Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a fejére állítom a gépet akkor sem láthatatlan! <#nyes>#nyes>
Nekem a wigwam a grc és a pcflank is jelzi a látható portokat.
Légyszi próbáljátok ki a pcflank-et is a test your system-nél.
Majd kiváncsi vagyok az eredményekre.
Köszi mindenkinek ja és dobjatok képet.
Antivirus - To protect and to serve
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Majd feldobtam ez elõbb említett párost és láss csodát nem tudott mit kezdeni az oldal a hépemmel mert még az egész szerverüket is tiltotta az Outpost.
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy a többi IS-ek(Norton,Panda, Bitdefender,F-secure,McAfee) hogyan reagálnak a biztonsági teszt oldalakkal
Az a bibi a KIS-el, hogy csak zárva tartja a portokat és nem teszi láthatatlanná ami valljuk be, hogy biztonságosabb ha láthatatlan.
Elég régóta van netem és emiatt már láttam és tapasztaltam egy pár netes támadást és trójai rázavarását meg egyéb NUKEM támadás stb. stb. a gépre és ha lehet akkor minél biztonságosabb legyen a gépem mert folyamatos online kapcsolatom van, de mint tudjuk 100%-os biztonság nincs. <#confused>#confused>
Egyébként a látható portok zárva vannak de ezzel meg az a gond, hogy egy agyas ipskennelõ a neten simán megtalálja a gépemet és szórakozhat velem amikor be akar törni.
Ha láthatatlan akkor csak az IP-met látja és nem lát egyetlen 1 portot sem és vagyis mintha nem is lenne neten a gépem.
A verzió pedig az utolsó vagyis a 736-os(9.0.0.736).
Azt hol tudom megadni neki, hogy mindegyik portot ellenõrizze?
Na meg persze, hogy rejtve legyenek a portok azt is be szeretném állítani.
Sajnos elég sok valós idejû diagnosztikai progi van a gépemen és emiatt a tûzfal vacakolás miatt feldobtam a KAV2010 próbaverzióját és az Outpost tûzfal pro-t, csak a bibi meg az, hogy ezek ketten jóval több memot fogyasztanak el mint ha magában csak a KIS lenne fent. A KIS-nek olyan 30 Mb a memo használata a KAV+Outpost párosnak meg minimum 100-120 Mb. Tehát a jóval kevesebb memo fogyasztás jobb lenne nekem a temérdek valós idejû diag-os progi miatt. Ezért ragaszkodnék a KIS mellett de valahogyan a tûzfalával nem vagyok kibékülve és ugye a KIS meg nem visel el maga mellett más azonos fajtájú progit mint pl. tûzfalat!
Csak néhány port láthatatlan a net felõl és legalább 80% látható, pedig elméletileg megfelelõen mûködik a tûzfala a KIS-nek, sõt még elég sok külhoni használó szerint az IS-ek közül talán a legjobb a tûzfala.
Ez miért van?
Nem sok egy kicsit, hogy kb. 80%-a látható a portoknak amikor 1-nek sem kellene látszódni?
Ha külön van fent antivirus és egy profi tûzfal akkor meg egyetlen port sem látható. Viszont eléggé ragaszkodom a KIS-hez és emiatt akarom valahogyan láthatatlanná tenni a portokat a KIS-el.
Hogyan tovább?
<#confused>#confused>
Gondoltam leírom, hogy sikerült kivédeni azt a problem-et amiért a segítségeteket kértem.
Mindenhol azt állítottam be, hogy ne bontsa ki a nagyméretû fájlokat 1Mb felett és láss csodát valóban nem terheli le 100%-ban a gépet és nem zabál annyi memo-t csak jóval kevesebbet.
Legalább 5 helyen állítottam be ezt a megoldást és végre remekül mûködik.
Egyébként teljesen jól írta le "nandorb" bal0924-nek csak sajnos túl amatõr volt a Kaspersky-hez bal0924 és emiatt nem sikerült beállítani neki.
Nekem is a magyar KIS 2010 van és nem magyarosított hanem már magyarként töltöttem le a netrõl valami nagy magyar portálról.
Gondolom azért nem engedte a Norton fannak a jobb klikkre reagálást mert elõtte nem kattintott a + jelre, ugyanis akkor valóban nem reagál semmire csak ha már ráklikkelt és utána a 3 felirat mögötti jelre kattint jobb klikkel és akkor TILTÁS-ra katt és lõn világosság, kész is van a "Norton féle" beállítás!
Ha valakinek már kézzel-lábbal magyarázza az ember és még így sem bírja felfogni, hogy mit kellene csinálni akkor igen felb@ssza az agyát az embernek,nem?
Nandorb nekem is segített és legalább fel is fogtam amit írt ezért teljesen megértem a reakcióját.
és ne offolj!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Inkább Norton. Azon tudom hogy hogyan kell kezelni.
Ez a kaspersky meg meg a kukába.
Egy egész napom ráment erre a szarra. és nem tudtam beállítani rendesen.
Hiába ajánlották nekem.(hogy ez jobb mint a norton., szerintem fordítva van.)
Számomra leszerepelt a Passs-pers-ky?
5hely ahova pipat rakhatsz te ebbol 3.-bol kiveszed a pipat a tobbit meghagyod ahogy van... aszem ez az amit keressel...
JA ES NARXIS BASSZODJ MEG OK?
automatikus programszabályozás - kikapcsolás
hol találok ebben a szar kisperkiben?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem csinál semmit, ha jobb klikk... , nem reagál. (ja és az én Kasperskym magyar.. 😄 )
Szabályozni tudtam a nortonnal.
Ezzel nem tudom. Ez mindent kienged amit csak lát.
Pl.: Az adobe-t nem engedem ki a netre mert, akkor nem tudja frissíteni magát, de most nem tudom megmondani neki hogy ne mennye ki....
Tûz és víz.
Így vagyok vele...
ja nem ajanlom kitorolni most a kasperskyt mert utana ugyanezt a verziot nembirod hasznalni...
Megtudod mondani hogy van ez a beállítás?
Segítség kellenek, de minél elõbb...
A Kaspersky tûzfalát be akarom állítani úgy hogy csak én engedem ki a netre a bizonyos programokat. Ne õ mondja meg hogy mi mehet és mi nem. Van ilyen beállítása? Már 1 napja csak ezzel szórakozom, de semmi.
Belese tudok piszkálni amit már kiengedett...
Egy gyors megoldás kéne, vagy kénytelen vagyok visszaállni Norton-ra. (Mert az tudta, amit én akarok most a kasperskyvel.)
Ezt is kipróbálom és ha nem akarja az igazságot akkor visszalököm a KIS 8-at és ott átnézem a teljes beállítást és le is jegyzem.
Köszönöm a gyors válaszokat.