Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik két ragadozó Suchomimus és Allosaurus? Nem teljesen tudom kivenni.
"People walk past a model of a Mosasaurus on the South Bank on October 19, 2015 in London, England. The model dinosaur formed part of the launch of Jurassic World which was released on Blu Ray and DVD today. (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)"
Utoljára szerkesztette: Jrex, 2015.06.29. 22:03:49
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Sajnos az a vörös nő hihetetlenül irritál, meg a 2 gyerek főszereplő is... nem számítok túl sok jóra, de látványosnak látványos lesz, az fix.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
biztos bennem a hiba, de legjobban a zongora (?) ragadott meg.. (:
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.25. 19:32:10
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
és ez a 4. rész nem az első
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Talán a megjelenése, talán a Mercedes lobbistáinak dollárjai gyõzték meg a Jurassic Park negyedik epizódjának készítõit arról, hogy ez a hatkerék-hajtásos terep-Mercedes a filmjükbe való. Például valami egzotikus sziget földútjain menekülnek majd vele az emberhúsra éhes dinók elõl. Erre tökéletes lesz. Fõként, hogy a Universal Pictures nem kevés pénzt áldoz a 2001-es harmadik rész folytatására, így egész biztosan látványos jelenetek jutnak majd neki is."
Tekintve, hogy jóformán egész nap csak egy helyben álldogált. :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Am itt egy érdekes hír: Új faj
Jöhetnek a találgatások, én talán a Carnotaurusra gondoltam,mert ugye az szerepel a regényben is,de nem tudom,hogy aköré hogyan lehetne felépíteni egy egész történetet.