Apple: PowerMac a múlté, Mac Pro a menő

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, elég idétlen megfogalmazás...felkészült cikket olvashattunk.
jointeer
a menõ

köcsög

csak intel,de hamarosan szerintem berakják core 2 a többibe.
Egyébként lenti hozzászolásra szerintem ezt a xenon dual procit ugy a sarki boltba nem veszel.... 😄

Szerintem pár évig maradnak Intelnél. Olyan gyakran nem váltogatnak (Motorola-PPC-Intel-????PPC????) hááát, nem tartom valószínûnek. Most szerintem örülnek, hogy egy közös architektúrán kell versenyezniük.
Super DANTE
A jövõben várható még valami új Apple mac IBM processzorral, vagy már csak Intel alapú verziók lesznek?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Hát jah, az Intel azt csinálja a proci piacon, mint a MS a szoftver piacon. Bár most az Intel beerõsített, míg a MS közröhely tárgya.

De mindjárt jön VALAKI (nevét ki sem merem mondani, arra csak a Jóisten és max. Chuck Norris jogosult ) és megmondja a tutit.

W
iPodot senki nem várt, ez egy fejlesztõi konferencia. Pont ami valószínû volt, azok jelentek meg: MacPro és Leopard néhány újdonsága (vitatható fontossággal rendelkeznek).

Bár a Leoparddal kapcsolatos titkolózást nem tartom véletlennek, kicsit rosszul lehettek Steve-ék, amikor a Vistaban bemutatták a Spotlightot és a Dashboardot valami más néven...Egy kicsit megértem õket.

Az iChat megújítása már idõszerû volt, szerintem marha jó dolgokat lehet vele csinálni, érdemes megnéznetek:
http://www.apple.com/macosx/leopard/ichat.html

A többi asztalkának is itt volt az ideje (linux már legalább 10 éve tudja ezt).
Szerintem elég jól megoldották a portolást is az x86-ra, miközben szépen a Leopardot is fejlesztgetik. Ez sokkal átütõbb erõt sugároz, mint a Vistával szopó MS.
Nem azt mondtam hogy xar csak hogy szerintem nem hiába vesznek egyre többen opteront. Az intelt csak a cég mentalitása miatt sem vennék, de ez az én véleményem(sok helyen már el is vesztette a pert).
bocs, benéztem, csak Core mikroarchitektórát említenek, ennél jobb az Opteron (állítólag). Csak akkor a bemutatón elhangzott és ábrázolt opteronnal szembeni teljesítménykülönbséget nem értem...
Nézd meg az összehasonlító árakat pl. a Dell gépével. Ez még olcsóbb 😊
És ajánlom még figyelmedbe a Core2 architektúra teljesítménytesztjeit is...Egyébként meg nekem a 4db 2 Ghz-s mag teljesítménye is bõven elegendõ lenne. De vannak akik pár százalékon szeretnek lovagolni, hát tessék.
ASUS K8N-DRE Dual ATX két opteronnal szerintem jobban muzsikál
Természetesen én is (mint mindenki) az oprendszer miatt vettem Apple gépet, és ez nem változik ezután sem.
Amíg más volt a hardware addig megértettem hogy miért mondják hogy mekkora király, dehát mostmár bármelyik számtek boltban megvásárolhatod ezeket az elkatrészeket. Max az op rendszer lehet újdonság)
És az össze nagyobb cég IBM, DELL, ...stb Opteron alapokra is épít. Kicsit kezdik elveszíteni a fejlõdés fonalát)))
← ElőzőOldal 3 / 3