Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
Multhét pénteken kivettem a könyvtárból az Öslényparkot,és ma fejeztem be.Szerencse h nem így filmesítették meg,mert nem tetszik,fõleg a vége nem!
Tudtam h sokban eltér a filmtõl, mert Régebben olvastam 1 oldalon ahol össze volt hasonlítva,de ott csak pár dolog van kiemelve,inkább olyat kellett volna csinálni h miben hasonlítanak,mert alig lehet ráismerni a történetre.Igaz 1 része ami nem került bele a filmbe,azt felhasználták a 3.részben(pl a madárház,v a folyós jelenet).
Remélem,ha lesz 4. része nem ilyen véget akarnak neki szánni!!!
SPOILER!
Tudni illik elpusztítják az egész szigetet...

Desiderata
kalandjáték lesz,amit meg lehet jóra is csinálni és gagyira is, reménykedjünk, honosítani is kéne ha jó, magyar felirat és házi szinkron

végül nem jött össze a bolt, mert elfelejtettem licitálni vaterán :) na majd legközelebb...

negyedik részrõl én nem tudok infókat, Crichton halála óta leült a dolog
reméljük hogy jó is lesz.... , meg az a játék is jó lesz de az nem oan lesz hogy saját parkot építeni?? és amugy a grafikája reméljük hogy nagyon faxa lesz ...

oska reméljük, sikerül! és amugy nagy Jurassic Park imádó vagyok!!! <#eljen><#gonosz1><#vigyor3> gondolom te is és télleg jó lenne ha készülne egy 4. rész is ugy néz ki hogy fog,

Desiderata
én benne vagyok, most akarom bõvíteni a gyûjteményemet, ha sikerül a bolt majd linkelem...
mért nem írtok gyakrabban egész jól el lehet beszélgetni pedig!!!!!!!!

hát reméljük, hogy komoly lesz!!!!!!!!! a játék mert azért az elvárás! D::D:D:<#gonosz1><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Desiderata
valahonnan elérhetõ a képregény?
Desiderata
Jurassic Park játékok készülnek, még idén megjelenik az elsõ, remélem nem lesz gyerekes
http://kasyfilm.buzz.hu/archives/2010/03/27/Jurassic_Park_kepregeny/
Egy jó hírhttp://kasyfilm.buzz.hu/archives/2010/03/27/Jurassic_Park_kepregeny/remélem ez végre új irányba viszi el a történetet!!!!!<#eljen><#vigyor3><#wave>
Egy jó hír:http://kasyfilm.buzz.hu/archives/2010/03/27/Jurassic_Park_kepregeny/remélem ez végre új irányba viszi el a történetet<#eljen><#vigyor3><#vigyor2>!!!!!!
szerintem király lesZ! remélem is! és lehet h lesznek benne tengeri dínók is :D meg persze minden! :D

Jrex
Jrex
Azt h azóta jött olyan hír ami megcáfolta.

triplet
Én úgy hallottam hogy mivel az író Michael Crichton meghalt, ezért nem lesz 4. rész. errõl mit tudtok?

Jrex
A godzillát rajzfilmben folytatták,de am tényleg lehetne 2. része.

zoliii
Ennyi erõvel lehetne, Godzilla 2 is. A végén maradt egy tojás a filmben :D
Függetlenség napja 2 viszont lesz :D
Amúgy a Jurassic Park IV-rõl, én is hallottam hogy lesz állítólag.

Jrex
Joe Johnston akarja rendezni a JP4-et.....
Én nem örülök neki,lehet jó rendezõ,de inkább térjen vissza a jumanjijához,mert a JP-hoz nem sokat ért...

Üdv!

Vki ezt a díszdobozos kiadást látta mostanában vhol?A netes DVD-üzleteknél már nincs készleten szerepel általában.

Legend Killer
engedd meg, h figyelmedbe ajánljak1finom bannt :D. nekem is küldté privit, gondolom máshova is betetted a linked. reklámér bann jár itt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

áh, akkor változtassák meg a nevet és valamelyik stúdió forgasson már dinoszauruszos filmeket pls!
úgyis addig vacakoltak hogy az eredeti színészek már vén trottyok, el se tudnának futni már a velociraptorok elõl.
Totál új szereplõkkel meg amúgy se lenne érdemes a JP nevet továbbvinni.

szerintem odáig jut a dolog hogy majd valami amatõr animációs csapat készít egy folytatást
azt mondják közeledünk ahhoz a korhoz amikor halott vagy megöregedett színészek 3D-s modelljeivel készülnek a filmek
kívánom hogy valaki készítsen így egy szinvonalas alkotást, talán észbekapnak a filmgyártók is hogy nem lehet a rajongókat évtizedekig váratni, semmibevenni

Jrex
Ez nem mentség!

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Legend Killer
az is jó lenne sztem :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ha én rendezem az inkább dokumentum film lenne sok vérrel :p

Legend Killer
rendezd te a filmet :DDDDDDDDDDD. és vegyél a pénzbõl nekem Karácsonyra xbox 360-t :D.

valóság hûség 0... mint mindig.

Meghalt Michael Crichton az Õslénypark írója.

"Michael 66 évesen hunyt el, hosszú idõ óta küzdött a rákkal, de a családtagok szerint váratlanul jött a halál. Az író felesége szûk körû temetést tervez, de a részletekrõl nem hajlandóak további információt közölni."

megdöbbentett a hír, fõleg hogy épp olvasom a könyvét

Desiderata
http://www.youtube.com/v/OFZBz3ZiQbk
tehát: Laura Dern vállalná a következõ részt
Sam Neill és Alessandro Nivola (Billy) nem
de annyi idõ eltelt, semmi se biztos

most megszólították Jeff Goldblum-ot, ha megkeresik akkor "talán" tud rá idõt szakítani

ennyi bizonytalanságot...
Indiana Jones már dvd-n is kijött, nem arról volt szó hogy forgatás utána már hallunk valamit a JP4-rõl?
ez a csönd a legrosszabb, ezek a hírek pedig csak az idegeket csigázzák <#szomoru1>

Legend Killer
:D

Jrex
Tom h nincs film belõle, arra gondoltam h ha pdf fájlban is meglenne átküldhetnéd :)

nem igazán. volt ott jó pár tapasztalt harcos.

EnZsolt
Elég lesz az Off-ból, de maradjunk annyiban, hogy a tucat Predator tapasztalatlan harcos volt, aki 3-4 háttérben állt, az meg azért volt ott, ha rosszra fordul a dolog, akkor simán leverjék a dínót. A plazmakarabélyt nem vetik be a királynõ ellen, mivel élve kell nekik, csak rettegésben tartják és a sima "herék" ellen vetik be, akik a királynõt akarják védeni. Szóval elhiheted, hogy lazán legyõzik a T-rexet, ha akarják :)

OFF vége.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

nem. kb. egy tucat predátor volt ott. ebbõl 3-4 háttérben állt, plazmakarabéllyal (ezt csak alien királynõk elfogásánál használják, ergó T-rex = alien királynõ)) A többiek közelharci fegyverekkel próbálták megölni.

azt tudni kell, hogy az a bolygó a predátoroknak tradícionális vadász hely volt. csak éppen az emberek maguk izlésére kicsit megváltoztatták, olyan vadász paradicsommá amien nekik kellet.

azt nem írják le, hogy megölték-e végül a rexet vagy sem. predátor ldalról az a vonatkoztatás hogy igen, az emberi oldalról az hogy nem.

EnZsolt
De miért nem tudták kinyírni? Mert tapasztalatlan vadászok voltak és mert nem használhattak plazmavetõt. :D

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

az AvP Vadászok bolygója a könyvtriológia utolsó könyve. igen. könyvben (ezekbõl a könyvekbõl nincs film)

mama2
Apropó könyv: Nekem meg volt a Jurassic Park könyv és kurvajó volt(az elsõ rész, a többi rész könyv változatát nem tudom hol szerezhetném meg Magyarországon)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Jrex
Könyvbe van meg neked?

annyira nem dínó de van benne egy T-rex: Aliens vs. Predator: Vadászok bolygólya. (kb. öt oldal szól a T-rexrõl, meg a vele küzdõ tucatnyi predátorrol... eh nem bírták kinyírni)

Legend Killer
én azt megnéztem! :) és jó volt, ki is írtam dévédére és nem a nemi élet miatt teccett<#idiota><#hehe>, érdekel minden, ami dinoszaurusz téma.

Amúgy "Dinoszauruszok, a föld urai" a magyar<#vigyor3> címe!
Jrex
Az igaz.

<#wow2><#sir>

Az Ösvilági kaland címû film valahol a határon van. De tényleg sokkal reálisabb mint a Walking with Dinosaurs.

ezek mikezek? dokumentum vagy kalandfilmek?