FIFA 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki, hogy a FIFA'07 (PS2) alatti zenéket honnét lehet letölteni?
Kösz
Hogy játszhatok a világklaszikusokkal??? Azt írja ki meg kell szerezni? Hogy kell?Világklaszikus szinten kell játszani, és nyerni de melyik csoportban?<#wow3>#wow3>
A PS3-ban is lesz magyar felirat? <#conf>#conf>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Idõközben sokmindent kipróbáltam és arra jötten rá,hogy a szélsõk nagyon elfáradnak a meccseken és szerintem ez lehet a baj.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Papesz
elõre is kössz.
Már régóta szenvedek a játékosok moráljával pontosabban a két szélsõ védõ és szélsõ középpályás morálja nulla.Már próbáltam módosítani az alakzatot,de nem segített.Mi lehet a megoldás? <#help>#help>
Már régóta szenvedek a játékosok moráljával pontosabban a két szélsõ védõ és szélsõ középpályás morálja nulla.Már próbáltam módosítani az alakzatot,de nem segített.Mi lehet a megoldás?
Valaki segítsen nekem, vettem egy usb-s network adptert,mert ugye network adaptert már nem lehet kapni,csak használtan, és nem tudom beüzemelni, kaptam hozzá egy floppy-t amin egy telepítõ-fájl van...ha valaki tud segíteni nekem ebben, hogy mit is kéne csinálni, akkor írjon nekem, mert jó lenne online-ban fifázni,elõre is köszönöm...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
üdv:roli
xbox360-on van meg a fifa 2007 és nagyon idegesít h valamiért ha multiban játszok haverral akkor az õ kapusa mindig kiszalad ha felé futok és így simán belõhetem a gólt.
De az így van akkor is ha 2-en vagyunk 1 csapatban a gép ellen, ekkor meg a mi kapusunk szalad ki minden ellenfél elé és így mindig kikapunk!
Légyszi segítsen vki lehet-e állítani vmit?
Vagy legalább nyugtassatok meg h nektek is így van-e?
Ui:1playerben ez a hiba nem érzékelhetõ
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nekem vastag ps2-m van...ugy tudom kell hozzá network adapter,de ezt honnan tudom beszerezni?
A slimbe be van építve ugye?<#wow1>#wow1>
Vagy le lehet tölteni valahonnan?
Köszi
Itt a kép:
<#taps>#taps>
Mi úgy szoktuk hogy csak 4-en ülünk össze(helybéliek) és oda-vissza meccses bajnokságot nyomunk!PS2-n,(nekem az van),vagy haverom x-boxán.Csak az a baj hogy boxon nehezebb mert kevesebb a gomb és nem lehet úgy cselezni...<#rinya>#rinya>de azért már az is vágom valamilyen szinten..
Mi minden 7végén megküzdünk egymással.<#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Mennyi lenne az az adapter?
csaó<#integet2>#integet2>
én vagy a Barca-val vagy a MANU-val leszek😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Kétlem, hogy Szombathelyre lemennénk játszani, de azért köszi. És jó játékot! Forza Milan :-)
az a gond, hogy haverokkal lesz és nem biztos, hogy jöhet más is, megkérdezem... amúgy Szombathelyen 2 hét múlva szombaton
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Mike, érdekelne a bajnokság! Hogy lehet bekerülni? Kb. 150 meccset játszottam eddig online.
A csinált játékosok nevét biztos nem fogják kimondani, majd ha az EA beprogramoz téged gyárilag, max. akkor :-)
Ps2-n nem tudom mi kell hozzá mert nekem xboxom van. Ott kell egy nem chippelt xbox vagy talán már a flashel is jo! Pluszban még egy live elõfizu, s még a játék aminek már nem kell eredetinek lennie! Deh nekem még chippelt a boxomom....a neveket meg nem ismeri fel a fifa07 ami alapbol benne van!
gondolok itt a szervezett bajnokságra?<#violent>#violent>
Sajnálnám leselejtezni mert nemrég volt fejcsere 14000-ért!!!Kérdés:ha megcsinálom magam, akkor Faragó mért nem mondja a nevem?
írj
Papesz
Addig nem is megy tovább, amíg nem választasz nyelvet. Eddig hogy játszottál vele? <#nemtudom>#nemtudom>
Papesz
<#rinya>#rinya>
kérlek segítsetek!!