Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
és egyébként is mire lenne nekem jó?asszed jó érzés lenne,mert csak saját magamat csapnám be,és nem lennék tõle keményebbsem,hogy mindenféle csajokról képet teszek be hogy õ a barátnõm,szerintem ezen kicsit gondolkodj el,semmivel sem lenne jobb nekem ha hazudnék,de nem muszály nekem hinni sem...

SNAKE01
és akivel te beszéltél az nem õ volt,szóval,nemtom mire fel oltogatsz engem,az egyik barátnõje használja még rajta kívül,tehát le lehet állni köszi...

SNAKE01
figyelj ide nem hazudtam,és most sem teszem,hagy tudjam márt én jobban mivan,köszi

Eleve nem kellett volna neked hazudozni össze vissza!

én a Commander vagyok én

SNAKE01
hajnalcat köszönöm hogy védtél és nehogy azthidd nem értékelem csak a sok szarság közt nem vettem észre ,de nagyon köszönöm,és sajnálom hogy miattam le naívoztak és butásztak,nem kellett volna miattam :\

Inkább beszéljünk a csajokról! 😊

én a Commander vagyok én

kulabácsi
nem azt mondta h jobban tud mindent, de valszeg több az élettapasztalata....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem teljesen ertek veled egyet de teny valahol igazad van ezt nem vitatom.

"Lehet ez elég hülye példa volt, de látszik, hogy te még a szülõi burokban élsz, és fingod nincs az életrõl!" - erre csak azt tudom mondani nem is ismersz hogy tudsz véleményezni igy mást?!, a masik meg itt nem mindenki 16 eves 😊

3x eves letedre ha tenyleg annyi vagy persze te biztos jobban tudsz mindent, mint én ahogy te mondtad "akinek fingja sincs az eletrol"...

<#wow3>

kulabácsi
nem😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Frosty01
brékinges idõket idézve készült? 😛

practitioner of the forbidden arts of death

kulabácsi
hát vmi olyasmi😄 de kitartó az emberke xD

Téged ezen a logon szarral dobálnak? 😄

én a Commander vagyok én

kulabácsi
most sem vok ilyen, túlreagálod a dolgot

SNAKE01
sajnálom,de tesem ilyen voltál...

SNAKE01
sajnálom,de tesem ilyen voltál...

kulabácsi
most megbántottál😞

SNAKE01
amúgy nagyon nem érdekeltek mit mondtok,én tudom mivan és kész
csak azt sajnálom hogy a sok rendes ember eltûnt,és jöttek helyette a szemét kötekedõs emberek -.-

SNAKE01
és akkor mivan?
mondj már valami konkrétat miért...

kulabácsi
helyes!! de azért a távolság az eléggé zavaró lehet...nekem csak majdnem volt ilyen kapcsolatom, de inkább nem mentünk bele, pedig nekem barátom volt a csaj, de nem láttuk értelmét, mindig azon veszõdni h vajon mit csinál a másik....maradtunk inkább barátok, azóta is nagyon jóban vunk...

Frosty01
neten 😄, felvett msnre, aztán 1szercsak elkezdtünk beszélgetni, és idõvel úgydöntöttem h elmegyek hozzá, személyesen is megismerni 😛, életem egyik legjobb döntése volt ez ^^

kulabácsi
akkor mázlis van😄 hogy ismerted meg?

Frosty01
aham 😊

kulabácsi
de amikor megismerted akkor is ilyen messze lakott?

Frosty01
létezik, de sajna elég tré... nekem van, nagyon szeretem a lányt, 202 km-re vagyunk egymástól, és jóhogy soxor közbejön mindenféle szarság, ráadásul most érettségizek, áá.. kezdek kikészülni 😞

kulabácsi
igazad van!! bár néha megéri rendesnek lenni, ha családról vagy barátokról van szó, de amúgy magában az életben nem éri meg az tuti....

Ez a nem mindenki bukó dolog eléggé elavult. A mai világban már egyszerüen nem éri meg "rendesnek" lenni... egyrészt mindenki azonnal kihasznál, másrészt neked semmi hasznod nem lesz belöle. Gondolj arra, ha versenyezned kellene mondjuk az állásodért egy kollégával... biztos nem lennél vele "rendes", és mindent elkövetnél, hogy ne te legyél munkanélküli. Lehet ez elég hülye példa volt, de látszik, hogy te még a szülõi burokban élsz, és fingod nincs az életrõl!

én a Commander vagyok én

Kontrakcio
inkább ezt kellett volna irnod: "tök mind1 milyen vilagban elunk attol te még lehetsz rendes. Nem?"

de a válaszom mind2 variációra az h: hmm :I ne fárassz a maszlagoddal....

<#smile>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

tök mind1 milyen vilagban elunk attol te még lehetsz bunko. Nem?
es nyugodj meg vannak hozzad hasonlok boven de nem mindenki az csak hogy tudd. 😉
Kontrakcio
mennyit fogyaszt százon? xDD

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

kulabácsi
😄DDDDDDDD
degeci vagy

Itt az én barátnõm, ma ismertem meg, 20000 kilóméterre vagyunk, de már járunk, és õ a barátnõm! Azt mondja, én vagyok az álmopasija!

én a Commander vagyok én

Mit erölködsz hülyegyerek?

Nézed már meg a csajszi msnklub oldalát, és ott az utolsó belépést!
2007-02-22 17:04:29

Ennyit rólad te szerencsétlen idijóta!

én a Commander vagyok én

Kontrakcio
és még annyit fûznék hozzá: sikerüljön, de nem fog (bocs de ez tény) távkapcs nem egy hû modelezési forma... és ha ennyitõl kiakadsz akkor bocs de kapsz majd az élettöl nagyobbakat is...!

kulabácsi
a gyógyszer mellékhatásairól kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét-.-

kulabácsi
ha ennyitõl kikészül az az ó baja....nem mi tehetünk róla...
amúgy énis kívánom h sikerüljön neki, csakhát távkapcsolat nem nagyon létezik....

Kontrakcio
ne próbálj belegázolni a lekivilágomba mert nincs... és ha ennyitõl én bunkó vagyok akkor ÉBRESZTÕ!! jobb ha megszokod mert kutyavilágban élünk!!<#smile>

Frosty01
száljatok már le a témáról... :/ kezd uncsi lenni, meg szegény srác totál kikészül idegileg ^^

te sem vagy egy tapintatos ember, Ugye? Varjunk csak azt hiszem a magad fajtákra szokták mondani hogy bunko
Kontrakcio
mi a baj cukorborsó?<#smile>

kulabácsi
ne legyél ideges

ha van egy nõvere dobj meg az elérhetõségével 😄
SNAKE01
jólvan,sok geci ember,basszátok meg egymást én szerintem bezáratom a topikot is vagy legalábbis nem jövök ide mert,tiszta szemetek vagytok,és nem arra használjátok a topikt amire kellene

szevasztok -.-

Kontrakcio
nekem már +volt... nem nagy szám... és az ágyban ugy mozog mint egy darab fa...<#pias><#smile>

SNAKE01
azért mert hozzá nem mehettünk volna el még,és ebben a nemtúl jó idõben,
nem akartunk sétálgatni,ezért õ jött,és eljöttünk hozzám 😊

es a csaj ment le hozzad?! hogy hogy nem te jottel fel pestre?
SNAKE01
ja és igen ma találkoztunk elõször

SNAKE01
köszönöm szépen,legalább egy rendes ember

barmi is van en kivanom jojjon ossze es legyetek boldogok, tenyleg szep lany csak fiatal nagyon vagy en vagyok tul oreg nem tudom 😄
kulabácsi
😮
aszontad bármirõl