Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Esetleg lehet még valami más beállítása is?
Antivirus - To protect and to serve
Lenne egy hangyányi gondom és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Tehát a gondom az, hogy amikor letöltök egy legalább 80-100 Mb-s fájlt akkor az KIS 9 memo használata felugrik akár 400-500 Mb-ra is és a gép meg teljes terhelésen megy, majd egy idõ( kb. 2 perc) után minden visszaáll a helyes kerékvágásba. Tehát amikor letöltött akkor kezdi ellenõrizni a fájlt. Az eddigiek folyamatosan ellenõrizték és nem akkor amikor letöltõdött. roll.gif
Hol tudom beállítani megfelelõen, hogy ne a letöltés után ellenõrizze és ölje meg a gépet a terhelésével hanem töltés közben ellenõrizze és ne gyilkolja ki a gépet?
A Heurisztikus keresés ki van kapcsolva mindenhol, így az nem szólhat bele.
Eddig használtam a KIS 7 és KIS 8-at de a múlt héten feldobtam a KIS 9-et és ez csinálja a hülyeségét.
Az eddigiekkel teljesen elégedett voltam bár a KIS 7 rosszalkodott egy picit de nem volt igazán gondom belõle.
A KIS 8 volt ami teljesen úgy teljesített ahogyan elvártam.
De valahogyan a KIS 9 jobban bejön grafikailag is és több funkciót látok benne na meg persze az, hogy eddig normál körülmények közt picit gyorsabb a gép tõle és valamivel kevesebb memo-t használ mint a KIS 8.
Várom az építõ jellegû hozzászólásokat.
Köszi.
Antivirus - To protect and to serve
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egyébként nincs benne semmi felhasználói értékelés, minden automatikus. Nem szokás értékelni egy napi ~10-es látogatottságú oldalt😊
[merlinw.org]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[merlinw.org]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nálam nem kért újrainditást :o
Patch "b"-t tegnap adta ki Kaspersky a 736-os verzióhoz, automatikus frissítéssel lejön, de kell egy reboot.
Improvements:
• The problem with slowing launched programs and OS Windows 7 / XP has been fixed.
• The problem with access to a network folder stored on OS Windows XP Professional using a computer with OS Windows 7 Ultimate installed has been fixed.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De azt azért még mindig nem értem, hogy így miért javult meg a KIS frissítési készsége, de azóta jönnek a frissítések is automatikusan. Már négy volt azóta.
Köszike még egyszer a segítséget.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Nekem is volt ilyen problémám. Én a következõt tettem. Kiléptem a KIS-bõl (jobb klikk az Óra melletti ikonra) majd egy újra indítás. Ettõl kezdve frissíti magát automatice úgy és annyiszor ahogy már nála megszokott.
Lehet, hogy jó nagy hüjeségnek hangzik de nálam eredményes volt és bejött. Egy próbát megér Neked is minden esetre.
2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...
Tudna valaki segíteni nekem? Az a problémám, hogy a magyar nyelvû KIS2010 ami két napja van fent, elõtte az angol nyelvût használtam, nem akar automatikusan frissíteni csak ha manuálisan indítom a frissítést. z angol KIS2010 naponta hatszor-nyolcszor is magától frissített de a magyar nyelvû, amióta feltettem nem akar. Tegnap közel tíz órán át be voltam kapcsolva állandóan és végig volt net kapcsolat is ez idõ alatt de csak akkor lett frissítés amikor este - megunva a dolgot - én indítottam el manuálisan. Így van beállítva a frissítés a KIS-ben de így volt beállítva az angol nyelvûben is és az frissített is rendesen.
Tud valaki valamit erre a problémámra? Ma reggel óta megy a gépem és állandó a net kapcsolat is de eddig még nem frissített.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black