Valkyrie Profile 2:Silmeria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
hu, naggyonjo..meg lattam screenshotokon, hogy leader-t is lehet valasztani..Mi a funkcioja a leader-valasztasnak? Uh, nagyon bejövös a game, screenshot-okat nezegettem épp az elöbb a game-böl...:-P Meg Rogue Galaxy-bol is...Mmmmmm... :-D Nyálcsurgatas ezerrel... :-P Az iranyitas soran mik a screenshotokon lathato apro negyzetek talajközelben? :-Pbizti qrvaszép a game, mozgasban nagyon durva lehet a latvany, ami amugy sem pite...akajom!!!!

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Harcban ugynúgy megmaradt a karakterek 1-1 gombra leosztva koncepció, kombózni is lehet ugyanúgy. Annyi plussz van benne, hogy lehet mozogni, szörny hátamögé kerülni, nem muszály csoportban maradni, külön külön rá lehet állítani egy embert egy szörnyre. De persze még mindíg csoportosan a leghatásosabb a csapatunk.Szövegelés is ugyanúgy megmaradt, megy az anyázás ^^

PSN ID.: Beegabor

dinomano
harcrendszer olyasmi mint elözöben? 3D mennyiben valtoztatja a dolgokat? 1.részben mindegyik funkciobill.(X,köh, hájomszög, négyzet) jelölt 1 karaktert, combo-lancokat lehetett epiteni - és megaatomjo volt a hangulat..nagyon bejött amikor a karik orditottak a magic-et+tamadast, a végén meg "beugattak" az agyonvágott szörnynek... :-P Rem. a feeling itt is visszajön...

Nah kipróbáltam!

Megvalósítás mûvészi mondanom sem kell gyönyörû a grafikája!Harrendszert szokni kell valós idejû harcok vannak kicsit más mint az eddigi megszokott de nekem bejön!Történetileg is nagyon jónak tûnik!Eddig nekem bejött kiváncsi leszek miylen lezs a továbbiakban!Jah és a karakterek tényleg gyönyörûen kivannak dolgozva!
majd olyan dél körül irok egy beszámolót mert most elkell ugranom imádom ha szabadnapom van😊)))
dinomano
okkaa...Várjuk infot... :-P Bizti nagyon szep, mindenhol arrol aradoztak, hogy maximalisan kisajtolja a PS2-ben levö tudast; és a karakterek extradurvan neznek ki...akajooom!

nah 15perc és végre leér hamaroan kicsi beszámoló😊
dinomano
Aham... :-) Addig maradnak a videok... :-(

DoNorBi
"A Rogue Galaxy-t elhalasztották az Államokban, ám ez azt jelenti, oda a "tökéletes" verzió érkezik. Várhatóan ez a játék lesz minden idõk legjobb Rouge Galaxy-ja. A hibák kijavításán túl számos kiegészítéssel látták el a stuffot, köztük egy teljesen új jelenettel és egy új világgal. Utóbbi a játék közepe táján helyezkedik el, miután sikerült megnyitnunk a különbözõ csillagrendszerek közti utazás lehetõségét. Ezen a ponton az egyik opciót az új világ jelenti, ami nem volt benne a stuff japán verziójában. Aki szereti a japán RPG-ket, ez a játék a tökéletes választás számára, bár európai megjelenési idõpontot egyelõre sajnos nem tudni."
Ezek miatt csak januárban,de szerintem megéri majd a várakozást😊

Haverok, Buli, Fight Club!

Dox?<#conf>
Doxa-ról tudom, hogy mi, de dox? <#idiota>

Seth
mikor hogy, vmikor még aznap

Victor1103
Lehet hogy én is hagyom.Mennyi idõ míg felkerül a dox-ra kb?1hét?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
na én ezért nem fogok nekiállni. Elkezdeném, elér feléig, addígra kijön mondjuk a dox-ra, ahonnan 4 óra alatt lejön az egész

Victor1103
Huh,mihez képest nekem 10-20kb-tal jön...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

elméletileg gyorsabban fog igaz nekem nemjöün gyorsan 40-50....
Victor1103
Lenne egy pár kérdésem,lehet hogy mind hülyeség de én nem nagyon vagyok otthon a témában:Láttam hogy a mininován a játék melett a seederek száma 19-rõl 32-re emelkedett.Ez azt jelenti hogy gyorsabban jön le a játék?Ha igen akkor ugye nem kell újra elindítani a letöltést az elejétõl hogy olyan sebességgel jöjjön.

Victor1103
Ok köszi!Én is onnan szedem az echelon Brendnew & Wewbseed-est remélem nem lesz vele semmi gubanc.

Seth
de legalább mindenki megértette ^^

uhhhh bocsi csak belassult a gépem
nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentrõl és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót!
nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentrõl és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót!
dinomano
Rogue galaxy.tol sokat vááárok... :-P Technikailag alltiolag nem lesz pite a gép...nagy látótáv, qrvagyors töltés... Nem tudom mikor jelenik meg... :-\

Victor1103
Valaki?<#help>

Victor1103
CSak azt tudom hogy október a gamespoton,de a gamezone-on meg 2007 januárja van írva

Rogue Galaxy mikor jön?
Victor1103
Ez az echelonos torrent már jó?Mert volt már olyan hogy egy játékot mikor leszedtem jelszót kért hozzá és nem tudtam kibontani😞Ezt akarom elkerülni.

dinomano
Bully nem izgat, Scarface mar esetleg; (P.Star Universe csak online lesz?) Double agent talan erdekel; de az az igazsag, h. korabbi reszek nagyon nem fogtak meg... Rogue galaxy erdekel nagyon -V.P. silmeria of course + FFXII of course... :-P hack//Gu. mi a rak? Jopár oldalon talalkoztam ezzel a cimmel, de mindig azt hittem elgepeltek vmit... :-P

Seth
ha már rpg,akkor lesz még Phantasy Star Universe, hack//Gu 1000. rész, Shin Megami Tensei
Egyéb,ami még jó lehet: God Hand, Bully, MK Armageddon, Scarface, Splinter Cell Double Agent (bár ez a sorozat ps2-n nem tetszik),

úgyhogy húzós lesz ez az október ^^

és október 31 FF12😊
Tales of the Abyss meg október 10!FF12 okt 31!
Vazzeeeee!
Karácsony októberben! 😄

dinomano
naggyon szép+nagggyon jóóóónak néz ki a game... :-P

Seth
meg torrent is van már, bár még kevesen seed-elik

dinomano
torrentoldalakon fent van... :-P

Gondolom csak privát ftp-n😞
Seth
na megérkezett
Valkyrie.Profile.2.Silmeria.USA.PS2-ECHELON 3,49G

Victor1103
Holnap jelenik meg!!Már alig várom<#vigyor3><#vigyor>

Sir Quno Jedi
Vannak ott nagyon kemény videók a gammából! Jóak lett ez biztosan! 😄 Remélem nem cenzúrázzák agyon az angol verziót...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dinomano
én is várni masodik, elsö részt szeretni nagyon... Föleg mikor pici karakterek orditani vala harc közben...az lenni mesés! :-D

Nálam meg a ff X-2 az borzalom volt!Grandia 3t imádtam!

Én ff12-be belekóstoltam japánul egy 2 órát és nekem nagyon bejön minden téren és nálam ez az év legjobban várt játéka!
Ryo san
Viszont a harcrendszere egy csoda!!!

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Seth
hát nálam az abszolút csalódás a cégtõl az a grandia 3, borzasztó unalmas lesz egy idõ után.

Ryo san
Abban igazad van hogy talán õk az eggyetlenek akikben legritkábban csalódik az emberfia.

Victor1103
Nekem lényegtelen hogy milyenek lesznek ezek az rpg-k.A Square-Enix amióta Ps2-m van csak egy játékkal okozott csalódást ez pedig az Unlimited Saga volt.Nálam már mindkettõ tuti siker😊

Ryo san
Nekem személyes véleményem ez a játékkal kapcsolatban,de lehet hogy én maradi vagyok,ugyanis nagyon nem jön be ez a valós idõs harcrendszer.Viszont a story biztos nem lesz rossz.A valkyre profile pedig a szivem csücske így hát elfogult is vagyok irányában😊

Ryo san
Mármint hogy mit?

Seth
ezt honnan veszed? a japán értékelések olyan 70-80% -ra értékelték a vp2-t, final meg 100%-ot is kapott. Bár lehet kicsit ellfogultak a sorozattal szemben, nem merték volna alulértékelni?? ^^