Xbox 360 Live Gamertag lista

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!!

Nem tud vki mondani valamit egy olyan gondra h xbox vs router? pppoe-m van és ha modemet kötöm rá simán akkor van net, ha routert akkor nincs...beállítottam mindent amit lehet (ip,mask...) de semmi

Gamertag Lal666ler
játék: Far cry 2 szigorúan és kegyetlenül
Sinyo70
Ha esetleg valaki szeretne online INGYEN játszani akkor arra is van lehetõség Lan ban ONLINE kapcsolodni !!Csak legyen egy routered és egy bekapcsolt pc !
A részletekrõl itt !!

http://cod4xboxgamers.elivepage.com -nem csak cod játékosoknak!,ha megakarsz ismerni mégtöbb magyart x-live on
TOMSILENT
Sziasztok! Szeretnélek megkérni titeket hogy akinek van kedve velem nyomulni az alábbi játékokkal akkor az fel vehet:.
COD 3
MOH Airborne
AA 3
BF2:MC
PGR 3

gamertagom:. ExemptGrunter

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Sziasztok!
-Call of Duty:World at war
-Grand Theft Auto IV
-Need Fory Speed:Carbon
-Need For Speed:Most wanted
-Gears Of Wars

Ezekkel szoktam liveon játszoatni :)
Akik szeretnének velem játszani az jelöljön be(gamertagom): Zen0 (nulla van a végén :P)
Sziasztok!
World at wart nyomom,szeretnék kitartó játékostársakat :)
Gamertag:Spanqli
Hello!
Gamertag.: SlickSlyT
Vegyetek fel ha akartok.
Mostanában ezekkel szoktam játszani.:Saints Row 1-2,GTAIV,NBA street: Homecourt,Far cry 2.
Sziasztok vegyetek fel nyugodtan Gamertag: internorby
CoD 4-5, GTA IV játékosok vegyenek fel: Legrant91
ajem kisa
Hello!
Gamertag: KisaHUN
van par jatekom, bar idom csak jovohettol lesz, vegyetek fel ha...

Cod 4,Saints Row 1-2, illetve PGR 3 gamertag: Swat4001
Inferno
:D istenem....(erõsen nem ajánlatos végre hajtani)

PS3/X360 user: Infernohun

nekem is volt ilyen.az a lényeg vegyed ki a cd a gépbõl,
tekerd be két törölközõvel és indítsd el a gépet míd le nem áll,
és próbáld addg mig nem lesz jó.de azis lehet hogy még
jobban tönkremegy.
sok szerencsét hozzá nekem bejött.

gamertag:markidlive

PoisonChihuahua
Ki lehet kapcsolni, így LIVE-ra nem jelentkezik be automatikusan. Xbox Guide gonbot lenyomva a "kismenü"-ben (Settings) van valahol, keresd meg.
Bogyi007
Hun Bogyi007

Aki gondolja nyugodtan felvehet. Gears of War, Burnout Paradise Ultimate Box, Pgr4 bármikor mehet. :D

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bocs hogy ide írok de ha esetleg valakinek lenne ötlete az alábbi problémára kérem írjon!
Az xbox a játék elindítása után kb két perc múlva megáll nem pörgeti tovább a lemezt!Mi lehet ennek az oka???
Ula78
Üdv.
Attól hogy kihúzom a kábelt, még panaszkodik hogy nem tud a LIVE-ra menni, de ha olyan profil van ami nincs beregisztrálva, akkor meg sem próbál fellépni a LIVE-ra.

sziasztok.aki akar halo 3 ,vagy far cry 2-ni az jelöljön.

Inferno
Ki húzod a gépböl a net kábelt ? :P

PS3/X360 user: Infernohun

Ula78
Üdv.
Én be vagyok regelve Live-ra, de ezt meg akarom szüntetni, hogy ne akarjon csatlakozni mikor belépek a profilommal.
Meg lehet ezt oldani anélkül, hogy törölném a profilt?
Köszönöm.

Victor1103
Victor881103

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

chilios
whiter866
koryne
kilencnad

Szívesen játszanék Halo3-at, Castle Crashers-t, Bionic Commando-t, SoulCalibur IV-et, esetleg Forzát (ebben ölég béna vagyok :P)

Xbox Live gamertag: kilencnad

UoNokedli
proxim86

Nyugodtan vegyetek fel!

Origin: ProXim86 (FIFA15)

Tiger99
Üdv!
Engem is nyugodtan vegyetek fel!
Joni99Vi

Xbox live nick:Joni99Vi

sziasztok
Gyureszkah
vegyetek fel :D

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Sziasztok:
ocsiHU
<#wave>
Lunatic83
GamerTag: Lunatic HUN

Xbox Live: Lunatic HUN

AltairFromAcre
Akarom mondani 1 évre nem egy hónapra:D

AltairFromAcre
Üdv ismét:D Lejárt az egy hónapom, bannolás miatt meg nem fogom befizetni a 14 rongyot az egy hónapra, így új Gamertagom: xxxAtisskxxx aki akar vegyen fel, van jópár játékom, azzal nem lesz gond! pl:C.O.D wordl at war, fifa09, pes09, need for speed undercower.....

Figliar
hello,
GamerTag: deaneboj

sok játékom van, ha akarsz vegyél fel

Aki szeret a cod5-tel nyomulni multiban....fel vehet......jó lenne magyarokkal nyomni......KADAR HUN
AltairFromAcre
Sziasztok! Új vagyok még a live-on, és egy ismim sincs. Ha valaki gondolja vegyen fel és játszhatunk egy jót! Gamertag: xxxbugylixxx Autós,fps,fifa,stb..................

Mollaka
gamertag: Mollaka

Mollaka
nem elég az email cím, annak egy Live ID-nak kell lennie, egy hotmail cím az már egy Live ID, de ha az email címedet nem regisztráltad a rendszerbe, a http://account.live.com -on meg tudod tenni.

sziasztok!
szeretnék segítséget kérni tõletek ,a x-box live-be szeretnék regisztrálni ,de sajnos nem igazán tudok mert a e-mail címet nem fogadja el rendszer!
Ha valki tudna segíteni azt megköszönném!!

Okami Amaterasu
elfelejtettem privibe deh azért remélem meg érti akinek szántam.d

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
Okami öccse vok én xboxozom szombaton ként rendeszeresen össze ülünk egy egész estés system link partyra..általába 4 gépet kötünk össze aból kettõ warezos kettõ nem !és a két warezosd gépbe rendesen warezos játék is van ...deh rendesen tudunk játszani minden tökéletes..:)

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Vegas 2 re terrorist hunt ra bármikor kapható vagyok! Hetente többször is toljuk haverral esténként, akit érdekel csatlakozzon hozzánk!

Live gamertag:Pjaygee1423

subversal82
team fortress, néha forza 2, gta IV
ps2slim
Vegyetek fel: SaneCornet gta-zok halo-zok forzá-zok

Xbox 4 Life

trogerzsiger
Puoesz, vegyetek fel gyerekek :-) SZombaton vissza is tudok igazolni minden este olyan gta4 partik vannak :-) minimum vagyunk 7-8-an

Sziasztok! Itt olvasgatom a warez gamekrõl a hozzászólásokat.Sajna engem is bannoltak anno de vettem még egy gépet igy lehet nyomulni.DE!!!Rettegek attól hogy most meg hogy nincs hivatalos live Mo-n ezért fognak egyszer letiltani.Flashalt géppel nem is mernék felmenni.Elöbb vagy utóbb de kiszúrnak.Nem érdemes kockáztatni.Kérdésem lenne!Összekötöttem a 2 gépet fel is ismerték egymást de amikor inditanám a játékot akkor csak egy sötét képernyõ jelenik meg.Hozzá kell tennem ugye hogy az egyik játék másolt a másik eredeti.Ez lehet a baj?Ha valaki már csinált systemlinket az kérem irjon. Köszi:zsolti360
ps2slim
Valaki nem jön Gta IV-ben co-op-ozni?

Xbox 4 Life

ps2slim
Gamertag: SaneCornet

Kedvencek: fps,autós

Xbox 4 Life

FoToS I HuN Gamertag :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

bexinho
esetleg vmi fifa ligát nem tud vki?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/