Crackdown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
vagy lehet hogy kell valahogy hozzá net-is?
Mindegy ha tudna valaki segíteni elöre is kösz!!!!!!!!
xbox360
Segítségeteket elõre köszönöm!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Meg igazából minden játékba talál az ember valamit ami nem tetszik neki, de addig nincs gond amíg nem a bugokkal küzd az ember. Én azt is találtam a demóba.😊
Köszi!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
THX
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Egy kicsit már kihalt a fórum, de azért remélem valaki még fog válaszolni a kérdéseimre. 😊
Letöltöttem a demót, és ippenhogy nem rottyanbtottam magam alá😊 Viszont ami nagyon zavaró a demóba az az, hogy még egy órát sem tudok játszani az idõzítés miatt😞 Viszont se profilt, se sem mi mást nem találtam és menteni sem tudom amit elértem😞
Próbálatm a multit is, csak valami pöcs állandóan megakart õlni, ezért dühömbe kiléptem, viszont arra kiváncsi lennék, hogy a multinál sem tartja meg az addig elért szintemet a játék?
Mennyiért lehet a Magyar verziót megvenni mostanság használtan?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
duplabukfenc:
elindulsz az 1 es kapun az ugynoksegi SUV al.
kijosz az utcara.. jobbra felfele kanyarodik az ut az elso keresztezodesnel balra mesz. mesz mesz jobbra lesz nemsokara egy ugratos kocsi. beszallsz kijosz visszafele de felmesz a szembesavba a feluljarora.
ha felmentel akkor megfordulsz es ugy allitsd a kocsit hogy hatulrol a kanyar felol fox jonni a suv al es ugratsz a viz avagy a hid fele.
a hidnak lesz egy kis lejtese. probald meg az ele beallitani a kamiont.
lemesz a suv ert feljosz elmesz hatra a kanyarig. megfordulsz es a vizbe is ugorhatsz nyugodtan. ennyi.
a 6 masodperc az biztos ugratas? nem csak levegoben kell tartanod a kocsit? en ugy emlexem hogy azt ugy csinaltam meg hogy raketalovovel lottem a kocsit. es igy maradt a levegoben egy ideig. de lehet hogy az egy masik achvment.
engem az erdekelne hogy honnan lehet ledobni vmit 215 labrol. sajna az ugynoksegi toronyba semmit nemtok felvinni.. amugy meg fogalmam sincs mekkora 215 lab😞
1. hol tudok 61 métert ugratni kocsival,
2. kétszeres elõrebukfencet kocsival,
3. 6 másodpercig ugratni kocsival, illetve
4. 115 láb magaságra felérni vagy mi.
4 csilagos már, és csak ezek hiányoznak nekem....plz help.
PS3 ID: ghost_hun
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
autostulajdonsagokat ket fele keppen lehet konnyen fejleszteni: 1) vannak az ugrato kamionok.. nah azt megszerzed megallsz vmi uberhosszu helyre leteszed es visszajosz az ugynoksegi suv al.. es ugratgatsz.. eloreszalto.. hatra... oldalra... sok sok pont.. vagy ha ellensegeket utsz el.
Mindig van egy csere test és az adataid rátöltik ha meghaltál!😊)
Azért nekem ez a megoldás jobban bejött, mint a gta-ba. Ott megörültem ha kinyírtak és elveszítettem minden fegyverem.
Viszont azt nem értem, h vannak a kocsikkal versenyek(lila fénycsík ba kell beállni) és elindulsz ott az autodal de olyan helyeken kell átmenned vele ahol egy halom gyalogos van. Elugrani nem ugranak, dudálok mint az örült de akkor is csak kicsit másznak arébb azt eltalálom õket, és a vezetési képeségem csökken. és mire beérek a célba és megnõ a szint szinte ugyan ott tartok. Ti hogy nyomjátok?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
mikor betoltod a jatekot akkor lehet ugynokot valasztani. barkit valaszthatsz a tulajdonsagaid megmaradnak.
Ha igen dobjon már rám egy privit!
Gondolom ez a lemez hibája lehet, mert Vegasnál minden jó volt
PS3 ID: ghost_hun
volt egy boss aki egy ilyen gömbben volt benne, csillagvizsgáló vagy mi a pöcs, bent semmi textúra meg object nem volt, csak az emberek. ugyhogy láthatatlan falak voltak, azt se tudtam mit hova, de végül aknavetõvel sikeresen kinyírtam a gecit<#eplus2>#eplus2>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!