Baumgartner Zsolt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ugyan nem vagyok kis szar, max azok akik gúnyolják😛P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

B0B0
1. "Kis szar" korodnál fogva itt kettõnk közül te lehetsz

2. Én nem sértegettelek

3. Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem vagyok büszke arra, hogy magyar pilóta pontot szerzett az F1-ben, hanem hogy nem volt túl sok tehetsége. De itt már mindenki elmondta, hogy azzal a kocsival egy nagy nulla volt amit elért az F3000-ben. Sebaj.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Húha,itt aztán megy a Zsolti-gyalázás.A kiseebb kategóriákban elért helyezései tényleg nem valami nagyok...csomó olyan pilóta volt(asszem pl.😛izzonia,aki ilyen meg olyan bajnokságot nyert,aztán lószart se ért az F-1ben).De ettõl eltekintve,sztem nem kéne elküldeni a búsba.Tény,nem volt egy Webber(azért õ tényleg nem rossz pilóta,csakhát ez a Williams COSWORTH kicsit BÉNA),viszont olyanok is bekerültek az F1-be akiknek aztán tényleg semmi közük sem volt hozzá.Például idén Ide,akit össze-vissza vert a kamikaze Sato is...Persze,aztán kitették,de nem hinném hogy Yamamoto jobb lenne mondjuk Baumgartnernél.Én mindenesetre örülök h szerepelt a Forma-1 ben.Mellesleg ha jól tudom Alonso sem szerzett pontot a Minardival,ma meg már világbajnoknak mondhatja magát(reméljük év végéig marad is egyszere😄).Hoppácska!😊

ups and downs

<#rolleyes>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

McGrady
ne haragudj de ez is meg az elõzõ hszed is oltári nagy marhaság.
f3000ben elfért a középmezõnyben, igen...míg a csapattásra világbajnok volt.
és ha f3000ben csak a középmezõnyig jutott akkor forma-1ben soha a büdös életben nem jut feljebb.

Kuss!-magyarázta.

-k+m

Pff, hagyjuk, ám azonban annyit még hozzáteszek, hogy letett valamit az asztalra. Az egy pont az egy pont.

Ahahahahahahahaha! (Ezek a helyezések... Bocs, de tényleg nevetséges.)

Tudod, a Forma-1 és bármilyen más sorozat között a különbség ég és föld. Alacsonyabb osztályok élversenyzõi sokszor a F1-ben csak a középmezõnybe jók, vagy még oda sem... Zsoltika meg ezekkel a helyezéseivel le van írva! És ahogy korábban írták, az elszántság, küzdeni akarás sincs meg benne.

"õ eljutott Forma-1-be és becsületesen megdolgozott érte"

Ez sem igaz, a menedzserei dolgoztak meg érte... A F1-be is csak pénzzel jutott be, ami önmagában nem baj, de nem állambácsinak kellett volna áldoznia rá, normális esetben ezeket a pilótákat nagy cégek szponzorálják. És nem véletlen, hogy Zsoltika nem kapott senkitõl pénzt... Én sem adtam volna neki egy büdös petákot sem, mert nem láttam benne semmilyen tehetséget. Akkor már inkább szponzorálok egy külföldi pilótát, ha látom, hogy annak legalább van értelme! Veszteseket soha-senki nem fog pénzelni, ez már csak ilyen...

"Inkább lennétek büszkék arra, hogy volt egy magyar versenyzõ a Forma-1-ben és ezzel történelmet írt"

Büszke arra szokott lenni az ember, aki valamit letett az asztalra... Történelmet sem írt, legfeljebb statisztikákban fog szerepelni... Óriási különbség!

F-0=F-1 félre írtam,sry<#hehe>

Olvasd el már mit írtam😛. Középmezõny. Nem azt mondtam, hogy húú, B.Zs. az ász és biztosan Ferrarinál versenyzett egy év múlva, hanem az eddig nyújtott teljesítményei alapján középmezõnybe simán elférhetett volna. Az, hogy más versenyzõk mit telejsítettek abba a szakaszba ott és akkor, ahol B.Zs. csak 8-dik meg 9-dik volt..néha 5-6, arra nem legyintek, mert tényleg jók és valóban jobbak is B. Zs.-nél. Csakhogy én nem azt nézem, hanem azt, hogy hova illett volna B. Zs. és hát nem az "utolsókvagyunkmindig" Minardi csapatba, csak egy kis idõ kellett volna neki és állítom, hogy kövi évben, vagy azutániban - ha persze megfelelõ anyagi támogatás is rendelkezésére áll, hisz ez is egy igen nagy és fontos tényezõ F-1-ben és ez neki nem volt meg és leginkább emiatt tört derékba F-0 pályafutása<#shakehead> - Jaguárba folytatta volna és onnan egy lépés mondjuk a Toyota, esetleg BMW...esetleg. De lényeg, hogy nem Minardi és Jordan. Egy jobb csapatnál pedig sokkal jobbak természetesen a szerelõk, az egész mérnök csapat meg minden és láthattunk volna B.Zs.-tõl szerintem ugyanúgy 10-dik és 8-dik helyezést. A nyolcadik meg már pontot ér és, ha ügyesen versenyezett volna ,akkor meg ezzel a teljesítménnyel idõvel felkerült volna a nagyok közé, lépésrõl lépésre. Úgyhogy szerintem igenis lett volna jövõje, csak hát épp rossz csapatnál kezdett - persze ez nem indok -, kevés idõt hagytak neki - ez már indok - é s nem volt anyagi háttere... a legnagyobb probléma a Forma-1-ben.

Úgyhogy igazán leszállhatna mindenki róla, õ eljutott Forma-1-be és becsületesen megdolgozott érte, ott a Minardival szerzett is egy pontot és bejárta a világot és ezt senki nem veheti el, még az ilyen kis irigykedõ,gúnyolódó szarok se már bocsánat. Inkább lennétek büszkék arra, hogy volt egy magyar versenyzõ a Forma-1-ben és ezzel történelmet írt, de ti neeem, áhh miért is? Rögtön lehurrogjátok meg satöbbi...

Remélem B.Zs egyszer ide téved és elolvassa ezt a hsz-t<#eljen>.

B0B0
Most tényleg nem kötekedésképp, de nézd meg a csapattársai milyen eredményeket értek el ugyanott ugyazzal a kocsival

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Íme például ezek azt mutatják, hogy a középmezõnybe szerintem lazán elboldogult volna:

2002

9. hely: Imola (F-3000)

8. hely: Hockenheim (F-3000)

7. hely: Hungaroring (F-3000)

8. hely: Spa (F-3000)

6. hely: Monza (F-3000

F3000 Monte Carlo 5. hely = Monacoba azért ez szép eredmény

B0B0
Igen? Légyszi mutastd már meg, hogy hol mutatta is meg, hogy van benne tehetség?? 😊)

Nem éppen😛. Valaki szuper tehetséges(Michael Schumacher pl), valaki átlag(Webber és a többiek, ahogy említetted), másoknak pedig idõ kell a beilleszkedéshez és egy év az egyáltalán nem elég semmire se. Épphogy megismerkedik az ottani légkörrel (nézd csak meg Forma-1 elõtti pályafutását, ott azért megmutatta, hogy igenis van benne tehetség) és aztán viszlát. Mert a Forma-1 teljesen más világ, mint a többi autósport kategória.

Szerintem nem😛.

McGrady
hát ez száncsi...
"Ön is jelentkezhet! Segítsük Baumgartner Zsolt Forma1-es pályafutását! A mai nappal átvettem a lap szerkesztését és elindítottam a hírlevelet. Amennyiben Õn is szeretne értesülni az aktuális információkról. Íratkozzon fel a hírlevélre. Üdvözlettel: V.András"

Kuss!-magyarázta.

cement
o m f g . . .

respect to the man in the ice cream van

B0B0
Minden irónia nélkül modom azt, hogy ez már azért vicc(es)

McGrady
ezt külföldön kellett volna elsütni, hogy néztek volna 😄

Kuss!-magyarázta.

G1nic
az ikszdés pont balatoni táborban voltunk amikor volt az a menet amikor szerezte azt az egy pontot kimentünk az udvarra és ordítottuk h baumgartner pontot szerzett <#circling><#hawaii>

oldschool.trance.techno.rave

hunbasser
mintha magamat hallanám...😊

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
<#taps>

McGrady
szerintem itt nem a kocsi számít...nézzétek meg, Schumi is tudott nyerni Benettonnal, Webber is tudott ötödik lenni Minardival, ha valaki tehetséges, akkor elõbb-utóbb jobb csapatokhoz igazolhat, ahol akár a dobogó környékét is megcélozhatja. Talmácsi sem ment túl jó mocival elõször, de aztán felfigyeltek rá és talált is erõsebb csapatot 😊
Úgyhogy ha Zsoltika is tehetséges versenyzõ lett volna, akkor tudott volna elõrelépni.

Kuss!-magyarázta.

antijuve
nem lyukasztom,nem én akarom elõzni😉
Tény h nem volt valami nagy tehetség,de voltak már nála kutyaütõbbek is.
az F1 meg messze nem csak divat!errõl ennyit.

ups and downs

HTS s3rg1nh00
elõtte azért lyukaszd ki a BMW kerekeit<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

avcom
megbízható forrásból tudom, hogy Zsolt 1 Ft állami pénzt sem kapott végül, aki pedig adakozott annak magánügye

cement
sokan azért fikázzák mert divat, masok pedig mert neki tényleg nem ott a helye. az összes forma1-es pilóta aki ma versenyzik elért valami eredményt mielõtt az f1ben elkezdett versenyezni, vagy f3000, gokart vagy valamilyen világbajnok/európabajnok volt. ezzel szemben baumgartnernek a legjobb eredménye egy f3000res 4. vagy 6. hely volt, ha jól tudom. így nem lehetett masra szamitani csak arra hogy szopatni fogjak es szopott is. nem f1be valo ennyi.

respect to the man in the ice cream van

B0B0
Zsozso a hetedik! A Forma1-ben még nem vitte ennyire! 😄DD

B0B0
Szerintem cart sorozatra gondolt (oválpályák)

ChevyG work
f1ben nem körbe-körbe mennek?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

B0B0
Hát igen. A legtöbb embernek az nem tetszett, hogy a MI pénzünkbõl is jutott oda

TS Zolly
Na még egy vérpistike.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Max 36
Na ebben tévedsz,az "irigységünk"inkább abból fakadt,hogy egyes hazafias körök nyomták õt 1000-rel,mondván ·aki magyar,az támogatja,meg hogy ez menjen állami pénzbõl,stb,stb...Meg tán abból,hogy ha már felhoztad az alsóbb kategóriás pályafutását,azért F3000-ben illett volna nyújtania valamit.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Kovács legény
offra on
"Egy kis off.
Van a Battlefield játék, abban nagyon tehetséges vagyok, sokkal jobban játszok mint a magyarok, jobban célzok, fürgébben mozgok mint bárki más a magyarok közül."

LoL!

offra off tehát on

www.czekoart.hu

DJ Bee18
de aki így kerül be, az nem marad meg ott 😊, ez meg ezt bizonyítja...
Mert jobb a körforgalomban való versenyzés? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
zsófika egyszerûen lassú volt és kész nincs mit vitatkozni ezen.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ChevyG work
<#rinya>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

B0B0
Úgy ahogy mondod 😊)

Max 36
És a kommentekbõl csak úgy árad felé az elismerés és szeretet<#idiota>

B0B0
Viszont egyvalamit elért:
az esgén a topiclistán felkerült az elsõ tízbe!!!! 😊)

ChevyG work
akárki akármit is mond: zsótika 1 hüjjegyerek, akit belerugdostak az f1be, mert valakinek nagyon megérte. de szerintem a f1 megérdemelte, mert ez is bizonyitja, hogy nem tehetséggel lehetoda bejutni (elsõsorban).

B0B0
Igen. Ebben van valami, ez tényleg nem volt egy népszerû húzásuk

B0B0
Én is úgy gondolom, hogy nincs tehetsége akkora, hogy az F1 tartós pilótája legyen. Az "eredményei" magukért beszélnek. Nem nyert meg egy sorozatot sem soha, de mégcsak nem is hagyott maradandót sehol.

Nézzétek meg: Kesjár Csaba agyonverte a mezõnyt 3-szor a Formula 3-ban, 3 év sem volt elég, hogy bekerüljön az F1-be aztán a 4. évben esõs másodrangú edzésen meghalt...

😄DDDDD ez kurva jó xD

Max 36
ezt most lol -nak szántad?

Max 36
egyetértek,fáj,hogy ezt kell mkondanom,de ZSolti nem mutatott semmit F3000-ben sem,[pedig az elõzõ évi vb kocsival ment,és annyir azért nem romlik 1 gép teljesítménye,hogy pontot is alig szerezzen vele.

fifi
errõl van szó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

McGrady
de Schumiban küzdeni akarás is volt. Õ mindent megtett azért hogy oda kerüljön, amikor Jordan kérdezte, hogy jól ismeri-e a pályát(Spa-ban volt a verseny), nagy képpel azt hazudta, hogy persze, mint a tenyerét, aztán a verseny elõtt pár órával biciklizte körbe hogy legyen valami fogalma róla 😊
a Zsoltika meg csak málészájúskodott

Kuss!-magyarázta.

fifi
ad 1 csak õ mutatott is valamit
ad 2 nem kérték egész Németországot az adakozásra

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

neevous
Schumachernek is anno fizetnie kellett a Jordan-ben a helyéért. Eddie Jordan nyilatkozta, hogy azért adott elõször Schumachernek versenyzõi helyet, mert többet fizetett, mint a másik jelölt.