Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtam h sokban eltér a filmtõl, mert Régebben olvastam 1 oldalon ahol össze volt hasonlítva,de ott csak pár dolog van kiemelve,inkább olyat kellett volna csinálni h miben hasonlítanak,mert alig lehet ráismerni a történetre.Igaz 1 része ami nem került bele a filmbe,azt felhasználták a 3.részben(pl a madárház,v a folyós jelenet).
Remélem,ha lesz 4. része nem ilyen véget akarnak neki szánni!!!
SPOILER!
Tudni illik elpusztítják az egész szigetet...
végül nem jött össze a bolt, mert elfelejtettem licitálni vaterán :) na majd legközelebb...
negyedik részrõl én nem tudok infókat, Crichton halála óta leült a dolog
Függetlenség napja 2 viszont lesz :D
Amúgy a Jurassic Park IV-rõl, én is hallottam hogy lesz állítólag.
Én nem örülök neki,lehet jó rendezõ,de inkább térjen vissza a jumanjijához,mert a JP-hoz nem sokat ért...
Vki ezt a díszdobozos kiadást látta mostanában vhol?A netes DVD-üzleteknél már nincs készleten szerepel általában.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
úgyis addig vacakoltak hogy az eredeti színészek már vén trottyok, el se tudnának futni már a velociraptorok elõl.
Totál új szereplõkkel meg amúgy se lenne érdemes a JP nevet továbbvinni.
szerintem odáig jut a dolog hogy majd valami amatõr animációs csapat készít egy folytatást
azt mondják közeledünk ahhoz a korhoz amikor halott vagy megöregedett színészek 3D-s modelljeivel készülnek a filmek
kívánom hogy valaki készítsen így egy szinvonalas alkotást, talán észbekapnak a filmgyártók is hogy nem lehet a rajongókat évtizedekig váratni, semmibevenni
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Michael 66 évesen hunyt el, hosszú idõ óta küzdött a rákkal, de a családtagok szerint váratlanul jött a halál. Az író felesége szûk körû temetést tervez, de a részletekrõl nem hajlandóak további információt közölni."
megdöbbentett a hír, fõleg hogy épp olvasom a könyvét
Sam Neill és Alessandro Nivola (Billy) nem
de annyi idõ eltelt, semmi se biztos
most megszólították Jeff Goldblum-ot, ha megkeresik akkor "talán" tud rá idõt szakítani
ennyi bizonytalanságot...
Indiana Jones már dvd-n is kijött, nem arról volt szó hogy forgatás utána már hallunk valamit a JP4-rõl?
ez a csönd a legrosszabb, ezek a hírek pedig csak az idegeket csigázzák <#szomoru1>#szomoru1>
OFF vége.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
azt tudni kell, hogy az a bolygó a predátoroknak tradícionális vadász hely volt. csak éppen az emberek maguk izlésére kicsit megváltoztatták, olyan vadász paradicsommá amien nekik kellet.
azt nem írják le, hogy megölték-e végül a rexet vagy sem. predátor ldalról az a vonatkoztatás hogy igen, az emberi oldalról az hogy nem.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.