Parkour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
ha valakit jobban érdekel:www.parkour.lap.hu
ez egy jó ki oldal,vidoval stb.

\"You are fucking crazy people!\"

rhazid
hát igen :) de nem is azér hanem mert egyedül mégse az igazi

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

toysoldier
:DDD

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

zsolesz92
Gyõrben illetve közelében lakik valaki aki akar ugrálni?:D

Na igen, egyedül ugrálni felér egy ideggondozó-beutalóval. :)

rhazid
ez nagyon jó dolog csak az a baj h nincs kivel csinálni van valakinek kedve együtt nyomulni velem vagy valami?(nem vaok túl profi<#vigyor2>)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Olcsóvér
na ma gykoroltam siker talpamra érkeztem<#mf1><#vigyor2><#worship>

Acer Aspire one

Nekem sajna az elsõ szaltókísérletem a "fáradt tehén az aknamezõn" kategóriába tartozott, de legalább senki sem látta :)

Olcsóvér
kezdõ vok bár... már azt se mondhatnám egy kicsi szaltóval kezdtem
asztán olyat estem a hátamra

Acer Aspire one

Sheke
trükkök és idõk:Damennyi alatt trüknek számít ha az alatt csinálod akkor nem trükk cska tréning:D

Le Parkour

Haly!
Kéne egy kis segitség hogy ezek mit jelentenek:
Running - 20 Minutes, Three Times Each Week
Sit-Ups - 5 Reps of 30 ( But you can start by doing a series of 10 )
Flexions - 3 Reps of 10
Position a Chair Against Wall - 3 Reps of 1 Minute
Walking With Knees to Chest - 2 Bursts Of About 30 Metres
Hopping - Twice For Each Leg Across 20 Metres
Arm Hang - Four Reps Of 30 Seconds
Quadrupedie - Four Reps of 20 Metres
Gainages - Balance Against A Wall For 4 Reps of 20 Seconds And Hold
PK Circuit Training - Create A Circuit In Which You Can Do The Following
Base Movements : ( Landing From Height, Cat Jump, Roll, Precision Jump )
Elöre is köszi:)
Sheke
beztos

Le Parkour

odex
te olyan csúnya vagy hogy amikor megszülettél az orvos is csúzlival etetett! te olyan csúnya vagy hogy amikor megszülettél az orvos elõbb felsírt mint te! te olyan csúnya vagy hogy amikor megszülettél a paphoz is péklapáttal vittek! te olyan csúnya vagy hogy a papis vizipisztolyal keresztelt meg! te olyan paraszt vagy hogy még az oviba is szalonna volt a jeled! te olyan csúnya vagy hogy amikor lementél a bányába feljött a szén! megfejellek mint kishableány a koralzátonyt! szét téplek mint etióp gyerek a segély csomagot!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Shadowkiller
Az Adidas befejlesztett csak sehonnan nem tok egyenlõre szerezni!
http://www.press.adidas.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-151/

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Aki kezdõ és nem erõs felépítésû annak semmiképpen sem ajánlom hogy nekiálljon keményen kondizni mert a konditermi folyamatos erõsítés izmot fainul növel csak elkezdenek bekötõdni az izületek inak (persze lehet nyújtani meg ilyesmi de tényleg nem szabad eltúlozni mert itt lényeges az izületek inak kellõ rugalmassága lazasága- amúgy ez a bekötödés ez nem rossz értelemben van ez sok kondizásnál természetes)! Én személy szerint 115 kiló vagyok (túlsúlyos és nem szin izom de azért van erõ a fedés alatt) én a már lentebb említett tréning-et fogom kezdésképp igénybe venni némi kiegészítéssel (ettõl talán még fogyás is megindul) és közben szép lassan gyurok rá a látványos technikák elsajátítására! Jóéjt mindenkinek! :D

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

SNAKE01
:DDD

Igen. abba kellene hagynom a gép elõtti lustulást.

(vagy vennem kellene egy PDA-t, amellyel futás közben is lehet netezni.)

Shadowkiller
Hát azt pedig sztem minimumnak lehet venni!! úgyanúgy ahogy minden mást itt! De én sztem elkezdem ezzel szépen lassan alakul ez majd! Csak ott va az a pár cucc amibe nem teljesen vagyok tuti?!

Nekem a heti 3 húszperces futástól is végem lenne...

Shadowkiller
Na látom van itt egy-két hozzászóló aki azt állítja ért a dolgokhoz! Légyszi akkor segítsetek egy két dologban mert van az alaptréningben egy két rész amit nem teljesen értettem hogy mit takar. Remélem ti értetek mindent! :D

Running - 20 Minutes, Three Times Each Week
Sit-Ups - 5 Reps of 30 ( But you can start by doing a series of 10 )
Flexions - 3 Reps of 10
Position a Chair Against Wall - 3 Reps of 1 Minute
Walking With Knees to Chest - 2 Bursts Of About 30 Metres
Hopping - Twice For Each Leg Across 20 Metres
Arm Hang - Four Reps Of 30 Seconds
Quadrupedie - Four Reps of 20 Metres
Gainages - Balance Against A Wall For 4 Reps of 20 Seconds And Hold
PK Circuit Training - Create A Circuit In Which You Can Do The Following
Base Movements : ( Landing From Height, Cat Jump, Roll, Precision Jump )

Forrás: http://parkour.com/pk/training.htm
A másik alapító tag Sebastian Foucan oldala!

Sheke
de komolyan

Le Parkour

odex
te meg a sport... inkább te meg a kolbász :D én is sportolok discoban nagyon sokat táncolok és már szinte megszakad a lábam :D

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Értelemszerûen Ötödik Lajosnak :)

Sheke
am. nem teszem az ayam csak legalább sportolok valamit

Le Parkour

Sheke
hogy hívnak

Le Parkour

Én is tarjáni vagyok...

odex
haggyátok shekét õ csak teszi magát õp is tarjáni mint én ismerem... nemis tud semmit min van vagy 100 kg a gyerek tõle nekérjetek tanácsocskát ;) csak jó tipp!

<#idiota> kar hogy en nem merem ezt meg probalni :D sztem sikerulne
Juj. Ez már nekem fájt...

Uhhhh ez is fincsi lehet
Sheke
igazad van énis így voltam vele szartam hogy jajj elesek de aztán ment ha elesel mi van legalább megpróbáltad

Le Parkour

SNAKE01
hát nem tudom.vaultokat korláton meg fém dobozokon lehet jobban meg falakon.lehet még gyakorolni a kéznélkül falra fellépéstez olyan hogy van elõtted egy kb hasonló magasságú fal mint te,neki futsz fellépsz és fellököd magad.falon futást lehet még,meg egyik helyrõl másikra átugrálsz helybõl bár ezt is korláton fasza.fal mászást is stb...

Na, ebbõl egy kukkot se... az elnevezéseket, szakkifejezéseket meg lehet tanulni valahol?

zsolesz92
hali, most kezdem a parkourözést, csak az a baj h nem tok errefelé olyan helyeket ahol lehet akármit is csinálni. ma csak azzal szóraskoztam hogy a teraszunkról átugrottam a sziklakertet le a füre aztá roll. Mást nem lehet a kertben, még a focipályán az egyensúlyzást, de a vaultokat elképzzelésem sincs hol tusdnám gyakorolni, szal addig inkább maradok a kézenátfordulásnál meg vhol a szaltókat kéne. régen simán flikkeztem mer 9 évig szertornáztam, nyújtó talaj gyûrû ló szekrényugrás minden ment simán rundelflikkeztem most meg nem vagyok benne biztos h meg tunám csinálni. fõleg a fücön. vmi szivacson még azt mondom h megprobálnám de semmi sincs errefelé ami segítené a gyakorlást. na az lenne a kérdésem hogy miket csináljak amihez nem kelleek korlátok stb...

gameplusz
Hát az :D

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SNAKE01
hát ez nagy baj!:)

gameplusz
Hát, nem tudom, de én a saját súlyom bárhol elbrom, csak amikor magamat kell tartani és nem a súlyzót, akkor mindig gáz van :D

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SNAKE01
hát igen az nem hátrány ha elbírod a saját súlyodat vagy akár többet is!:)

SNAKE01
lol!xD

Igen, mi legalább nem eshetünk pofára. :)

gameplusz
Hát ja, én is így vagyok vele. De sörhasúak figyelem, új figura! hasraesés :D

Azért ha jól látom a videókat, nem árt némi testi erõ sem. Elõbb le kéne adni a sörhasat, addig nem igazán lehet ugrálni...

SNAKE01
nekem is megy szinte minden!:D

SNAKE01
hali!
na mivan itten?Parkour akkor itt a helyem!:)
higgyétek el meglehet tanulni a dolgokat csak bátorság kell hozzáá és gyakorolni kell!

vagy xcsak a te linked szar
:D:D::D:D:D be is zartak azt a topikot :D
Sheke
am. a b13 ba david belle jáccik a parkour feltalálója

Le Parkour

gameplusz
Felesleges neki mondani, nem érti meg. Majd ha felnõ.

Sheke
haljátoka kkor menjetek át abba a topikba de ott nemhiszem hoghy midnen trükköt részletesen leírnak ottmá profik beszélgetnek szte de elszrom menjetke ha akartok

Le Parkour

Dying Soul
Idézzem magam, vagy anélkül is mnegérted, hogy csend? (Költõi kérdés)