Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mindenkit szeretettelvárunk:
jurassic-park-2013.blogspot.hu
jurassic-park-2013.blogspot.hu
Hirtelen úgy olvastam, hogy "leokádta". <#nyes>#nyes>
Bár lehet, hogy majd a végeredménnyel tényleg azt teszi... <#hehe>#hehe>
Bár lehet, hogy majd a végeredménnyel tényleg azt teszi... <#hehe>#hehe>
Egyébként melyik matricás albumod van meg?
Ha gondolod akkos scannelek be az én matricáim közül ami neked hiányzik,de nekem meg van...
Ha gondolod akkos scannelek be az én matricáim közül ami neked hiányzik,de nekem meg van...
Egyébként ti milyen fajokat szeretnétek látni a 4. részben?
A T-rex és velociraptor, egyértelmû, de én még szeretném újra a Dilophosaurust, meg valami újat, mondjuk a regényben szereplõ Carnotaurust, vagy Metriacanthosaurust
A T-rex és velociraptor, egyértelmû, de én még szeretném újra a Dilophosaurust, meg valami újat, mondjuk a regényben szereplõ Carnotaurust, vagy Metriacanthosaurust
Sajnos még nem szúrhatok be linkeket, pedig ma megjött az angliai csomagom is két Making of... könyvvel. Ha tudok, akkor mutatok képeket :)
Tiszteletem fórumozók! :)
Olvastam, hogy más is hasonló problémákkal küszködik mint én, úgyhogy gondoltam, megpróbálkozok én is vele: én is szeretném a matricás albumomat bõvíteni, vagy egy újat kezdeni (használtan szerváltam évekkel ezelõtt, sajnos viseltes állapotban). De nem csak matricás albumot, minden mást keresek, ami JP :)) Vannak könyveim, képregényeim, dvd-k (hamarosan BD), filmzenék. Ám sosem elég :) Majd most lesz még két remek könyvem is :) Ha van rá igény, tehetek fel a gyûjteményemrõl képet :) Hét éves korom óta vagyok rajongó, de csak a 2000-es évek elejétõl gyûjtöm a cuccokat, és lenne még mit bõven pótolni. Szóval akinek vannak megunt JP-s cuccai, kérem jelentkezzen :)) Játékok egyedül, amelyek annyira nem érdekelnek, max. 1-2 dinó.
Olvastam, hogy más is hasonló problémákkal küszködik mint én, úgyhogy gondoltam, megpróbálkozok én is vele: én is szeretném a matricás albumomat bõvíteni, vagy egy újat kezdeni (használtan szerváltam évekkel ezelõtt, sajnos viseltes állapotban). De nem csak matricás albumot, minden mást keresek, ami JP :)) Vannak könyveim, képregényeim, dvd-k (hamarosan BD), filmzenék. Ám sosem elég :) Majd most lesz még két remek könyvem is :) Ha van rá igény, tehetek fel a gyûjteményemrõl képet :) Hét éves korom óta vagyok rajongó, de csak a 2000-es évek elejétõl gyûjtöm a cuccokat, és lenne még mit bõven pótolni. Szóval akinek vannak megunt JP-s cuccai, kérem jelentkezzen :)) Játékok egyedül, amelyek annyira nem érdekelnek, max. 1-2 dinó.
Míg várjuk a JP4-et, addig ajánlom figyelmetekbe ezt a filmet, hogy ne szenvedjünk Dínó hiányban
Készül a Jurassic Park 4 forgatókönyve
Az Universal Pictures felkérte A majmok bolygója - Lázadás íróit, Rick Jaffat és Amanda Silvert, hogy vessék papírra a Jurassic Park 4. részének forgatókönyvét.
Ha arra gondolunk, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt A majmok bolygója elõzményfilm, akkor minden bizonnyal jó kezekbe került a kissé feledésbe merült dinoszauruszos franchise-ot.
Az még bizonytalan, hogy mikor látnak neki a Jurassic Park 4 munkálatainak, de az biztosnak tûnik, hogy - ezúttal is - Steven Spielberg, Joe Johnston és Kathleen Kennedy dirigálhatja a forgatást, amelyben a hírek szerint Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern és Richard Attenborough is ott lesz.
Az Universal Pictures felkérte A majmok bolygója - Lázadás íróit, Rick Jaffat és Amanda Silvert, hogy vessék papírra a Jurassic Park 4. részének forgatókönyvét.
Ha arra gondolunk, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt A majmok bolygója elõzményfilm, akkor minden bizonnyal jó kezekbe került a kissé feledésbe merült dinoszauruszos franchise-ot.
Az még bizonytalan, hogy mikor látnak neki a Jurassic Park 4 munkálatainak, de az biztosnak tûnik, hogy - ezúttal is - Steven Spielberg, Joe Johnston és Kathleen Kennedy dirigálhatja a forgatást, amelyben a hírek szerint Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern és Richard Attenborough is ott lesz.
BUÉK minden jp rajongonak!!!! :-)
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Egyszerû mért nem lehet tengeri állat:
Mivel ez nem a JP:OG játék, itt csak borostyánokból hoztak létre állatokat. A szúnyogok csak melegvérû állatokat csípnek meg? Szúnyogok sós vízben nem tudnak szaporodni. Továbbá mivel eme tengeri állatok hidegvérûek (gyakorlatilag nem biztos) és alig van megfelelõ pillanat mikor szúnyog megcsíphetné, illetve ahhoz is szerencse kell, hogy gyantába ragadjon, így érthetõ szerintem mért nem igazán lehetnek.
Arról nem is beszélve, hogy a B telephelyen nincs olyan hely ahol eme lényeket tartották volna.
Mivel ez nem a JP:OG játék, itt csak borostyánokból hoztak létre állatokat. A szúnyogok csak melegvérû állatokat csípnek meg? Szúnyogok sós vízben nem tudnak szaporodni. Továbbá mivel eme tengeri állatok hidegvérûek (gyakorlatilag nem biztos) és alig van megfelelõ pillanat mikor szúnyog megcsíphetné, illetve ahhoz is szerencse kell, hogy gyantába ragadjon, így érthetõ szerintem mért nem igazán lehetnek.
Arról nem is beszélve, hogy a B telephelyen nincs olyan hely ahol eme lényeket tartották volna.
Igen ez a videó egy fake,de attól még miért ne szerepelhetne benne vízi dinoszaurusz?
Ok,h közzé tették a fajlistát,de az egyik filmben se szerepelt,csak a regényekben,én olvastam mind2-õt és egyik rész sem követi a regényt,teljesen olyan mint ha nem is az alapján készültek volna a filmek.
még korábban ebben a videóban összegyûjtöttem a regény és a filmbéli állatokat: jp
Ok,h közzé tették a fajlistát,de az egyik filmben se szerepelt,csak a regényekben,én olvastam mind2-õt és egyik rész sem követi a regényt,teljesen olyan mint ha nem is az alapján készültek volna a filmek.
még korábban ebben a videóban összegyûjtöttem a regény és a filmbéli állatokat: jp
az igen a Halálos nyugalom 1989-bõl és valami discovery ismeretterjesztõ film egybemocskolódása :D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
jajj ne már, még a vak is látja, hogy ez Sam Neil valami régebbi filmjébõl egy jelenet, meg valami ismeretterjesztõ dínós cuccból jelenetek, ne fárasszál már...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem mehetnek át a vízi világra mivel sehol sincs említve, hogy lenne vízi állat az InGen listán. Nem beszélve arról, hogy a történet szerint az egész világ tud az állatokról így hivatalossá kellet elvben tenni a faj listát. (bár pl. a Genetikailag módosított spino nem volt rajta)
Továbbá a Pteranodonokat nagy kalitkákban tartották (3 fajta volt) A tengeri állatokat meg ha lenne is akkor a szigetben mesterséges tavakban tartották volna. De ha megnézet a térképet nincs ilyen tó.
2 Dinosaurus van a szigeten mi víz alól támadhat. A két spinosauridea, azt ennyi.
Kicsit ismerõs kend nekem...
Továbbá a Pteranodonokat nagy kalitkákban tartották (3 fajta volt) A tengeri állatokat meg ha lenne is akkor a szigetben mesterséges tavakban tartották volna. De ha megnézet a térképet nincs ilyen tó.
2 Dinosaurus van a szigeten mi víz alól támadhat. A két spinosauridea, azt ennyi.
Kicsit ismerõs kend nekem...
Azt olvasgattam lejjebb hogy ez egy újabb FAN videója, de máshol is olvastam már azt hogy most a vizi világra mennek rá.
Sziasztok,
Én nagyon szeretem a Jurassic Parkot, elég sok mindenem van ami ezzel kapcsolatos :)
Ahh igen lesz JP4 akit érdekel nézze meg egy kis ízelítõ :)
http://www.youtube.com/v/Kajq0RQ2EI0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Én nagyon szeretem a Jurassic Parkot, elég sok mindenem van ami ezzel kapcsolatos :)
Ahh igen lesz JP4 akit érdekel nézze meg egy kis ízelítõ :)
Szia!
Igen érdekel a dolog.
A többit privátba küldtem el.
Köszönöm!
Igen érdekel a dolog.
A többit privátba küldtem el.
Köszönöm!
Ha érdekel a 2 db matricás Jurassic Park lutraalbum (1.rész)odaadom.
Azért van 2, mert egy barátnõm is odaadta az övét, amit ki akart dobni
[email protected]
Azért van 2, mert egy barátnõm is odaadta az övét, amit ki akart dobni
[email protected]
Nekem meg van 2 teljes matricás lutraalbum, benne 1-2 kivételével az összes matricával!!!! Szívesen odaadnám õket, amúltkor már ki is akartam dobni a kukába.....Budapesti vagyok
Sziasztok!
Régen gyûjtöttem a Jurassic Park elsõ részének a matricáit de sajnos nagy részük eltûnt. Egyik régi gyûjtõ társunk Vigyori14 segített egy részét elektronikus úton, illetve régi matrica formájában a rendelkezésemre bocsátani. A kérés csak annyi, hogyha esetleg valakinek megvannak még, akkor szeretném a hiányzó részeket pótolni. Bármilyen segítséget, tanácsot örömmel fogadok.(Próbáltam Vaterán, bolhapiacon,ismerõsöknél, de semmi).
Köszönöm!
Régen gyûjtöttem a Jurassic Park elsõ részének a matricáit de sajnos nagy részük eltûnt. Egyik régi gyûjtõ társunk Vigyori14 segített egy részét elektronikus úton, illetve régi matrica formájában a rendelkezésemre bocsátani. A kérés csak annyi, hogyha esetleg valakinek megvannak még, akkor szeretném a hiányzó részeket pótolni. Bármilyen segítséget, tanácsot örömmel fogadok.(Próbáltam Vaterán, bolhapiacon,ismerõsöknél, de semmi).
Köszönöm!
1. és 3. zenéjére még fáj a fogam, régebben láttam 3.-at vaterán új, fóliás, azt hiszem 1500 Ft-ot kért érte csak aztán elfelejtettem licitálni :/
díszdobozos most épp van fent, ha valakit érdekel
díszdobozos most épp van fent, ha valakit érdekel
Az elsõ rész zenéje Isten király!!!
2 változatban is elérhetõ. Az egyiken, a filmben elhangzott összes zenei részek megtalálhatóak. A másikon a fõbb részek zenéi vannak. Mindkettõ szuper. :)
2 változatban is elérhetõ. Az egyiken, a filmben elhangzott összes zenei részek megtalálhatóak. A másikon a fõbb részek zenéi vannak. Mindkettõ szuper. :)
megvan a trilógia díszdobozban, meg díszdoboz nélkül is, meg a második rész zene cd-je
nekem most ennyi elég :)
nekem most ennyi elég :)
A különbséget sajnos nem tudom, de biztosan sokan rácuppannak a témára.
Én az eredeti gyári filmeket részesítem elõnyben (szeretek igényesen mozizni, fõleg, hogy a DVD meg is fizethetõ) A Blu ray most nagyon drága, de az is le fog menni egyszer és akkor a polcomon lesz ez a gyöngyszem.
Én az eredeti gyári filmeket részesítem elõnyben (szeretek igényesen mozizni, fõleg, hogy a DVD meg is fizethetõ) A Blu ray most nagyon drága, de az is le fog menni egyszer és akkor a polcomon lesz ez a gyöngyszem.
nincs Blu-ray-em :/ egyébként már fent a neten a HDTV verzió, az is tûéles, Blu-ray jobb lesz?
Jurassic Park Blu-ray 2011-ben? <#eljen>#eljen>
Link: http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=106035535573753569238955188
Link: http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=106035535573753569238955188
Nekem van matricás albumom, igaz néhány hiányzik belõle. Meg van külön egy pár matricám, ha érdekel írj privit.
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni! Van olyan rajongó köztetek, akinek megvan az elsõ rész lutra albuma matricákkal vagy matricásan? Bármilyen tanácsot, segítséget örömmel fogadok. Mindenhol kerestem embereket de sajnos nem jártam sikerrel(bolhapiacok, fórumok, vatera, stb.). :((((
Egyébként, király a Jeep!!!!!!!
Köszi!
Szeretném a segítségetek kérni! Van olyan rajongó köztetek, akinek megvan az elsõ rész lutra albuma matricákkal vagy matricásan? Bármilyen tanácsot, segítséget örömmel fogadok. Mindenhol kerestem embereket de sajnos nem jártam sikerrel(bolhapiacok, fórumok, vatera, stb.). :((((
Egyébként, király a Jeep!!!!!!!
Köszi!
Nekem ilyen kocsi kell!,vagy nem hanem inkább az az elektromos zöldes amit a T-rex felborít:)
szerintetek a képregény jobb vagy a film?
Köszi,már kerestem õket.
mondjuk a Jurassic Parktól elvárható minõségû rajzokat vártam volna...
mondjuk a Jurassic Parktól elvárható minõségû rajzokat vártam volna...
új képregény folyamatosan jelenik meg, eddig ezek érhetõk el, ha valaki gondolja esetleg fordíthat
Jurassic Park 01 (2010) (Minutemen - Queen of the Damned).cbr
Jurassic Park 02 (2010) (Minutemen-Queen of the Damned).cbr
Jurassic Park 03 (of 05) (2010) (two covers) (Minutemen-Zombie).cbz
Jurassic Park 04 (2010) (Minutemen-Ungodly Sith).cbr
Jurassic Park 05 (of 05) (2010) (Minutemen-Zombie).cbz
Jurassic Park 01 (2010) (Minutemen - Queen of the Damned).cbr
Jurassic Park 02 (2010) (Minutemen-Queen of the Damned).cbr
Jurassic Park 03 (of 05) (2010) (two covers) (Minutemen-Zombie).cbz
Jurassic Park 04 (2010) (Minutemen-Ungodly Sith).cbr
Jurassic Park 05 (of 05) (2010) (Minutemen-Zombie).cbz