Baumgartner Zsolt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2. Én nem sértegettelek
3. Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem vagyok büszke arra, hogy magyar pilóta pontot szerzett az F1-ben, hanem hogy nem volt túl sok tehetsége. De itt már mindenki elmondta, hogy azzal a kocsival egy nagy nulla volt amit elért az F3000-ben. Sebaj.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
f3000ben elfért a középmezõnyben, igen...míg a csapattásra világbajnok volt.
és ha f3000ben csak a középmezõnyig jutott akkor forma-1ben soha a büdös életben nem jut feljebb.
Kuss!-magyarázta.
Tudod, a Forma-1 és bármilyen más sorozat között a különbség ég és föld. Alacsonyabb osztályok élversenyzõi sokszor a F1-ben csak a középmezõnybe jók, vagy még oda sem... Zsoltika meg ezekkel a helyezéseivel le van írva! És ahogy korábban írták, az elszántság, küzdeni akarás sincs meg benne.
"õ eljutott Forma-1-be és becsületesen megdolgozott érte"
Ez sem igaz, a menedzserei dolgoztak meg érte... A F1-be is csak pénzzel jutott be, ami önmagában nem baj, de nem állambácsinak kellett volna áldoznia rá, normális esetben ezeket a pilótákat nagy cégek szponzorálják. És nem véletlen, hogy Zsoltika nem kapott senkitõl pénzt... Én sem adtam volna neki egy büdös petákot sem, mert nem láttam benne semmilyen tehetséget. Akkor már inkább szponzorálok egy külföldi pilótát, ha látom, hogy annak legalább van értelme! Veszteseket soha-senki nem fog pénzelni, ez már csak ilyen...
"Inkább lennétek büszkék arra, hogy volt egy magyar versenyzõ a Forma-1-ben és ezzel történelmet írt"
Büszke arra szokott lenni az ember, aki valamit letett az asztalra... Történelmet sem írt, legfeljebb statisztikákban fog szerepelni... Óriási különbség!
Úgyhogy igazán leszállhatna mindenki róla, õ eljutott Forma-1-be és becsületesen megdolgozott érte, ott a Minardival szerzett is egy pontot és bejárta a világot és ezt senki nem veheti el, még az ilyen kis irigykedõ,gúnyolódó szarok se már bocsánat. Inkább lennétek büszkék arra, hogy volt egy magyar versenyzõ a Forma-1-ben és ezzel történelmet írt, de ti neeem, áhh miért is? Rögtön lehurrogjátok meg satöbbi...
Remélem B.Zs egyszer ide téved és elolvassa ezt a hsz-t<#eljen>#eljen>.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
2002
9. hely: Imola (F-3000)
8. hely: Hockenheim (F-3000)
7. hely: Hungaroring (F-3000)
8. hely: Spa (F-3000)
6. hely: Monza (F-3000
F3000 Monte Carlo 5. hely = Monacoba azért ez szép eredmény
"Ön is jelentkezhet! Segítsük Baumgartner Zsolt Forma1-es pályafutását! A mai nappal átvettem a lap szerkesztését és elindítottam a hírlevelet. Amennyiben Õn is szeretne értesülni az aktuális információkról. Íratkozzon fel a hírlevélre. Üdvözlettel: V.András"
Kuss!-magyarázta.
oldschool.trance.techno.rave
Úgyhogy ha Zsoltika is tehetséges versenyzõ lett volna, akkor tudott volna elõrelépni.
Kuss!-magyarázta.
Tény h nem volt valami nagy tehetség,de voltak már nála kutyaütõbbek is.
az F1 meg messze nem csak divat!errõl ennyit.
ups and downs
respect to the man in the ice cream van
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Isten most nem ér rá,segíthetek?
"Egy kis off.
Van a Battlefield játék, abban nagyon tehetséges vagyok, sokkal jobban játszok mint a magyarok, jobban célzok, fürgébben mozgok mint bárki más a magyarok közül."
LoL!
offra off tehát on
www.czekoart.hu
Mert jobb a körforgalomban való versenyzés? 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
az esgén a topiclistán felkerült az elsõ tízbe!!!! 😊)
Nézzétek meg: Kesjár Csaba agyonverte a mezõnyt 3-szor a Formula 3-ban, 3 év sem volt elég, hogy bekerüljön az F1-be aztán a 4. évben esõs másodrangú edzésen meghalt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a Zsoltika meg csak málészájúskodott
Kuss!-magyarázta.
ad 2 nem kérték egész Németországot az adakozásra
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...