LEGO Star Wars II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az 1?<#wow1>
A LEGO Star Wars: The Video Game mentései.

Papesz

Egy kérdésem van: mi az az old save??? <#conf><#conf>
Streetlife
hali! én leszedtem egy warez oldalról a "LEGO StarWars 2 RELOADED"-t
és amikor telepítem nem tudom beállítani hogy ne a C:\ be tegye hanem a D:\ be mert a C:\ be nincs elég hely... nincs erre valami fix?

Hello!

A Nintendo DS-es verzióban a Kapitel VI-ban hogy kell megcsinálni a 4. pályát?
Egy játékteszt, amely reményeim szerint meghozza a kedvét a játékhoz annak, aki még nem próbálta.

Papesz

Csá haljátok kéne 1 kis segítség mert kicsit elakadtam az VI részben<#confused> aki tudna segíteni vegyen fel msn-be pls!! [email protected]<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Solo mellett van egy zöld kör, ha van rajtad fejvadászsisak, men od, és integess a akmerának, mint a fejvadászos ajtóknál

Zzozzo
Hali!

Azt kérdezném hogy a VI. rész elsõ pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Zzozzo
Hali!

Azt kérdezném hogy a VI. rész elsõ pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

redraven8
Felvettelek újra...remélem mostmár jó <#finom>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

bocs, ha tudsz, vegyél lécci fel újra, a afaterom kilépett, nem tudlak engedélyezni

chapsy@&itromail.hu

redraven8
Nekem is PC-n van....PS2 õn drága 😊 . Mi nem megy a 60 kockásban? <#smile> Van msn em...írd le a címed és dumálhatunk ha még érdekel az ügy <#vigyor0>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

nekem PC-n van, van MSN-ed? vmit nem tudok a 60 kockásba, segíthetnél

Max 36
Nah,mostanság volt idõm belefogni a játékba,és az elõzõ részt után ebben sem csalódtam.Aranyos,jópofa grafika,korekt irányítás,geghegyek,nekem nagyon bejött.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

shevy
érthetõ, köszi

redraven8
A demót is és a teljes játékot is lehet ketten jáccani.Amúgy a PC-s változatban csak lenyomod az F2-õt és aktiválódik a 2 játékos mód.Ienkor a billentyûzeten osztozva kell irányítani a két karaktert.Remélem érthetõ voltam <#vigyor>

Szintén.

Köszi!

shevy
sziasztok, ezt a játékot lehet egyszerre ketten játszani? vagy csak néha? mert pc-n játszottam a demoval, és ott egyedül irányítottam, de néha egy másik karaktert is tudtam egyszerre irányítani. Full verzioban lehet hogy kicsit más, ps2-n meg lehet hogy fõleg más, szóval?

redraven8
Én már 70% nál járok <#idiota> Kíváncsi vagyok mivan a 99 aranykockás kapu mögött...De amúgy a 60 kockát mindenképpen szedjétek be...nemlövöm le a poént,de sztem nagyon fílinges <#smile>

Ok, rájöttem mindenre 😄DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Huhh 😊 csak egy másik csapattaggal kell átemelnem a lyuk felett, utána a 3 csapattagom emitt van, a tripjó meg az ajtónál...asszem nekifutok megint 😄DD hátha csak valamit nem fogtam fel...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

redraven8
A nagy lépegetõket is eféle képpen kell majd hatástalanítanod.Elösször szigony rá és körözöl körülötte....ha elszakadt a kábel mész a bombáért...rá is szigony és elvontatod a földön heverõ nagy lépegetõhöz. (egy idõ után feltápászkodik) meg ügyelj a kis fekete kutat droidokra mert azoknak is van kábelük és elõszeretettel próbálják tõled elvenni a bombát 😊

Én csak simán áturottam és utána a többiek is követtek x360-on játszom!<#wow1>
redraven8
Egyszerû...odamész 3PO -hoz és a kordinációs+karakter váltás gombal átveszed fölötte az irányítást.Ergó nekimész és úgy próbálsz nyomogatni gombokat,hogy mikor vált át.De az Options-t is megnézheted a menüben,hátha levan írva mivel kell váltani.

Hát, én valamit akkó' marhára nem értek, de én a 3 szereplõmmel annak a pályának a közepéig tudok bemenni. Egyedül a Thripio-t dobhattam át a daruval az ajtóhoz, de az ott csak kolbászol, nem jöttem rá hogyan kell irányítani ebben a helyzetben 😄 asszem reménytelen hüjje vagyok 😊

pc killer
Azt a bombát amit le tudsz szigonyozni azt oda kell vontatni a kötéllel ahol megkaptad a lépegetõk feldöntéséért a bónuszt.Ott van 1 kis barlang féleség ráccsal lezárva és ha ott elengeded a bombát akkor az berobbantja a rácsot.Remélem érthetõ volt.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Üdv!
Lego SW-ban mi a rákot kell csinálni a Hoth csatában? Már feldöntöttem a kis lépegetöket, azért egy bounsz cuccot kaptam. De nem tudok továbjutni 1xüen. A helyszinen van 2 db ilyen akna vagy bomba gyártó egység, azokat tudom szigonyozni. Mit kell csinálni???

redraven8
Nemelég,hogy átteszed 3PO -t az ajtóhoz...ha átértél mindenkivel vedd át az irányítást fölötte és úgy nyisd ki az akció gombal.Ennyi

Hmmm... <#confused>

Nekem kinyitotta az ajtót. PS2-n a körrel. X 360-on nem tom mi az akciógomb.

Papesz

Egy híd a jobbszélen kinyílt, de utána mégegy szakadék, és Thripio-s ajtó. Átemelem a robotot de az nem csinál semmit 😊

Ott megszívtam elsõre én is.

Amikor belépsz abba a helységbe, akkor figyelni kell, hogy a túloldalon maradjon legalább egy embered életben. A rohamosztagosokat kell elintézni a másik oldalon, majd utána az életben maradt ember lenyitja a hidat és át tudsz menni mindenkivel.

Papesz

Nah, én 360-on elkezdtem tegnap, de már elakadtam 😄DD amikor van az a szoba, amelynek közepén van egy daruszerû, és 1 szereplõvel át lehet dobni a Thripio-t akkor utána nem történik semmi. pedig az ajtó mellett az õ feje villog...Ne játsszak vele? 😄DD

redraven8
Valaki nemtudja,hogy melyik szereplõvel lehet bemenni a kicsi kék ajtón? ..a sima kis barna ajtón egy kis endori lény betud menni ,az addíg rendben...de a kéknél kivel kell menni? Kemény 55% nál járok 😊

A LEGO Star Wars II: The Original Trilogy jelölést kapott az Év Játéka címre. A British Academy Video Games Awards-ot október 5-én tartják Londonban, én a magam részérõl szorítok ennek a játéknak.

Papesz

dinomano
hmm... :-P HDR túltöltés...:-D Mondjuk ennyiben jo a PS2; a kis "szoftveres HDR-utanzataval"..nem vilagit mint atom,de nem süti ki a szemet... HALo2-töl voltam ugy X-boxon, h. 3ora game utan csak villodzo karikakat lattam, ha becsuktam a szemem+vérágas lett nekem is... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

redraven8
Valami olyasmi..énsem értem pontosan,hogy mért csak ez az egy játék reagált így.Csak nézted a monitoron a játékot és érezted,hogy kicsit fáj a szemed...és 1 óra után már az egész fejed megfájdult úgy erölködik a szemed...mint például amikor rossz fényben próbálsz olvasni...nah kábé ezis ilyen volt.

dinomano
Tul éles szineket nyomott(HDR?); vagy pontosan mire gondolsz? :-O

redraven8
noh...asszem sikerült megfejtenem a dolgot.Rádugtam a régi CRT monitoromra a játékot a saját kis 85 hercével és jácottam vele 1 órát.Úgy semmi baja nemvolt a szememnek.Kiderült,hogy a TFT színbeállításai olyan erõteljesek voltak,hogy olyan impulzusokat lökött a monci,hogy a szemem majd szétment. <#wow3> Tehát a színekkel volt a gond.

dinomano
Bizti, hogy nem framerate gond? Nem lehet h. vmi csoda folytan visszakapcsol? Mas ötlet nincs; jartam mar pár game-el ugy, hogy csak 60herzen volt hajlando menni PC-n; de azok regebbi game-ek voltak(2002)...

redraven8
De akkor,hogy lehet,hogy csak nekem fáj a szemem ettõl a vacaktól? ...Az összes többi játékkal semmi ien jellegû gond nemvolt :-/ .Szóval ha van valami 5leted halgatom.

dinomano
yeah...de inkabb vicc volt, nem hinnem hogy attol fajt volna a szemed...VSYNC gondok, vagy mi? Ha jol emlekszem, irtak VSYNC gondokat a game kritikajaban...

redraven8
az micsoda? HDR ??

dinomano
...akkor kapcsold ki a hdr-t... :-P

redraven8
TFT-m van,vadi új...mellesleg van refresh lock om is tehát 75 hercen megy mindíg...még valaki? <#smile>

dinomano
nem lehet, h. visszakapcsolt a monitorod 50-60hz-re; mikor indul a game? :-O Pc-n tolod a game-et gondolom...