Baumgartner Zsolt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
megmondom õszintén, és ezt az Indexen is kifejtettem már, hogy egyszerûen nem láttam benne a küzdeni akarást...
nézd meg szezon elején a Rosberget, vagy most a Kubicát... Ég és föld zsozsóval összevetve...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ChevyG
nem néztem, nem nézem, nem fogom nézni
McGrady
jaigen...hát ha megnézzük mondjuk a Schumit, senki nem nyalta a seggét, magának intézte el hogy beülhessen a Jordanbe, meg a Benettonnál sem segített senki hogy megnyerje a világbajnokságot, a Zsoltikát meg mindenki szánta, mégsem jutott sehova 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
khhhmm, nézd meg Webbert, õis volt már a Minardival 5. úgyhogy nem estek ki elõle! A Zsoltika nem való autóversenybe és kész.

Kuss!-magyarázta.

fifi
ha visszaemlékszel olyan is volt, hogy a polgárok gyûjtsenek pénzt, hogy Zsozsó barátunk az F1-ben lehessen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

McGrady
hmm, szerintem undorító hogy egy ilyen szar képességekkel rendelkezõ pilótát így felfújnak...apucinak volt pénze aztán bevásárolta magát, forma 3000ben is fos volt, amikor a csapattársa sorra nyerte a versenyeket, a szaros 1 pontját meg azért szerezte mert mindenki kiesett elõle...én nem akarom bántani, de szerintem nem kellett volna ennyire felfújni ezt a "magyar van a forma-1ben ügyet"

Kuss!-magyarázta.

fifi
persze persze...

DJ Bee18
azért utóbbi 3 futam nem volt semmi...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ChevyG
az egész f1 divat..., mert versenyzés csak technikai szinten van<#nemtudom>
loáljános
<#hehe><#eljen>

Loál fan |

ChevyG
"pályafutás" lol
ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
Azért nem versenyzik sehol, mert mégegyszer nem tudnak milliárdokat összekoldúlni, hogy a zsóóóótika "szágúldhasson".

DJ Bee18
99-óta nem ért el az égvilágon semmit... Tehát a komolyabb kategóriákban, nem a juniorok között. Teljesen szürke, közepes versenyzõ, semmi kiemelkedõ. Sztetek odavaló volt õ a F1-esek közé, most õszintén.

DJ Bee18
Eddigi pályafutás

2004

A Minardi szerzõdtetett Forma-1-es pilótája, az elsõ olyan Kelet-Európai pilóta, aki egész éves szerzõdéssel rendelkezik az F1-ben

2003

Tesztpilótai, majd ideiglenes pilótai szerzõdés a Jordan F1 csapattal, 11. hely Monzában

Tehát 2004 óta nem versenyez sehol...
Nem furcsa ez senkinek?

DJ Bee18
csak azt mondjátok meg nekem, sokan agyon nyerték magukat az F3000-ben, mégse kerültek be, õ meg talán 2x volt pontszerzõ, mégis bekerült, pénzért!! Tehetsége van, de annyi nem, hogy méltó legyen az F1-hez...
Meg egy kérdés. Õ azóta hol a túróban versenyzett? Mert a többi pilóta, amelyik kikerül, várja, hogy akárhol, de versenyezni akar, mert ez az élete! Nem pedig az van, hogy csak az F1-re várnak. Tehát Zsótikában nem látom azt a tüzet, elszántságot, ami a többi versenyzõ típust jellemzi

1, Hogy kit mutatnak azt nem õk döntik el.
2, Majd elélveztek Palikék, amikor kiesett elõle mindenki és pontszerzõ helyre jutott.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

akyyy
dehogynem volt. de most hogy kimit meg sumit nem tudta leelõzni, ezért márt egy f*sz? csak a drágalátos palikék meg a mélyentisztelt kommentátorunk leszarták magasról a magyart, és csak az elsõ 5 helyezett elõzéseit mondogatták(illetve mutatták)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tessék😛..nem teljes, mivel Forma-1 az nincs benne, de a több más igen:

forrás: B.Zs. oldaláról

Név

Baumgartner Zsolt

Született

1981. január 01., Debrecen

Magasság

178 cm

Súly

74 kg

Iskolai végzettség

gimnáziumi érettségi, jelenleg fõiskolai hallgató

Nyelvtudás

angol, német, francia, olasz

Családi állapota

nõtlen

Hobbi

repülés, futás, sízés, úszás, lovaglás

Kedvenc étel

saláták, olasz konyha, különös tekintettel a tésztákra. Ha egyet kell választani, akkor penne arabiata.

Kedvenc ital

buborékmentes ásványvíz

Példakép

Ricardo Patrese, Nigel Mansell

Kedvenc könyv

mostanában tankönyveket olvasgatok,de pihentetnek Rejtõ Jenõ könyvei, például a 14 karátos autó

Film

Matrix

Eddigi pályafutás

2004

A Minardi szerzõdtetett Forma-1-es pilótája, az elsõ olyan Kelet-Európai pilóta, aki egész éves szerzõdéssel rendelkezik az F1-ben

2003

Tesztpilótai, majd ideiglenes pilótai szerzõdés a Jordan F1 csapattal, 11. hely Monzában

2003

F1 pilóta, tesztpilóta (Jordan Ford)

2002-2003

Coloni Motorsport

2001-2002

Formula 3000 - Nordic Racing Team

2001

Formula 3000 - Prost Junior Team

2001

Formula-3 - Trella Motorsport

2000

Formula-3 - GM Motorsport

1999

Formula Renault 2000 - Cram Competition

1998

Formula Renault - La Filiére

1997

Formula Ons Renault - Dark Dog Lechne R.T

1994-1997

Gokart-Tony Kart

Eredmények

2003 (F1)

F1 Jordan Ford Olasz Nagydíj (11. hely)

F1 Jordan Ford Magyar Nagydíj (motorhiba miatt kiesett)

F1 Jordan Ford tesztpilóta (legjobb újonc, Hockenheim)

F3000 Monte Carlo 5. hely

2002

9. hely: Imola (F-3000)

8. hely: Hockenheim (F-3000)

7. hely: Hungaroring (F-3000)

8. hely: Spa (F-3000)

6. hely: Monza (F-3000)

2000

Forma-3 Német-bajnokság 13. helyezett, junior kategóriában 5. helyezett

1999

Az év autóversenyzõje Magyarországon!

Formula Renault 2000 Német-bajnokság, 6 futamgyõzelem

Formula Renault 2000 Európa-bajnokság összetett III. helyezett

1998

Évfolyam III. helyezett La Filiére (Prost) iskola

1997

Renault Német-bajnokság II. helyezett

1995

Gokart magyar bajnoki II. helyezett az Intercontinental - A junior kategóriában Formula Ons

1994

Gokart magyar bajnoki II. helyezett az Intercontinental-A junior ketegóriában

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

antijuve
próbálj meg elõzni egy Trabanttal egy BMW-t...
Sok sikert hozzá!

ups and downs

Al Age
Igen. De Te nem lettél, õ pedig igen. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

antijuve
hát ez egy jó kérdés

ups and downs

neevous
És tudja valaki, hogy mit csinál mostanában Baumgartner?<#lookaround>

fifi
meg úgy is, hogy ilyen alapon a Cordobámmal én is pontszerzõ lehettem volna/ jó tudom hogy vannak szabályok, és ez túlzás/
egy elõzése nem volt egész évadban...

Istencsászár
Hát ennyi, ennyire nem ismeritek még a karrierjét sem..

2001-2002

Formula 3000 - Nordic Racing Team

2001

Formula 3000 - Prost Junior Team

2001

Formula-3 - Trella Motorsport

2000

Formula-3 - GM Motorsport

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Qwerty4
én úgy tudom hogy valamelyik csapatban tesztelt, de nem tudom melyikben

Qwerty4

loáljános
Én nem hallottam róla, hogy az f1 elõtt volt valamiben 😊 Ha igaz, akkor tehetségtelen 😊

Loál fan |

akyyy
forma 3000 asszem ahol a f1 elõtt volt abban tehetséges volt, bocs

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

loáljános
Lehet hogy idõvel tehetséges lett volna, mert õ az f1 elõtt nem volt forma 3000-es vagy milyen, mint a többi pilóta, és aztán került az f1be. Õ f1el kezdte, lehet hogy idõvel jobb lett volna.

Loál fan |

Istencsászár
Hmm...

1 évig ott volt, nagy dolog volt, és senki ne mondja hogy legbelül nem szurkolt egy magyarnak a világ leg népszerûbb sportjában...
Lehet nem 1 kiváló tehetség, de õ végig járta az utat hogy oda kerülhessen, egy álma vált valóra és ez a lényeg...
Hogy milyen szar volt azt nemtudjuk, mer a kocsi fényévekkel a leg gyengébb volt, de õ szerzett egy pontot! Kiestek elõle, de õ nem esett ki, a kocsi sem ment tönkre, a többi meg nem lényeg csak a helyezés...
Az meg hogy õt "divat" manapság fikázni, ez szerintem irgyiség, mer neki össztejött, és mer magyar... ennyi erõvel a többi pilóta is gazdag csemete, de õket lehet "kedvelni" ?...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

loáljános
Egy kis off.
Van a Battlefield játék, abban nagyon tehetséges vagyok, sokkal jobban játszok mint a magyarok, jobban célzok, fürgébben mozgok mint bárki más a magyarok közül.

A tesóm nem tehetséges ebben a játékban, lassú, mindenki lelövi meg ilyenek.

És van a Forma-1es játék, amiben õ tehetséges, mert jó beállításokat tud csinálni, Meg nagyon jól vezet, igaziból is nagyon jól vezet, csak nem forma-1es kocsikat.

Én meg tök béna vagyok ebben, nem tudom mikor váltsak, mikor kezdjek fékezni meg ilyenek, szóval én ebben vagyok tehetségesebb, nincs érzékem az ilyesmihez. Igaziból is béna vagyok a vezetéshez 😊

Szerintem a zsolti is tehetségtelen a forma-1hez, de biztos lenne valami amiben a legjobb lenne 😊

Loál fan |

Túl van tárgyalva 😊

Al Age
Ször-jesz-ször!
Értem Mr divatból fikázókat divatból fikázót divatból nem fikázó.

Már bocs, de én nem fikáztalak... Csak megjegyeztem, hogy divatból fikázod a divatból fikázókat. Érted?

Al Age
Ha mindegyik csapat így állna hozzá, akkor biza nem 22 autóból állna a mezõny.

Al Age
Divat lett fikázni azt, aki azt mondja "divatból fikázás"...

Al Age
...és ha jól emlékszem ebben a tekintetben verte Brunit, többször ért célba.
Továbbá azt se felejtsük el, hogy amelyik csapat pontot szerez, azt az FIA ingyen utaztatta a tengeren túli versenyekre és a Minardinak hosszú idõ után Zsolti szerezte meg ezt az 1 pontot. :-)

hunbasser
ha már ilyen felfogásban indulnak a csapatok,akkor el se induljanak...
a forma 1hez pénz kell,és ezt õk is tudják.

ReaL MaDRid x siempre

Divat lett "divatból fikázás"-t emlegetni... De szomorú tény, hogy a Zsoltika bizony tehetségtelen volt...

Bucser
Nekem az interjúi szereztek mindig boldog 5 percet azalapvetõen kicseszettül unalmas F-1-es évad elõtt... Kb úgy beszélt mint ahogy vezetett . Lassan.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Davidus
kb fingotok nincs a kis csapatokrol😛 nem az a cél hogy száthajtsák a gépet abban a reményben hogy nem 5 hanem csak 3 kört vernek rájuk😛 a cél az hogy a gép ne menjen szarrá.

V9ykn8_TZL0

akyyy
viszont, (most ne a telesitményt nézzétek) ha megnyert volna egy futamot és a végén az interjuknál az jön h köszönti a hazai szurkolókat, tuti nem adja le egy hazai csatorna se , élõben 100% !😞

hunbasser
hát,amúgysem ment egy eszeveszett tempót,nem tudom h eshetett volna ki,bár amikor jó idõkre tört(ami nála pályacsúcs + 10 mp-et jelentette),akkor elõfordult h kiesett.
nem is baj,h nincs ott,sztem csak szenvedés volt,amit ott csinált

ReaL MaDRid x siempre

Al Age
12-en kiestek, de õ nem, így is fel lehet fogni. :-)

Al Age
Azért mert üde színfolt volt számomra és ismétlem: én bírtam. 😉

hunbasser
igen,nem rajta múlt,kiestek elõle 😊
és persze,így is utolsó lett 😊

ReaL MaDRid x siempre

pontott szerzett??? nah, az se rajta múlt!

Amúgy szerintem az a Klien, de la Rosa picit erõs volt... Bár ki tudja!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

hunbasser
neki nem volt meg az a tehetsége közel sem,mint kliennek vagy de la rosának,mert ezek szar autóval is a középmezõnyben voltak.mint pl webber is

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
minek maradhatott volna? azért h ne 5,hanem 6-7 kört kapjon?
neki összesen annyi feladata volt,h mindig lehúzódni,amikor lekörözi vki.
emlékszem,egyszer az élboly(vagy j-vel?) 5 kört adott neki...szép.
még az utolsó elõtti is sztem 10 mp-el lazán verte.
a csapattársa is mindig megette,palikék meg mindig mondták,h "hú,szabadedzésen h megszopatta a csapattársát",erre kiderült,h a versenyen mindig egy nulla volt. emlékszem rá,az apja(akinek 13 autószalonja van,vagy már lehet h azóta több is!!!!!) és az ország KOLDULT h zsótika indulhasson az f1ben...szánalmas volt.

ReaL MaDRid x siempre