Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hol lehetne 1 éves licencet viszonylag olcsóbban megvenni, most egy 30-napos próbalicencem van.
Elõre is köszönöm ! ! !
Üdv !
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De a 2011-esre se telepítsd rá (szerintem) majd a magyar 2012-est. Szedd le és úgy tedd fel a 2012-est. Jobb ilyenkor egy tiszta telepítés, mert megelõzhet néhány - akár komolyabb - utána jelentkezõ problémát is.
[merlinw.org]
Nekem jár 10% kedvezmény, illetve beszámítják a még le nem töltött elõfizetésemet az elõzõbõl (2011 és 2012 megjelenése között asszem csak 9 hónap telt el).
Összesen valami 9200Ft-ot fizettem a 2012 liszenszért.
Ja és ha most vesztek, akkor kaptok ajándékba mobilos verziót is (Androidra), ami önmagában ~6000Ft.
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Elég jónak tûnik. Kis gépigény, átlátható felület. Meg - gondolom - hatékonyság.
Egyelõre csak 1 gondom van vele: hol lehet kivenni hogy a sidebar gadget ne töltõdjön be minden indításkor ? Beállításokban nem találom. Minialkalmazásokból meg hiába törlöm, újrarakja .
Most így meg csak augusztusi az adatbázisom <#rinya>#rinya>
Vírusom nincsen, azt leellenõriztettem vele.
Egy olyan problémám lenne,hogy a Win7-em miután felrakom a próbaveziós KIS10-et,fríssiti és egy idõ után jelzi hogy nincs bekapcsolva a Kaspersky illetve kapcsoljam be a tûzfalat.Szûz windowsnál is ezt csinálja.Elõtte az Eset volt fenn.
Mi lehet a gond?
Ha valamire rákérdez akkor ott adni szokott 2 lehetõséget, hogy vagy véglegesen legyen Trusted vagy pedig Kivételek közé tegye. De amúgy ha ilyet nem kérdezett akkor annak a proginak a mappáját tedd kivételek közé, akkor tuti nem kérdez rá többet.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Máskor PM-be fog menni az ilyen "okorsegeim", arra úgy se válaszolsz ;D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
[merlinw.org]