Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Visca El Barça!
Valaki nem tudja hogyan kell egy programot kivenni a megbízhatatlan alkalmazások közül? Ugyanis gondolt egyet kaspersky és letiltotta a FlashFXP-t. Valaki segítene?
Én már 2011-es KIS-t használom, de az a problémám, hogy az utorrent a letöltést megszakítja olyan hibával, hogy "A kért mûvelet nem hajtható végre olyan fájlon melynek valamelyik szakaszát egy felhsználó már megnyitotta." Pedig hozzá se nyúltam a fájlokhoz.
[merlinw.org]
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Egy kérdésem lenne. Van egy TeknoR6Vegas2.exe-m és mindig törli a kaspersky mert vírusnak ismeri fel. Mit tegyek annak az érdekében hogy ne törölje vagy amiben benne van a mappában azt ne vizsgálja a Kaspersky.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Úgy néz ki, hogy a W7 Loadere miatt ugrik a KIS(Billentyûzet leütés monitorozó-Pdm Keylogger), de ezt simán figyelmen kívül hagyhatod.
Antivirus - To protect and to serve
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Te készítetted vagy kérted a logomûhelyben?
Valóban azt használod?
Esetleg az elõzõ szériát kipróbálod?(2009-es)
Erre már nem emlékszem, hogy hogyan mûködik a tûzfala mert ha nem csal a memóriám akkor a 2010-ben variáltak a tûzfallal. Írj Privátot ha megér neked egy próbát. <#eljen>#eljen>
Pontosítok én is. 2009.11.18. a pontos dátum.<#kacsint>#kacsint>
Bocsika de a magyar képviselet oldaláról már vagy két hónapja (ha nem több) elérhetõ. <#vigyor>#vigyor>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Aki meg ezt bonyolultnak találja, az használjon mást. A Kaspersky eddig éppen errõl volt híres, hogy aki akarta, az személyre szabhatta teljesen - de nem utólag.. aki meg nem értett hozzá, vagy nem akart, az rábízta eddig is a tûzfalra, mi hogy legyen.
Kár ezért a programért, mert így sok minden már azelõtt kimegy a netre, hogy én azt engedném, és utólag letiltva már lehet késõ. Nálam így befejezõdött eme progi pályafutása, mert pont a lényeg veszik el, amiért eddig használtam (két évig vettem is legálisan), csak tavaly óta már nem telt rá.
Kár ezért a túlegyszerüsítésért. Hülyülnek az emberek, ebbõl is látszik.. Talán késõbb visszarakják a megelõzés funkciót, nem csak az utólagos korrigálás lehetõségét.
Most vagy a tûzfal védi a gépet vagy a használója(jött a következõ kérdés)
Mert ugye a jó védelem nem igazán kérdezget csak teszi a dolgát! <#wink>#wink>
Viszont emiatt van automatikus programösszetevõk elemzése az elején is és menet közben is amit már leírtam.
Te viszont fordítva gondolkodsz mint az eddigi felhasználók, nincs is ezzel semmi baj csak neked egy picit több energiába kerül beállítani a szád íze szerint a tûzfalát.
Természetesen letilthatod, hogy ne engedje õket a netre.
A beállítások ----> tûzfal ----> beállítás ----> szûrõ szabályok ----> majd megkeresed a programot amit nem akarsz kiengedni és ott a + jelre kattintva mind a három részt letiltod.
Vagyis ahol jelzi, hogy engedélyezett arra a jelére katt(zöld pipa van arra katt a jobb egér gombjával)és ott a tiltást jelölöd be mind a három lehetõségnél és a piros O áthúzva fog látszódni! <#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
Egyetlen bajom van. Bár úgy telepítettem, hogy minden egyes mozzanathoz kérje a beleegyezésemet, ennek elenére úgy insulnak el a programok, hogy szó nékül mennek a netre.. utána tudom módosítani a beállításokat a listában, de nem kéne véletlenül a program elsõ futtatása elõtt megkérdeznie, hogy akarom e a netre engedni vagy sem? Azt hol tudom beállítani?
Áttérnék fejlettebb verzióra, ha valaki megszán.. 😉
Melyik trial resetet használod?
ruszki vagy más nyelvû?
Probléma van az áruval nem tudja vissza vinni
1 hónapot voltam kint náluk de az áruházat nem láttam csak a katalógust
Házhoz szálit ás nem elérhetõ amúgy 64 euróért árulták az is 2 órára volt busszal a házuktól
Az új routerhez nincs hozzá férésem
A régi router biztonságos volt sok apróságot megfogott nem is volt semmi baja csak hogy lassú volt
Elkerüljük a vitákat ha nincs hozzá férésem
Jutányos áron vette a cégtõl / ott dolgozik /
Minden órában elmegy a nett újra kell indítani a modemet ezért kizárásos alapon lecserélte routert
Ír országban nehéz hozzá férni a Kasperskyhez mert nagyon nyomják a Mcafit,Nodot minden boltban csak az van egy helyen talált az ismerõsöm ahol árulnak Kaspeskyt
Családi csomagot vesz remélem utol érem hogy menjen vissza abba az egy boltba / én tartom karban a gépeit megszívom ha baja lesz a gépének<#falbav>#falbav> /