Parkour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rhazid
újabb? már ezer éve fenn van a netem de amúgy nem rossz

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Újabb Parkour-os film!!

Olcsóvér
nem volt rossz néztem a gyereketegy rundel helybõl meg se kottyanneki még mindig gondolkodok hogy a rákba csinájja

Acer Aspire one

NeverwinterKING
egyedül érzed magad aztán egy csomóan lennétek.:DDnem bay. de az ilyen azért is jó mert lehet új haverokat szerezni .

\"You are fucking crazy people!\"

rhazid
igazad van én se mennék ilyenre mert tök egyedül érezném magam mert senkit nem ismerek és úgy nem is menne de egyben kiváncsi lennék rá ha lenne valami ismerösöm ott akor lehet mennék

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

SNAKE01
akkor menjél

Olcsóvér
megéri elmenni nézztek új feelingû ttr

Acer Aspire one

SNAKE01
nem szeretem a nagy tömeget,meghát a tudásom sem akkora hogy ilyeneken résztvegyek,inkább fejlesztjük magunkat a klánommal még egy darabig...

Olcsóvér
hétfõn parkour találkozó moszkva tér
fél 10 és 10 között

Acer Aspire one

SNAKE01
no flame -.-

NeverwinterKING
:D na látod akkor minek szólod le a gyereket? na de mindegy

SNAKE01
jaj ebbe most ne menjünk bele annyi mindent bele lehet vinni,kár ezen témázni szvsz...

NeverwinterKING
amugy a kis srácnak(rhazid) volt némi igaza a capoirában vannak némi elemek amiket be lehet venni a pkba.

SNAKE01
hát keresni kell,az ember feltalálja amúgy magát,és mindenhol vannak jó helyek

Aquir
És gondolom nem mindenhol lehet jól nyomni ugye? mivel csak ott lehet csinálni ahol vannak megmászható dolgok... és egyes városokban nincsenek mindig olyan helyek ami jó erre...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SNAKE01
igen

Aquir
ez az amit csak városban lehet nyomni, legalábbis tereptárgyakkal, összevissza akrobatikus ugrások, mászás stb ugye?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SNAKE01
igen

rhazid

amúgy te csak Kecskeméten nyomod?

SNAKE01
jó,ne flémeljünk

rhazid
jó de akkor is mondtam hogy egy nagyon picit és nem úgy hogy totál ugyanaz a kettö

SNAKE01
hát elég nagy ostobaságot mondtál ezért tettem...

rhazid
de tudom h mi az a parkour lehet nem volt igazam és nem is parkourozok de attól még nem kell leflémelni egyböl

SNAKE01
7 hónap körül

Olcsóvér
ki mennyi ideje nyomja?

Acer Aspire one

SNAKE01
énis ezen akadtam ki,ez a gyerek szvsz asse tudja mi az a parkour! -.-
<én csak tudom,hiszen csinálom...>

zsolesz92
A capoira egy harcmûvésazet, amiben táncos elemek vannak! Azért mert pl a pillangórugást levegõbe csinálják, egyáltalán nem hasonlít

SNAKE01
hasonlít a capoira a pk-ra?<#szomoru1>
lolmár -.-

rhazid
éppen tegnap gondolgodtam azon h jó lenne megkérdezni a tesi tanáromat h tud-e vmi helyet ahol lehetne pk-zni és vannak mások is amúgy a sulimban csomóan járnak capoirazni ami egy naon picit hasonlít a pk-ra de nem merem öket megkérdezni mert mind nagyok <#szomoru1>

NeverwinterKING
nem régóta de nem is megy annyira mint spanoknak :D õk már tényleg pkznak szal az már szint én csak téblábólok egykét trükk az csók. de oksa fel veszlek. már meg is történt.azt dumálunk.

de a legjobb tanulási lehetõségek az ha terembe kezded mi ia ott kezdtük szaltó meg ilyesmi. ott nem törik ki a nyakad :D és az nagy szempont :D meg ha videokat nézel onnan less pár trükköt.és gyakorold vagy csak zimplán találj ki egy párat. ez a legjobb a pkban h szabad. bármit csinálhatsz.:D

messze vagy! Egyébként te mióta nyomod?? Adhatnál majd tanácsokat.
Msn?? [email protected] vegyél fel

NeverwinterKING
hááát nemtom én néha szfváron vagyok és szúrom. most h jön a nyár sztem többet fogok menni. már elég régen voltam sajnaaaaaaaa<#szomoru1>

És Békéscsabán??
Mert ha valaki keni akkor segíthetne.A nyári szünet idején.Átmennék.
Csak mert mostt volt egy balesetem és 1 hónap pihi van!

NeverwinterKING
nem

Valaki ûzi ezt a sportot orosházán???

Olcsóvér
jaja köszi:)

Acer Aspire one

rhazid
igen van MSN címem elküldjem privátba?

Olcsóvér
van msn-d?

Acer Aspire one

Olcsóvér
az vegy bandatag takács valaki

Acer Aspire one

rhazid
nem ismerem mér ki vagy mi az?

Olcsóvér
?

Acer Aspire one

Olcsóvér
ismered a Taki-t

Acer Aspire one

Olcsóvér
ismered a Taki-t

Acer Aspire one

Olcsóvér
jaja
csepel

Acer Aspire one

Olcsóvér
jaja
csepel

Acer Aspire one

rhazid
igen van mért te is budapest környéken élsz?

Olcsóvér
van msn-d?

Acer Aspire one

rhazid
hát én leginkább semerre de ha naon keresel akkor meg találsz a 13-kerben bp-ön

Olcsóvér
na csáztok rhazid hol merre szoktál vanni?:D

Acer Aspire one