Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
és talán elhisszuk.
bár megfordult a fejembe hogy lehet hogy nem is a lányokat szereted...
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
ezen elgondolkoztam kicsit,lehet hogy éppen õ az akire szarnak a nõk és semmiféle csaj nem környékezte meg még,és ezért köt bele másokba?hm...meglehet....
30-35 év között - biztos volt már komoly kapcsolatod, de nem lett sikeres, vagy még nem volt komoly kapcsolatod, ezért szálltál rá Snake-re...
nem kell elmondanod, és ne is szólj hozzám, de biztos vmi nyomja a lelkedet!
Rush!
neked hiába pofázok csak a saját hülyeségedet nyomod
azhittem 30 felett már értelmesek az emberek,de erre rácáfoltál az ovodás szintû kötözködéssel.
nyelvet nem ölteszrám és nevezel hazugnak?
én a Commander vagyok én
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
practitioner of the forbidden arts of death
én a Commander vagyok én
Snake a lanyka nyomjon egy reget es beszelgessen velunk, egybol tisztazhatna a dolgot és rolad is leszallnanak?!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én a Commander vagyok én
jót röhögtünk rajtad,ennyi... -.-
Kiváncsian várjuk a kifogást!
én a Commander vagyok én
Miért hazudna a srác olyanokat hogy õ az új bnõm meg ilyenek ha nem így lenne? Sokat érne vele....szerintem attól nem lenne boldog hogy itt hülyíti az sg-s népet, de lehet vannak ilyen emberek akko sajnálom õket.
És nagyon szívesen, mint azt már írtam is.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
én a Commander vagyok én