Valkyrie Profile 2:Silmeria

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryo san
Szerintem is a ps2 rpg felhozatalának méltó megkoronázása lesz,ellentétben a final 12-vel,ami finoman szólva sem lesz az.

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Seth
A hónap legjobban várt játéka. Elsõ, méltatlanul elfeledett és nem túl nagy népszerûséget kiváltó részét imádtam. Marhajó hangulata, szép története, szuper karakterei voltak, mind külön történettel, tragédiával. Bár a 2. rész inkább a fõhõsök történetére koncentrál, nem lesz szerepe a mellékkaraktereknek a harcon kívül,amit azért sajnálok, de ettõl függetlenül remegve várom ^^

PSN ID.: Beegabor

Victor1103
Rákerestem a fórumkeresõben és meglepett hogy nem találkoztam vele kapcsolatos témával,így hát én nyitottam neki egyet😊
Szeptember végén landol a boltok polcain eme említésre méltó Square-Enix finomság.Nagyon szép grafika,izgalmas játékmenet+harcrendszer és persze tartalom került a korongra.Szerintem a Final Fantasy XII elõtt egy nagyszerû játékot kapunk a Square-TriAce párostól😊

Videjó itt:English intro

Képek itt:http://www.gamespot.com/ps2/rpg/valkyrieprofilesilmeria/index.html?q=valkyrie%20profile

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

← ElőzőOldal 3 / 3