How I Met Your Mother (TV)

Oldal 1 / 86Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Persze hogy:) Szar a casting, gyengék a poénok és csak Hulu-n lehet nézni.

[merlinw.org]

How I Met Your Father imdb-n 5.4 áll. Ez se fogja megérni 9 évadot.
//www.youtube.com/embed/rQUpzQ5DTN8
ronihun
<#eljen>
Megpróbálom elfelejteni a másikat, ez jobb emléket hagy a sorozatról legalább :)

...

ProGabe
Kiszivárgott a hivatalos alternatív befejezés. Tökéletes!

http://indavideo.hu/video/how_3

(inda, mert takarítják máshonnan)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stargatelost
Haha, a CBS passzolta a How I Met Your Dadet :D :D :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Falkon
Isten vagy! Köszönöm szépen! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Lebenslangerschicksalsschatz

S08E01

Falkon
Sziasztok!
Melyik évad, melyik részében van, amikor Ted-nek leírja Victoria férje az állomáson, hogy milyen érzés amikor az igazit megtalálod? Pernon játszódik, német szavakkal megtûzdelve.
Elõre is köszi :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

BaliBoy
Sajnos egyezik a véleményünk. Elõször kellett volna jól csinálni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ha már úgy nem emelte ki (másik topicban kiemelte már egyszer):

Ez már itt is volt beszélve akkor, amikor a rész volt. :)
Néhány ember véleménye akkor ilyesmi volt:

rastaman
a nagy felháborodásra való tekintettel utólag gyorsan forgatnak egy másik befejezést, hogy mindenki happy legyen. ennél már nincs lejjebb.

BaliBoy

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BaliBoy
Pont erre a következtetésre jutottam én is anélkül, hogy bármit olvastam volna. Ez a befejezés nagyon nem illett az egész sorozathoz.

csokalaci
David Lee Roth ;)

http://facebook.com/musicleander

ressy14
én is, de így utólag fura, hogy Tracy nem néz ki betegnek és letörtnek.

Dum spiro, spero.

ronihun
Én akkor azt hittem, hogy a Ted anyja halt meg és az õ esküvõjüket hagyja ki, de makes sense.

...

Barney kinek volt beöltözve az Halloweenkor?

eeeeeeh lehet újra kéne nézni ha nem is az egész sorozatot, de legalább ezt az évadot, mert így pár dolog lehet össze fog állni...

ReszegKoldus
a mostaniban
http://www.youtube.com/v/8sJeI9RuSls&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Melyik évadban?

Amúgy most így utólag értettem meg miért könnyezett, szomorodott el Ted a 19. részben a vacsoránál.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ronihun
Nekem a legnagyobb problémám az, hogy az írók ennyire ragaszkodtak a 9 éve megálmodott, meg leforgatott koncepcióhoz. Azért 9 év elteltével szerintem megváltoztathatták volna valamennyire amit akartak. A gyerekekkel felvett jelenet egyszerûen kritikán aluli, úgy beszélnek a halott anyjukról, meg arról hogy az apjuknak inkább túl kéne lépni és robint dugnia, mintha valami vicc lenne az egész. Értem én, hogy akkoriban a sorozat még nem vonultatott fel ilyen drámai elemeket, de pont ez a bajom, hogy annyit változott az elsõ évad óta, hogy el kellett volna hagyni a 9 éves tervet. És nem az Anyjuk halálával van a gondom, hanem hogy beletették, hogy Robinhoz elmegy. Ha lezárták volna úgy, hogy tudjuk az Anya nincs többé, akkor ott lett volna a lehetõség, hogy mindenki elképzelje ezután mi lesz, és elég lett volna ennyi.

...

ressy14
alternatív befejezés, ha valakinek így jobban tetszik:

http://www.youtube.com/v/0caCEG1nH3E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Dum spiro, spero.

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

tigeroo
ja nem, csak sokan írták a fórumokon hogy nem valami szépség.
stargatelost
"és jót is sugall a nézõk felé: ne legyenek magasak a (külsõ) elvárásaink"

Nyilván ízlések, de szerintem Cristin Milioti sokkal sokkal szebb, mint pl. Cobie Smulders. Tehát akkor rosszat sugallnak? :P

Ülepedett kicsit tegnap óta az élmény, de még így is tartom a véleményem: szembeköpték a sorozatot és a nézõket. Ez még a Dexternél is rosszabb volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tigeroo
jó volt ez így. nem feltétlenül boldog vég, de happy end lehet belõle, azt már a jóbarátok amúgy is elsütötte. az élet ilyen.

sokan jöttek vele múltkor hogy az anya nem szép: ilyen az élet. tednek tetszik, és jót is sugall a nézõk felé: ne legyenek magasak a (külsõ) elvárásaink, egy szint után mindegy. meg is kedveltük az anyát

aztán na bumm... az élet errõl szól. nevetés, dráma. szerintem tökéletes volt, bár kicsit valóban sietõs
ressy14
csak derüljön ki az ananász története is :D

amúgy Tracy volt a rúdtáncos is, akivel szívatta a gyerekeket Ted,
Ted és Robin megegyeztek, hogy 40 fölött összeházasodnak, ha mindketten szinglik lesznek
Ted ugyanazt éli át, mint a felesége a volt pasijával, aki meghalt
Ted valszeg az anya halála miatt akart még 45 napot vele tölteni

Dum spiro, spero.

precision
asszem akkor mégis kihagyom az utolsó évadot :)

Bazinga!

[HUN]FaTaL
A HIMYM 9x25-ben pedig 3 hónapot ugrik a sorozat az idõben és Ted szakít Robinnal kettsõzázkilencvennyolcadszor is.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
ezután a How I met your dad...

arról fog szólni, hogy egy nõ mesél a lányának és a végén kiderül, hogy Barney a lány apja...<#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
Nekem se tetszett, elvitték szomorúba a sorozat végét, ami talán nem is lett volna gond, csak a fõ momentumok 5mp es jelenetek voltak. Csalódás :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ressy14
Újranéztem még egyszer és így higgadt fejjel sokkal jobbnak ítélem, mint délután. Kerek egésznek tûnik már.
De a végére kiderült, hogy a magyar címe nagyon nem illik rá.

Ja, és ha az elsõ évadnál elkaszálják, akkor Victoria lett volna az anya, és õt is megölik?

Dum spiro, spero.

Falkon
Nekem tetszett, és nagyon fog hiányozni a sorozat! :(

..wait for it...dary!! :)) LEGENDARY! :)

[HUN]FaTaL
Ilyen elbaszott finálét már régen nem láttam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ebben van igazság, de én sokkal rosszabbra számítottam.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ressy14
a legfurább az egészben, hogy több dolog történt, mint az elmúlt 3 évadban összesen, és így kidolgozatlanok voltak olyan szálak is, amik drámaisága többet ért volna, sokkal többet.

Dum spiro, spero.

Ott a pont :D A témánál maradva szerintem nem volt rossz finálé, ahhoz képest, hogy az évad mennyire szenvedõs volt már, meg a tavalyi is.

Az anya halála szerintem nagyon is kellett, még ha hülyén is oldották meg, Barney szála kicsit gáz volt tényleg, de annak is jó volt a vége a gyerekkel.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ProGabe
Õõõ, inkább az a bajuk, ahogy befejezték.

Nem tudják, milyen az, amikor tényleg szar egy befejezés

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nektek semmi sem jó. Eddig azért sírtatok, hogy vége legyen és most, hogy vége lett, most az a baj ahogy befejezték...

Teljes mértékben csalódott vagyok. Ki se fejtem, mert ez...áh
Értem én, hogy ezt így összerakták és az ok okozati dolgokat...elég is volt. Elsõ 3 évad fasza, a többit soha többet nem akarom látni.

ProGabe
Én aztán eléggé savaztam a sorozatot az elmúlt években, de nekem mégis inkább bejött a lezárás, mint sem.
Értem én a fanyalgókat, hiszen rá lehet azt is aggatni, hogy arcon köpték saját filozófiájukat (pontosabban Ted magáét) a készítõk, de láthattuk, hogy mennyire rámentek a karakterfejlõdésre az utolsó évadokban. Kicsit persze túlzásba is vitték, van, akinek egy perc volt megváltozni...

Szinte természetes volt az is, hogy még így is Barney kapta a legjobb lezárást, annál a bizonyos jelenetnél el is morzsoltam egy könnycseppet, jól összerakták. Õ kapta a legjobb utolsó sort is.

Hiányozni nem fog a sorozat, de innen is köszönet a készítõknek, mert adtak valamit. Sok nevetést, párszor könnyeket, emlékeket.

This was legen...

ressy14
Tényleg hülyeség volt Barney személyiségfejlõdését egy rész pár perce alatt porrá zúzni, még ha a Robinnal való kapcsolata ingatagnak is tûnt, majd pár perc múlva már megint emberi jelleget kreáltak neki a babás jelenetben.
Az anyát kár volt megölni. Kidolgozatlan volt, egyszer csak bumm beteg lesz, és meghal, inkább váltak volna el, vagy a 2. gyerek szülésekor halt volna meg. Az esküvõjük is egy pár másodperces semmi volt.
Oké, hogy a Robinra építették fel az egészet, de ez így már rohadtul irreális volt.
Az elsõ 18 percig okés volt, de utána túl sok mindent sûrítettek bele, túl sok idõbeli ugrálással, ennél még egy unalmas befejezés is jobb lett volna, ahol mindenki boldog.
Az elsõ 3 évad remek, a többi egyszernézõs. A jóbarátok magasan veri, ott a befejezés is elfogadhatóbb volt.
Mindenesetre az elmúlt 6 évemet megszépítette, picit üresek lesznek így a hétkezdetek. Pár klasszikus azért megmarad.

Legen......wait for it...

Dum spiro, spero.

mindenki máshogy látja. szerintem a sorozatnak félig-meddig méltó lezárása volt. nem a nézõk írják a forgatókönyvet...

viszont az anya halálára több hangsúlyt fektethettek volna szerintem, nem csak annyit, hogy a csaj 1 mondatban elintézi, hogy már X éve meghalt... a Barney - Robin dolog is így volt jó szerintem.

stargatelost
BAAAAAZDMEG én ilyet még nem basztam. A készítõk képesek voltak a legundorítóbb módon telibe pisálni, szarni, fosni, hányni a rajongókat ezzel a fináléval. Hú de geci mérges vagyok, ezt nem hiszem el.

Elõször is évadokon át leépítik Barney karakterét, hogy aztán egy varázsütésre visszatérjen régi önmagához. Egy teljes kurva évadot rászentelnek a rohadt Robin Barney esküvõre, erre elválnak.

És a legundorítóbb nem is az, hogy meghalt már az Anya, amikor mesél, mert erre lehetett számítani, voltak elméletek, hanem hogy Robinra vezették ki az úgymond csattanót. Hát ez mi már??? (Mellékesen kurva gáz volt az évekkel ezelõtt leforgatott gyerekek, meg a most leforgatott Ted beszélgetése)

Húúúúúúú de ááááááá <#wilting><#wilting><#wilting><#levele><#levele><#levele>

szabii98
<#wow2>

I met God. She's black

<#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Oldal 1 / 86Következő →