjabol elethüen reagal... Lendülete van stb. ...nagggyonjo... :-P Alapban az egesz nagyon next-gen; nem csak grafra... teccik... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

22Barna22
Megvan valakinek NESSTER videója alá pakolt zene?Az naon tetszik!

Balumann
ps3/xbox360 valamelyik ezek közül

Prince of Máté
a felsõ videó melyik platfromon van??Mert nagyon jó a graf.!

nesster
ingame
xboxos ingame vidi

nesster
jó lesz ez, egyre inkább tetszik 😄, valahogy az a MC-s el lett rontva :s

ezzel a geméval 100% hogy fogok játtszani

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

nesster
http://www.thdownhilljam.com/

Prince of Máté
THDHJ sztem mert Tony Hawk Down Hill Jam

nesster
1.:THPS1
2.:THPS2
3.:THPS3
4.:THPS4
5.:THUG1
6.:THUG2
THUG2 remix
7.:THAW
THDJ
8.:THP8

😄 ez részletesebb

Prince of Máté
ya ez lehet az oka hogy nem Project 1

scorpeeon
Amúgy azért Projecz 8, met ez lenne a 8adik?
Lássuk csak:
1.:THPS1
2.:THPS2
3.:THPS3
4.:THPS4
5.:THUG
6.:THUG 2
7.:THAW
8.😛roject 8

nolám, kijött! 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Prince of Máté
nem ez az elsõ

God of War
ez valami új tony?

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Balumann
😄😄

nesster
Nem unjátok még?
Ugyanazt a 3-4 videót linkelgetitek be folyamatosan. :s

jók a videók bár nem hinném h. ilyen jó lesz vagya nézet mergyaz irányítás rovására vagy fordítvade valamelyik biztos

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Balumann
Az eddigi TH játékok végig úgy készültek, hogy ne csak a deszkások élvezzék. Belevitték a deszkázás trükkjeit, meg ilyesmit, de hogy az átlagjátékosok is szeressék, túlzásokba mentek. Bár olyat is hallottam, hogy a legjobb deszkások szerint csinálták, mármint úgy, hogy olyan trükköket tettek bele, amiket a deszkások "álmodtak", hogy ilyeneket lehet csinálnak. De talán túlságosan is túloznak, és ez miatt talán a deszkások többsége nem kedveli annyira (bár a jó deszkások azok õrültek, szinte minden jobb deszkásról van video hogy ezekkel játszik, szeretik 😄). Inkább a magyar deszkás többség nem kedveli sztem.
Na szóval én is megijedtem az elején, hogy ez csak eg egyszerû uncsi szimulátor lesz, elsõ videok alapján. De ez a játék meneti video alapján úgy tûnik, hogy megpróbálják azért a középutat, hogy valóságosra tervezik a trükköket (mozgásokat felveszik, meg mindent), de azért mégis lehet emelet magasságokba ugrándozni, trükközgetni 😊 , remélem nem csak ilyen konkrét deszka parkok lesznek!

Egyébként a TH Downhill Jam -et nem fogják kiadni pc-re, ez szinte biztos. De a TH Project 8 a th sorozat része, és az összes kijött pc-re. Az hogy nincs bejelentve az activision által, szinte semmit se jelent, hisz a THPS 4, és a THAW -ot is az aspyr adta ki (pc-s megjelenését ha jól emlékszem a konzolos kiadása után tudtuk csak meg, és thaw-nál kb. fél évre rá lett kiadás).
THUG 1-et fogalmam sincs ki adta ki és mikor, én THUG 2 után jóval késõbb tudtam megszerezni pc-re, bár sztem már thug 2 elõtt kinn volt. Furcsa módon sehol sincs írva hogy kijött pc-re, úgyhogy ez még rejtély, hogy 'hogy hogy van'.
Szóval még aki pc-s az se temesse el szerintem!

Vannak cuccok a Hivatalos Honlapon!
Ezt nézzétek meg! THP8 Gameplay! Rohadt jó! http://youtube.com/watch?v=cCQn1K48s1s

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

AtiRadish
na hivatalos megjelenési dátumok:
17 Oct - THDJ (GBA)
24 Oct - THDJ (NDS)
1 Nov - THDJ (Wii)
7 Nov - THP8 (Xbox, Xbox360, PS2, PS3, PSP)

De ezek nem biztosak mert kb 3 féle megjelenési dátumot találtam már,de ez a legmegbízhatóbb forrás. REmélem pár hónap és a pc-s verzió sem váratja magát!!

Fido4life
hát nem <#rolleyes>

Prince of Máté
A grafika az nagyon ott van...Ez a videó gondolom nem a PS2 játszadoztásról szól<#rinya>

Prince of Máté
A sebességel nem lesz gond ez realisztikusabb mintha 100 km/h-val száguldanának a deszkások mint a THAW-ban...

nesster
Bár kicsit lassabbnak tünik mint a THAW.

nesster
Ugyanolyan lesz mint eddig csak látványosabb trükkökkel.

Fido4life
Bazz mégse olyan lesz amire számítottam/számítuttunk..<#szomoru1> Mind1 azért köszi a linket...

nesster
Ezt már láttátok?

Fido4life
pontosan

bld
sztem éppen ieje lenne már h levetkezzék a játékok ezt az árkádos mûanyagszagúságot...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Fido4life
A Downhill Jamnek, vagy ennek ?

Speedbreaker
Szerintem egyáltalán nincs rossz grafja

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Fido4life
Ja, remélem jól megcsinálják <#eljen>

Prince of Máté
na végre egy oylan játék amiben nem az értelmetlen többmilliós pontgyûjtés lesz az igazi hanem a valós deszkázás<#vigyor2>

Fido4life
Én abszolut igen..

Fido4life
sorry, majd valaki kérje meg a modikat..

Alcím: Tony Hawk-kal kapcsolatos.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nesster
SLIDE-os :@

nesster
slidos 😄

nesster
silidos nem volt? az biztos látványosabb -.-

A Trailer és képek nagyon yo<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nemtom, én kíváncsi leszek rá<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ahogy nézegettem a képeket, van pár kép amin manual-oznak
Pl. ezek:Manual 1, Manual 2
Olyan mintha nosegrind-olna a földön, vagyis túl elõre nyomja, mert eddig nem ilyen volt...
Balumann
Nem, A downhil jam az ilyen mellék játék lesz (mint asszem pl. a Tony Hawk's underground 2 remix), a project 8 lesz elvileg a 8. rész, ami új felyezet a deszkás játékokba. Az eddigi túlzott, valósághûtlen, arcade stílust felváltja a valósághû deszkázás szimulátor, aminek páran talán örülnek, én abszolut nem.

Atti12
Reménykedjünk hogy kapnak a pc-sek is valami átiratot :/