Baumgartner Zsolt

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Tény, hogy divat volt fikázni, nehogy már egy gazdag srácot szeressünk jelszóval. Azt tudom, hogy nagyon örültem amikor Indianapolisban pontot szerzett 😊

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy neki valóban ott volt a helye, persze egy Minardival nagyon nehéz elindulni a karrier felé, de azért azt sem feledjük el, hogy Aloso is ott kezdte. Szerintem ha kap egy középszerû autót, akkor olyan Klien vagy de la Rosa szintû sofõr lett volna.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Al Age
Divat volt (talán még most is az) fikázni, én viszont bírtam és szurkoltam neki, jó lett volna, ha maradhatott volna még egy kicsit. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

B0B0
Ez egy jó kép:

Elsõ Forma-1-es autója:

A pontszerzõ autó:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nah itten van Zsótika topicja! Szóval szerintem nem volt abszolulte nagy versenyzõ, viszont szerzett egy pontot a gyengécske Minardival amit soha senki sem tud tõle elvenni, ezzel õ lett az elsõ kelet-európai pontszerzõ a sportág történelmében. Nem hiszem, hogy valaha is sikerül visszatérnie a királykategóriába, de mégiscsak õ volt "az elsõ"!

← ElőzőOldal 4 / 4