Tony Hawk\'s Project 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt erõsen cáfolom mivel én a THPS2 óta Tony hawkozok, és eddig mind1ik bejött.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Nem hog yinkább örülnél hogy jú újításokat raktak bele.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Tudod mi az ökörség?
Amit a THUG2-be beleraktak: lehet ütni a deszkával, lehet dobálni, lehet különféle jármûvökön menni, lehet örjöngeni,stb...
Na ezek az ökörségek.
1. (Túl egyszerü meg üres de azért jó lett)
2. (ez már jobb lett szerintem 😄)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
2 perc alatt végig vittem az elsõ pályát sztem rohadt 1szerû volt , most jön Downtown, de majd hónap játszok vele!
Könnyû az irányítás 100szor könynebb mint gépen, élethûbb mozgások, jó zenék, és jó küldetések!
Nem tud izgatbni hogy az IGN mit ír, szart se érthet a deszkázáshoz,én deszkázok és a játék nagyon élethû !
Fõleg a fókuszálással! (tudom ez már volt régebb óta is)
Viszont szerencsére NINCS BMX!!!!
ez már egy igazi Tony Hawk játék!
Csak egyet hiányolok: 1etlen 1 emberrel lehet menni free skateben: na találjátok ki az😊
És egy pálya van alapból de könnyû nyerni nagyon!
kitolom majd a karriert ha lesz idõ és megyek majd free skatebn, nagyon el lehet játsuani vele.
Remélem mindenkit meggyõztem<#eljen>#eljen><#alien2>#alien2>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
A
A
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Tök jól megújult az oldal!