Xbox 360 Live Gamertag lista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nfs pro street!, pgr4 fifa esetleg cod!
Xbox360,PSP
Fifa 2008
Játékok (egyenlõre) PGR3, Forza2, WWE Smackdown vs Raw 2007.
gamertag: kenobita
Játsszál eredetivel!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De mindegy én már leszámoltam ezzel a gépel ilyen szempontból.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Na most pontossan ilyennek kell lenni,nem tudja valaki? Mert az én hibakódom csak hasonlit rá,de Live-ra nem megy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Flashelt 360-ommal hogy tudok LIVE-ra regisztrálni?Valamiért nem enged be,pedig minden test confirmed...
játékokkal játszani nyugodtan adjon hozzá a Live listájához. Igazából majdnem minden stílust csípek, kivéve a sportjátékok (foci, stb).
Gamertagom ugyanez (Zippofcy)
Már vagyunk páran, szóval akkor is adj hozzá nyugodtan ha még nincs kivel játszanod a fent említett stílusokban.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Gamertag: zozo76hun
Vegyetek fel! :)
Gamertagom: Tomi155
Vegyetek fel létszi.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
[email protected]
Aki tud live kártyát az mondjam ár meg hol vehetek mert nem találok sehol :(
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Pár napja vettem boxot,és most regeltem a Live-ra!
Aki gondol vegyen fel :)
gamertag :freak86hun
<#integet2>#integet2>
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
másolt játékokkal lehet live!-on jáccani.
milyen sebességû neted van?mert lehet azért nem tud kapcsolódni mert kevés neki az net sebessége
Ha kiírt játékokkal akarsz jáccani sztem próbálozz az x-link kai evolution VII-el.Live!-on csak eredeti játékokkal tudsz jáccani.
Nekem lenne egy kérdésem... Én ma regltem magam live on.. És nem tudom, hogy lehet e másolt játékokkal játszani. Fogalmam sincs hogy. Eddig a fifát meg a Gears Of Wart. eddig egyiknél sem sikerült játszani. A GOW nál megtalálja a servereket, de kapcsolódni nem tud, mert mindig azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat. ez most azért van mert másolt játékkal próbálkozom? nagyon megköszönném, ha tudnátok valami hasznos infót mondani.. elõre is köszi. üdv
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ms-pontjaid vannak occo forintért?
THX.
amit itt írtam, add tovább friend-jeidnek is....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.