Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az õsvilági kaland-ban több a realizmus.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tegnap 19:38 | privát | galéria | válasz erre | #1583
még a forgatást sem kezdték el.
Válasz 'NOOORBUZ15' üzenetére (#1582)
Ha már nem tudod, mit tegyél, akkor két dologban bízhatsz: az Istenben és a barátaidban."
és te láttadmá :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a gyerekszereplõket is nagyon eltalálták:D meg jó poénok voltak benne:D
Itt a múvi, ha ezt megszerzi nekem vki, nagyon thanks!!!! :D Ezzel zúztuk mindannyian sztem anno a játéktermekbe és, ah vki tudja tán, h van-e pc-n és hol, az írjon privit, v írja be ide :D.
szerintem barchio saurus akarna lenni, csak fatálisan másmien a testfelépítése
áljon meg a menet! a harmadik sauropoda nem brachiosaurus! a nyak és test találkozását nézzétek
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Pteranodon longiceps egy mesterséges variánsa, mely agrszívebb és erõsebb, mint a sima Pteranodon longiceps, illetve rendelkedik fogakkal.
ki elösszõr körül írta? akkor mama2 dobhat
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!