LEGO Star Wars II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
EMBER! Ha valamelyik topichoz hozzászólsz, akkor annyit tegyél már meg, hogy elolvasod, mirõl is volt eddig szó benne. Kezdheted mondjuk a #22-vel, közvetlenül a Te #23-as hozzászólásod alatt van.
Papesz
csak az nem értem hogy miben más a konzol sw2 mint a pc-s. ugyan olyan mind a 2. annyi a kül hogy mások a csítek hozzá az szevasz. ugyan azok a pályák ugyan az minden...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Másfelõl úgy gondolom, hogy nem véletlenül hoztak létre az sg.hu fórumadminjai két külön fõtopicot a PCsek és konzolosok számára. Ha tévednék, akkor elnézést kérek.
Papesz
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Szóval, ha minden ugyanolyan konzolos és PC-s játéknak külön nyílna topic............
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnos az elsõvel nem játszottam, de be fogom szerezni, mert ez a játék üt.
Papesz
PSN ID.: Beegabor
a 7,8-hoz meg no comment! 😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van azonban egy kis problémám. A 'New Game'-et választva mindenféle intro, vagy magyarázat nélkül a Mos Eisley Cantina-ban találom magam. Ez normális? Se bevezetõ, se tanítópálya? Ha valakinek esetleg megvan eredetiben, akkor szívesen venném, ha megosztaná a tapasztalatait.
Papesz