Meghalt Steve Irwin

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit véstek szegénykémnek a sírkövére ? ? ?

? ? ?

? ?

?

Steve IrLoose 😊

Desiderata
a Viharvadászok is meghaltak, ezért nem nézem ezt a sok halálba tartó sorozatot a Natgeo-n, Discoveryn
sztárt csinálnak belõlük, aztán már nem érzik hol a határ
biomage
Ma hunyt el Steve Irwin 3 éve, hogy elszállt az idõ.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

havercsotány
ezt én nem ismerem 😞

Hát igen, egy páran ebbõl is meggazdagodnak...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

biomage
Most megy egy dokumentum film az animal planeten rólla, és ugy tünnik a halála után csinálták.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
Azért van egy aki majdnem olyan jó, a neve most hirtelen nem ugrik be, aszem szakálas és ausztráliban van és motoros

Sephi
1 Ev telt el. En meg ma is mosolyogva nezem a musorait a Discoveryn...

Azota mint figyeltem hogy masok probaltak a nyomaira lepni... hat messze nem sikerult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

biomage
ma hunyt el egy éve Steve Irwin 😞

biomage
28 nap és egy év lesz hogy elhunyt <#sir> Steve Irwin ez a nagy ember!!

Freddy AK
biomage
hm 😞

biomage
hm jó ötlet egy év mulva
de a két honap sem rosz megemlékezés

dzsuvajoe
Uff de hulye vok, akartammondani szeptemberben

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Majd jövõ okroberben! Nekem megvan az összes videoja ha gondoljatok összeulhetunk egy maratonra!

biomage
megkéne emlékeznünk steveröl Okt.04
valahogyan

Metwork
legalább helyesen írnád a hülyeségeidet...

I will use google before asking stupid questions.

gz8
Elõbb olvasd végig a topicot, nézz utána az életének.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

BIG Money
Azt mondtam, hogy a zámbó haláláról is gyártottak több tucat viccet... Errõl meg max ezt az egyet hallod,ez pedig egy nagy fasz volt hogy még a gyereket is belógatta a krokodil pofályába :|

gz8
Ennél rosszabb példát nem is hozhattál volna fel, Zámbó Jimmyt Steve-vel egy kategóriába venni, ezúttal gratulálok.

És a büntetik ü, nem û. De ez most mellékes.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

BIG Money
Hagy nevesek már, ha eezért nem bûntetik meg õt se, akkor én hagy nevessek 😊 Egyébként te is biztos nevettél már ilyesmi vicceken. pl zámbós viccek...

gz8
Ha ezen nevetni tudsz, akkor csak sajnálni tudlak. <#wow3>

BIG Money
Ez jó 😄

biomage
én sem

OrioN the S
vmi ilyesmit ,hogy mia közös Demszky meg Steve között? Egyik se sejtette ,hogy hat a villamos rája....
(nem politizálás remélem -.-)
1. nem is villamosrája volt
2. szánalmas:S

Csípem a Fábryt de ezen v.hogy nem tudtam nevetni :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dzsuvajoe
Mit mondott?

Fábry mindig is az volt. :/ A saját anyja halálából is viccet csinálna, ha pénzt kapna érte...

OrioN the S
Hát ez a Fábry kötsög volt -.- viccet csinált Steve halálából -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

B0B0
<#shakehead>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

biomage
kösz

OrioN the S
Már eltemették az ausztrál állatkertben és mûemléket is állítanak neki.

asszem jövõ héten.
biomage
nem tudja valaki hogy mikor temetik el Steve Irwint?
szerintem már eltemeték

Nem vagyok biro. ^^

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

dzsuvajoe
Bocsi Bíro Uram😊 de nem birom az ilyen alkokat nem tudjak h mit mikor es hol...😛

A baj az hogy amit irtal az nem illendo, nincsen vele semmi baj hogy utaltad a tagot, de ezt nem a halalarol szolo topikban kell kozolni a nagyerdemuvel. Ez bizony igy a bunkosag kategoriajaba tartozik.

#202: Ez jogos termeszetesen.

Marci te viszont tulreagalod az egeszet.

dzsuvajoe
uuh ihh ehhh kettészakad a fejem... figy no comment erre en nem szólok semmit, ha magadtol nem jösz ra arra h miket beszelsz, akkor te teleg nem rossz szandekú vagy csak buta...arrol meg nem tehecc amiatt nem bánthat senki

macselek
Mellesleg azzal, hogy leírok egy mondatot azzal nem nyomom tele a topicot

macselek
Na, ez egy teljessen jogos érv volt. Igazad van. Sajnálom, de én akkor is utáltam azt a csávót. Ja, és azt is olvasd el, hogy írtam; persze RIP mert egy ember volt!

Marci: Elõször is: nem vagyok 5 éves, csak megvan a saját véleményem, amit meegosztottam veletek. Igyekeztem nem sértõen mondani, de mint látom, nem sikerült. Az, hogy segített az állatokon, az igaz,de k'rva sok ember segít az állatokon akik ugyanúgy nap mint nap halnak, de az õ halálukat pont le szarja mindenki. Ez a csávó is csak azért híres és Te is azért ismered, mert tele van vele az animal planet ahogy hergeli a krokodilokat. Lehet én vagyok a hülye, de nem tudom mit segít az állatokon azzal, hogy b'szogatja õket a kamera elõtt. Viszont tisztelem, hogy te tiszteled és részvétedet nyújtod. Ennyi. Nem kell ezen oldalakon át veszekedni.

dzsuvajoe
Macselek most ezt komolyan gondolod???? Kb. téleg 5 eves nek itelek ha ilyenek elhagyják a szádat.

Eloszor is nem nyomjuk tele egy meghalt ember topikjat hogy persze rip meg minden mert ember de azer hulye volt. Masodszor pedig emberek 100ai halnak meg nap mint nap es nem mondogatjuk mindenkire hogy jajj de sajnalom mivel nem is ismerjuk oket. Nos aki azt mondta hogy meghalt Steve Irwin nem arra gondol jajj a fenebe meghalt de sajnalom mennyire kozel alltunk egymashoz stb hanem sajnalom es itt a lenyeg hogy egy ilyen embert vesztett a vilag. A hozzaszolasod teljesen nem ideillo volt es szerintem jogos a kitiltas, nem azert mert annyira bunko beszolas lett volna hanem azert mert nem volt helyenvalo.

macselek
Figyu... Én csak a véleményemet mondtam el.. ezért kititottak egy hétre... nem tudom mért baj az ha én nem imádtam õt.. de legyen neked igazad. Amúgy nem azt írtam hogy megérdemelte a halált, hanem azt hogy; "persze RIP(!), mert egy ember volt, de sztem valahogy megérdemelte". Direkt úgy mondtam hogy ne legyen sértõ! És ott figyel az is hogy RIP mert egy ember volt!És én vagyok a bunkó?

Irwin orul neki a legjobban gondolom....

biomage
hát ja sok van primitiv ember él ausztráliában 😞
én tudtam hogy ez lesz, még szerencse hogy nem egy krokodik ölte meg steve irwint biztos jönnének a krokodik vadászok ölni a krokodilokat ölnék gyászukban

biomage
hát ja sok van
én tudtam hogy ez lesz, még szerencse hogy nem egy krokodik ölte meg steve irwint biztos jönnének a krokodik vadászok ölni a krokodilokat ölnék gyászukban

Punker
rengeteg primitív ember van a földön 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Spaw
A legújabb hír:gyilkolják a tüskés rájákat Ausztráliában.10 állat tetemét találták meg a partoknál.Az állatokat Steve Irwin gyászoló rajongói pusztították el(állítólag). Normálisak?

tomsolo
heh, ez jó

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

biomage
nem tud valaki valami uj hir steve irwinröl?
pl hogy a rendörség balesetnek vélli vagy mikor temetik stevet? stb

Oldal 1 / 5Következő →