Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Direkt megbántotam szegényt, hogy te tudjad vigasztalni! 😄 Te MSN álompasi! 😄

én a Commander vagyok én

Milyen képet szeretnél? Amin egy csajszi van, mondjuk a msnklub.hu-ról?

én a Commander vagyok én

SNAKE01
amúgy eléggé nagy köcsög vagy egy lányt így lehordani,fõleg hogy nem is szólt semmi rosszat

SNAKE01
képet vagy bárminemû bizonyítékot ide te balfasz!<#nezze>
és talán elhisszuk.
bár megfordult a fejembe hogy lehet hogy nem is a lányokat szereted...

Mincsi
nem kell elmondanod, és ne is szólj hozzám

Rush!

Ez így igaz... azért is jövök ide, hogy töled tanácsot kérjek, hogy kell MSN-en csajozni!

én a Commander vagyok én

Te egy hülye picsa vagy, mert azt sem látod, hogy mirõl is van itt szó... bár nem te vagy az elsõ csaj, akit ez a kis nyomi átvért. Nem vagyok sikeres? Hmm... Nem volt komoly kapcsolatom? Hmm... Ha te mondod kistacskó! 😄

én a Commander vagyok én

SNAKE01
"vagy még nem volt komoly kapcsolatod, ezért szálltál rá Snake-re..."
ezen elgondolkoztam kicsit,lehet hogy éppen õ az akire szarnak a nõk és semmiféle csaj nem környékezte meg még,és ezért köt bele másokba?hm...meglehet....

Mincsi
beszéljünk inkább rólad😊
30-35 év között - biztos volt már komoly kapcsolatod, de nem lett sikeres, vagy még nem volt komoly kapcsolatod, ezért szálltál rá Snake-re...

nem kell elmondanod, és ne is szólj hozzám, de biztos vmi nyomja a lelkedet!

Rush!

SNAKE01
de te olyan hülye vagy bazmeg,skizofrén meg hazug mellett elmebetegvagyok,drogozom és mindenfélét képzelõdök is,asszem lebuktam... -.-

SNAKE01
a lényeget nem veszed észre
neked hiába pofázok csak a saját hülyeségedet nyomod
azhittem 30 felett már értelmesek az emberek,de erre rácáfoltál az ovodás szintû kötözködéssel.
nyelvet nem ölteszrám és nevezel hazugnak?

Mellesleg bárcsak koppanék egy hatalmasat, legalább kiderülne, hogy nem hazudozol összevissza, és skizofrén módon történeteket találsz ki, és véded magad már napok óta... ami már kicsit ijesztõ azért.

én a Commander vagyok én

kulabácsi
én nem röhögök senkin-.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Várjuk sok szeretettel a képet, de addig is rajtad röhög mindenki, jó lenne észrevenni! Te "ÁLOMPASI"!

én a Commander vagyok én

Mincsi
ez aztán a szerelmi probléma.
ebbõl nagy dilemma lesz...

Rush!

SNAKE01
kajak szánalmas vagy ahogy itt mindenembe beleszólsz,de csak nevetek rajtad,és akkor fogsz nagyot koppanni ha majd berakom a képet!😄DDD

<#vigyor5>

én a Commander vagyok én

SNAKE01
saját véleményed tiszteledben tartjuk,a továbbiakban meg csak értelmes és témába vágó hozzászolást kérnénk,amennyiben nem akkor az összes hozzászolásod törölve lesz...

SNAKE01
azt kellene de látod nem bírnak leállni

Frosty01
nyomj egy közös képet, aztán véget vethetsz ennek a históriának :/

practitioner of the forbidden arts of death

Kurvajó ötlet lenne, Snake01 még perverzkedhetne egy kicsit, hogy saját magának üzengetne itt... 😄 Amúgy, szerintem nem normális a srác. 😞

én a Commander vagyok én

Mincsi
mi van ha az egész témáról leszállnának?

Rush!

SNAKE01
gondoltam rá énis

Hello Skacok kezdodik elolrol?! 😄

Snake a lanyka nyomjon egy reget es beszelgessen velunk, egybol tisztazhatna a dolgot és rolad is leszallnanak?!
sz4bolcs
ja, hogy még nincs vége. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SNAKE01
-.-

kulabácsi
ez most ám nagyon hihetõen hangzott

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SNAKE01
-.-

Frosty01
aham, persze.

Muhahahahahaha!

én a Commander vagyok én

SNAKE01
valószínûleg onnan írtam,mivel megmutattam neki hogy milyen barmok vagytok,vagyis inkább csak te,a többiek meg (_???).
jót röhögtünk rajtad,ennyi... -.-

sz4bolcs
Mi lett a krimi vége?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem arról volt szó, hogy ma te mész hozzá, akkor mégis mit csinálsz itt? 😄 #1528

Kiváncsian várjuk a kifogást!

én a Commander vagyok én

SNAKE01
végre valaki

kulabácsi
nem snake-re értem, de vannak ilyen emberek!!! nekem is van ilyen "ismerõsöm"....ez betegség

Mekkora bénák vagytok Istenem 😮
Miért hazudna a srác olyanokat hogy õ az új bnõm meg ilyenek ha nem így lenne? Sokat érne vele....szerintem attól nem lenne boldog hogy itt hülyíti az sg-s népet, de lehet vannak ilyen emberek akko sajnálom õket.

kulabácsi
nem!

SNAKE01
nagyon örülök ^.^

Meg van bocsájtva.<#smile>

És nagyon szívesen, mint azt már írtam is.

OK, fõ a békesség 😊
Frosty01
hazannya.. xD

Frosty01
c:[/brutalnagy

Kontrakcio
legyetek bóldogok, az a lényeg...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
:I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

kulabácsi
:'(

SNAKE01
én azt viszont tudom hogy soha nem fogom megosztani veletek a dolgaimat...

kulabácsi
amúgy én itt lezártam ezt a vitát, igazából nem érdekel h mi a helyzet, remélem h találsz magadnak egy szép és okos lányt, ha már megtaláltad akkor meg hajrá, kívánom neked h jöjjön össze meg minden és legyetek boldogok....

kulabácsi
ez elég valószínû tényleg h 2 csaj használja ugyanazt az accot 1 képpel, és simán válaszol a barátnõje nevében h nem ismer.....jó kifogás sose rossz, nade ez...

SNAKE01
ok :|

Unalmas vagy már...

én a Commander vagyok én